• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Yavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter :KK37:

marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu :KK71:

buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan

öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK74:

kıskanç:KK47::63:

yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız

ne demek margam sen iyi ol da:KK60:

etme devam böyle iyiydi :KK17:

ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi :rolleyes:

tamamen katılıyorum hippoşum bu tevafuk55 tevafuk55 ve @Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular:KK23:

ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa:sinirli:
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.

günaydın incimmmmmmm

ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksi :halay:yarına da aynısı gelse ya:KK76:

anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi :KK200::kk77:
Yiii beniii yerim seniiii :KK60::KK60:

Muz-Süt detoksumun 1. gün hasılatını veriyorum:KK53:

Dün sabah:56.6
Bu sabah: 54.9
Fark: -1.7 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kızzzz maaşallahhh sana ya :nazar::nazar::nazar::nazar:

IMG_3386.jpg

KUTSAL SALI: ONLAR YAPTIYSA BİZİM NEYİMİZ EKSİK GÜNÜ:110:

Hadi kızlar biz de yapabiliriiiiiz kamonnnnnn

Yavaş yavaş oturur düzen marlin cim hiiiç canını sıkıp stres yapma sen buradan kopma yeter :KK37:

marlinnnnnnnnnnn güzel haberlerim var canım. Tüm gün muz süt yiyorsun 3 ana 3 ara öğün aslında ama ben 3 ana öğünde yiyorum yetiyor. Bir de yeşilçay içiyorsun bir bardak ben 2 kupa kiraz sapı çayı içtim. -1.7 oldu :KK71:

buralardasın bir yere gitmek yok bırakmam ulaaan

öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK74:

kıskanç:KK47::63:

yattığım yerden kilo veriyorum demek böyle bir şey sanırım hahahah maşallah de kız

ne demek margam sen iyi ol da:KK60:

etme devam böyle iyiydi :KK17:

ay bunlar çok fırsatçı marga hemen spora abandılar ama Miu öyle mi :rolleyes:

tamamen katılıyorum hippoşum bu tevafuk55 tevafuk55 ve @Sily tamamen fırsattan istifade etmeye çalışıp spor puanlarını coşturdular:KK23:

ooohhhhh uyunmuş zinde kalkılmış ohhhhh o zaman bugün sporsuz asla geçmeyecek dimi? bence evet de bana yoksaaaaa:sinirli:
Güzel gün olmuş canım şu cıs cos lardan vazgeçip daha sağlıklı şeyler ye midene yazık etme.

günaydın incimmmmmmm

ne güzel günaydın buuuuuuuuuuuuuu harika bir eksi :halay:yarına da aynısı gelse ya:KK76:

anam 5 şişe diyor nerelerinden öpsem koklasam spor da diyor direk dalıp yiyim en iyisi :KK200::kk77:

Spora abansinlar ben iki gunumu bu sabah deli gibi telafi ettim kostum ve yuruyorum
Aksamada basarim bi eksi 500 'u, oh mis tamamdir isteeee farki kapatirinmmnm

Back