- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
ben de istiyorum ya valla isyan modundayım detoks metoks dinlemeyip kebap gömesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de istiyorum ya valla isyan modundayım detoks metoks dinlemeyip kebap gömesim var
Ya canım inan elimden geldiğince artık dikkat ediyorum.Harika bir menü olmuş canım bama @Korhilalp in menülerini hatırlattı kendisi çok sağlıklı beslenerek kilo verdi de benim de akşam tarhana çorbası var ama ben yiyemeyecem
Birde karışık.kizartma
Yemeyecem çünkü bu @MiuLego ile Sily beni muz süt detoksuna bulaştırdıYa canım inan elimden geldiğince artık dikkat ediyorum.
Misal ben incir reçeli hastasıyımm ama 1 kere sürdüm ağızıma.
İncirde her zaman cıkmıyor biliyosun.
Metobalizma biraz yavaş benim.
Dikkat ettiğim halde hemen gitmiyor ona ayar oluyorum
Karışık kızartma mııı
Yicen mi
Ewet kuzum aslında en önemlisi suu doğru diyosun
Kiziiiiimmm sporda yapıyorsun tabiki sonuc alacaksin -500 garanti en az .. fazlasını bilemem.. yalniz dikkat et bas dönme olmasın zira benim oldu ve yarin devam etmicemmm
Şimdi leblebi yedim canım tutsun diye beni ayy inşalla h kuzum ya eksi olsun can olsun:)Kiziiiiimmm sporda yapıyorsun tabiki sonuc alacaksin -500 garanti en az .. fazlasını bilemem.. yalniz dikkat et bas dönme olmasın zira benim oldu ve yarin devam etmicemmm
Teşekkür ederiz bunu baya yaptık biz gerçekten cok etkiliAy sizi okuyorduk üyelik alıcaktım yazmak için ödemlerinizi atmanız için süper bir içecek var çok basit ve etkili kızlar buyrun
Belkide biliyorsunuzdur ama atayım genede
Kız seni her yerde görüyorum benim gibisinmerhaba kızlaaar nasılsınız yaa resme hepiniz burdasınız takım boşaldı sanki gerçi ara ara girip takip ediorum sizi
Spora ve diyete baslayali bir ay olmak uzere..Ayyyyy marga nasil imrendim sana yaaaa kiz maşallah ne çabuk.. ben de rahatlamak istiyoruuuuuuum
Spora ve diyete baslayali bir ay olmak uzere..Ayyyyy marga nasil imrendim sana yaaaa kiz maşallah ne çabuk.. ben de rahatlamak istiyoruuuuuuum
Tamam kuzum cumaya kadar tartilmadan asılıcam sporaaaaasen insan değilsin
cuma verceksin bebeğim evet o yüzden azcık yemek ye
Aleykumselam canim hosgeldinkizlaaaaaar selamin aleykum :)