• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Off off sporlar havalarda uçmuş, ben ne yaptım peki?? 20.30 da sızdım direk, 1,2 gündür halsizdim sabah 5 te kalktım bebiş uyanınca ama zindeydim, hemen 20 dk cardio yaptım:KK49: Menümü de yazmamışım.
Dünkü menü:
sabah
domatesli zeytinli kaşarlı omlet ( 2 yumurtayla) 1 dilim tahıllı ekmek
öğle
muzlu şeftalili cevizli tarçınlı yoğurt
ara
2 fındıklı kurabiye:sopa:
akşam
salata

Herkese iyi aksamlar kizlar
Sabahki kilom: 61.3
Fark +300
Bir düzen oturtamadim daha.motive olamiyorum bir türlü
Esimin yegenleri geliyor yemege,kahvaltiya.anne ve babalari türkiyede tatilde.hazirlayinca mecbur yiyiyorum bende.hazirlamasan olmaz
Bayramdan sonraya anca düzene girebilirim
@MiuLego kaptanim bilgin olsun.beni idare edin biraz
Yavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter :KK37:
Yarin sabahki kilonu cook merak ediyorum
Bütün gün ne yedin muzla süt mü sadece
marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu :KK71:
İnşalkah burda olursam olmam inş sizle
buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan
Öperim tabi kız Ak kelebek Ak kelebek in dediklerine harfi harfine katılıyorum iyi ki varsın :KK68:
öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK74:
Gulbeeeee bana da guzel seyler söyle bana da bana bana tevafukuna:KK22:
kıskanç:KK47::63:
Daha yeni yemek yiyorum desem, vay be hiç bir şey yapmadan bile eriyip gidiyorum haha:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız
Bu arada beni bugün idare ettiğiniz için teşekkür ederim yarın aç karnına tartılıp , kaldığım yerden devam edicem..
ne demek margam sen iyi ol da:KK60:
yarın spora kaldığım yerden devam :rapci:
etme devam böyle iyiydi :KK17:
sporcu şirine ya :63::63::63::63::63::63: insan margacığım hasta olmuş o spor yapmıyorsa bizde yapmayız der huh:63:
ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi :rolleyes:
Ben az yaptım margam.. öbürleri hain.. hiç oturmadılar bugün...
tamamen katılıyorum hippoşum bu tevafuk55 tevafuk55 ve Sily Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular:KK23:
Off off sporlar havalarda uçmuş, ben ne yaptım peki?? 20.30 da sızdım direk, 1,2 gündür halsizdim sabah 5 te kalktım bebiş uyanınca ama zindeydim, hemen 20 dk cardio yaptım:KK49: Menümü de yazmamışım.
Dünkü menü:
sabah
domatesli zeytinli kaşarlı omlet ( 2 yumurtayla) 1 dilim tahıllı ekmek
öğle
muzlu şeftalili cevizli tarçınlı yoğurt
ara
2 fındıklı kurabiye:sopa:
akşam
salata
ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa:sinirli:
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.
günaydın incimmmmmmm
:rolleyes::rolleyes:GUNAYDIN:rolleyes::rolleyes:

Kizlar tartildim veee -700 :KK71:cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum.. :KK75:
ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksi :halay:yarına da aynısı gelse ya:KK76:
Günaydınnn kızlarrrrr :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

@MiuLego canımm dün sadece yürüyüş yaptım 1 saat sevdiceğimle birliktee :KK200:
Artık bu günden sonra spora fena sarılıcam ve söz bugün 5 şişe su biteceekkkk :mapus::mapus:
anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi :KK200::kk77:

Back