Kız guzel anlat da bizde saydiralimBirileri güzellik le kafayı bozmuş yav arkadaş manyak dolu etrafım
Makyaj sız kıçıma benzeyen kadın benimle uğraşıyor
Görmemişin kocası olmuş
Gece gece sinirimi zıplattılar
Öpücükler senin kuzumAy canım b3nim, takiliyorum ben sana :)) şebeklik yaoayim su gulbeden bir öpücük kapayım dediydim
Ne oldu yawBirileri güzellik le kafayı bozmuş yav arkadaş manyak dolu etrafım
Makyaj sız kıçıma benzeyen kadın benimle uğraşıyor
Görmemişin kocası olmuş
Gece gece sinirimi zıplattılar
Ahanda öptü vala da öptü oleeeyyyyÖpücükler senin kuzum
sporcu şirine ya****21 AĞUSTOS PAZARTESİ SPOR LİSTESİ****
1. Sily
mekik 10 tane 2 puan
Zumba 15 dk 37.5 puan
Yürüyüş 164 dk 328 puan
Ip atlama 170 tane 34 puan
Toplam: 401.5 puan
2. tevafuk: 120 sn wall sit: 12p
120 sn plank: 12p
100 jj: 20p
100 spuat:20p
100 mekik:20p
100 sag+100sol=200 bacak:40p
400 ip atlama:80p
60 dakika dağda yürüyüş : 120p
60 dakika sehir yuruyusu:120p
Toplam : 444 puan
3. Miu
1000 ip: 200 puan
30 dk eliptik: 120 puan
20 dk bisiklet: 60 puan
60 crunch: 12 puan
90 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn sola plank: 21 puan
Toplam: 413 puan (daha spor yaparsam eklerim jillian ı zorlıcam inşallah yaparım)
4.hippo:
2mil leslie 30 dk: 60 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam: 80 puan
LİTFEN AMA LİTFEN SON SPOR LİSTESİ BULUP ONUN ÜZERİNE EKLEMENİZİ YAPIN FİTCİK KIZLARIM
Ben az yaptım margam.. öbürleri hain.. hiç oturmadılar bugün...sporcu şirine yainsan margacığım hasta olmuş o spor yapmıyorsa bizde yapmayız der huh
Tam tersi orta musaitken (marga yokken yani) derece bulduk bulduk diye düşündüksporcu şirine yainsan margacığım hasta olmuş o spor yapmıyorsa bizde yapmayız der huh
50 spuat 50 mekikle yüz olacaktı fıstıkKızlar naparsınızz?? Zor bela da olsa 100 puan yapamasamda sporumı yaptım. . Su gibi terledim.. bi sürü su içtim.. 5ten sonra bişi yemedim.. fena değil galiba
ben oturuyorum kk ya bakıyorum kuzu, sizlerin yazdıklarını okuyorum siz napıyorsunuzzzKızlar naparsınızz?? Zor bela da olsa 100 puan yapamasamda sporumı yaptım. . Su gibi terledim.. bi sürü su içtim.. 5ten sonra bişi yemedim.. fena değil galiba
Alemsin kız ne varsa eskilerde var yaAhanda öptü vala da öptü oleeeyyyy
Yıllar önce bizimkiler dizisi vardı o aklıma geldi
"Ayla teyze beni de öpsene şöyle yumuşak yumuşak " diyordu halis
Bende onun gibi oldum
Her seferinde aynı şeyi okumak sıkıyor kız beni altta uzunca çıkıyor birde ondanAk kelebek cnm neden hamilelik takvimini kaldırdın ki??
Aynen ya eskilerden liselerde dinledigim arabesk şarkıları dinleyince çok mutlu oluyorum veya o ara popüler olmuş ama sonra sönmüş şarkıları dinleyincede... su an aklıma birtane gekdi mesela yarın sabah paylasacam enerji olsunAlemsin kız ne varsa eskilerde var ya
Jumping jack de eğlenceliMekik çekersem eklerim ama bana squat demeyin yaa... nefret ediyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?