Yiii beniii yerim seniiiiYavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter
marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu
buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan
öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıskanç
yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız
ne demek margam sen iyi ol da
etme devam böyle iyiydi
ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi
tamamen katılıyorum hippoşum butevafuk55 ve @Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular
ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.
günaydın incimmmmmmm
ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksiyarına da aynısı gelse ya
anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi
Kızzzz maaşallahhh sana yaMuz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum
Dün sabah:56.6
Bu sabah: 54.9
Fark: -1.7
Yiii beniii yerim seniiii
Kızzzz maaşallahhh sana ya
2.şişe bitti
Anam daha benim 1. Şişe bitti sana yetişeyim hemen :) bugün hızlısın kuzum işte bu ya2.şişe bitti
Hırs geldi kızzzAnam daha benim 1. Şişe bitti sana yetişeyim hemen :) bugün hızlısın kuzum işte bu ya
Ayy şu göbeeğe takılan o şey varya çok seksi duruyor dimi,Eki Görüntüle 2036488
KUTSAL SALI: ONLAR YAPTIYSA BİZİM NEYİMİZ EKSİK GÜNÜ
Hadi kızlar biz de yapabiliriiiiiz kamonnnnnn
Helal kız sanaMuz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum
Birinci reismde hiç de seksi durmuyorHırs geldi kızzz
Ayy şu göbeeğe takılan o şey varya çok seksi duruyor dimi,
Benimde dikkat ettiğim şeye bak
Gunaydin bebegim spoooordayim yuruyom suan sen naparsinnnnn
GÜNAYDIN GÜZELLİKLERRRRRR YENİ BİR GÜNE HAZIR MIYIZZZZZZZZ
KesinlikleeBirinci reismde hiç de seksi durmuyor
Yavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter
marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu
buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan
öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıskanç
yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız
ne demek margam sen iyi ol da
etme devam böyle iyiydi
ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi
tamamen katılıyorum hippoşum butevafuk55 ve @Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular
ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.
günaydın incimmmmmmm
ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksiyarına da aynısı gelse ya
anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi
Tabi ki hazırızzz
GÜNAYDIN GÜZELLİKLERRRRRR YENİ BİR GÜNE HAZIR MIYIZZZZZZZZ
ooo süpersinGUNAYDIN
Kizlar tartildim veee -700cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum..
Günaydın ciğerimmm
tamam tatlım sen bugün yap ben de yarın sonucu da paylaş ama motive olayıminciakis hemşom ben yarın yapamam ki ablamı elaziga yollayacaz yani gündüz annemlere gitmem gerekecek
tatlım ne güzel kilo vermişsin yarın kesin uyguluyorum çok kıskandımmmmmmMuz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum
Günaydın HippocumGünaydın güzel ve fit hatunlar. ...
Yeni günde güzel eksiler gelmiş maşallah... aynen devam..
Ne gereği var böyle hareketlerinSpora abansinlar ben iki gunumu bu sabah deli gibi telafi ettim kostum ve yuruyorum
Aksamada basarim bi eksi 500 'u, oh mis tamamdir isteeee farki kapatirinmmnm
Tabiki canımtamam tatlım sen bugün yap ben de yarın sonucu da paylaş ama motive olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?