• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Aynen balım insan nefsi çok gairp birşey. Mesela ben de yersem pişman olucam biliyorum ama bazen duramayıp yiyorum. E sonra da yine pişman oluyorum. İnsan pişman olacağını bile bile yapar mı? Yapıyor bazen :KK43:

Merak etme sen 90 lar gelmeden inşallah bebiş gelecek
İnşalkah burda olursam olmam inş sizle

Kız o burda olmasa kilo alır hepimiz öyle ben burda olmayım yerim hamileyim de der yerim burası tutuyor bizi ya iyi oluyor spor yapıyoruz destek oluyoruz şükür ya
Gulbeeeee bana da guzel seyler söyle bana da bana bana tevafukuna:KK22:

Sen iyi gidiyordun ya hedefe az kalmıştı be yaptın o ara anlamadım kız 64 rakamı şok etti
Beni
Motivasyonumu kaybettim, izne ayrıldım , annemlerde kaldım derken ipin ucu kaçtı canım ama şimdi harika hissediyorum ;)

Motivasyonumu kaybettim, izne ayrıldım , annemlerde kaldım derken ipin ucu kaçtı canım ama şimdi harika hissediyorum :KK66:
Evet hedefe ulaş artık sonra arada istediğinden yet spor yaparsın ne güzel olur böyle kilo vermeden yetince kilo artışı motiveyi sıfırlıyor ya ama bak toplamışsın canım ya

Bunlar güzel şeyler mi aşkolsun :KK12:
Kız hedefine ne var şurda 6 kilo canım toparlamışsın ne güzel kendini şimdi hedef ulaşma Azmi'nde ol spor da yapıyorsun ne güzel deli gibi spor yapasım var ama yapamıyorum maalesef Leslie dışındA ama olsun ne yapayım
Şimdi sen bu günkü spor gibi yap her gün 1 aya hedefinde olursun kuzum onu diyorum ben

Kız hedefine ne var şurda 6 kilo canım toparlamışsın ne güzel kendini şimdi hedef ulaşma Azmi'nde ol spor da yapıyorsun ne güzel deli gibi spor yapasım var ama yapamıyorum maalesef Leslie dışındA ama olsun ne yapayım
Şimdi sen bu günkü spor gibi yap her gün 1 aya hedefinde olursun kuzum onu diyorum ben
Ay canım b3nim, takiliyorum ben sana :)) şebeklik yaoayim su gulbeden bir öpücük kapayım dediydim :KK70:

Birileri güzellik le kafayı bozmuş yav arkadaş manyak dolu etrafım
Makyaj sız kıçıma benzeyen kadın benimle uğraşıyor
Görmemişin kocası olmuş
Gece gece sinirimi zıplattılar

Back