Sensin ŞİŞKO

Off off sporlar havalarda uçmuş, ben ne yaptım peki?? 20.30 da sızdım direk, 1,2 gündür halsizdim sabah 5 te kalktım bebiş uyanınca ama zindeydim, hemen 20 dk cardio yaptım Menümü de yazmamışım.
Dünkü menü:
sabah
domatesli zeytinli kaşarlı omlet ( 2 yumurtayla) 1 dilim tahıllı ekmek
öğle
muzlu şeftalili cevizli tarçınlı yoğurt
ara
2 fındıklı kurabiye
akşam
salata

Yavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter
Yarin sabahki kilonu cook merak ediyorum
Bütün gün ne yedin muzla süt mü sadece
marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu
İnşalkah burda olursam olmam inş sizle
buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan
Öperim tabi kız Ak kelebek in dediklerine harfi harfine katılıyorum iyi ki varsın
öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gulbeeeee bana da guzel seyler söyle bana da bana bana tevafukuna
kıskanç
Daha yeni yemek yiyorum desem, vay be hiç bir şey yapmadan bile eriyip gidiyorum haha
yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız
Bu arada beni bugün idare ettiğiniz için teşekkür ederim yarın aç karnına tartılıp , kaldığım yerden devam edicem..
ne demek margam sen iyi ol da
yarın spora kaldığım yerden devam
etme devam böyle iyiydi
sporcu şirine ya insan margacığım hasta olmuş o spor yapmıyorsa bizde yapmayız der huh
ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi
Ben az yaptım margam.. öbürleri hain.. hiç oturmadılar bugün...
tamamen katılıyorum hippoşum bu tevafuk55 ve Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular
ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.
günaydın incimmmmmmm
GUNAYDIN

Kizlar tartildim veee -700 cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum..
ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksi yarına da aynısı gelse ya
Günaydınnn kızlarrrrr

@MiuLego canımm dün sadece yürüyüş yaptım 1 saat sevdiceğimle birliktee
Artık bu günden sonra spora fena sarılıcam ve söz bugün 5 şişe su biteceekkkk
anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…