• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bir Ausencia Ausencia kaptan vardı hatırlıyorsunuzdur arada gelirim demişti görürseniz ona diyin ki HANİ GELİYORDUN BİZİ Mİ KANDIRDIN :cry:

Benim örgütlediğimi demeyin de:rolleyes:

Miummmmm ama benim tatil bitmedi ki hala.... Eve döneyim tepenizdeyim :deli:

Söylemesi ayıp şu satırları da şezlongtan yazıyorum :KK49:

Öpüldünüz kocamaaan :KK200::KK15:

ooo kAtıl buraya Can'ım iyi seçim tanıt kendini boy kilo hedef nerden yazıyorsun evli misin çocuk var mı
Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek

Ay normal burda canım benim bir sürü yazılıyor zaten bakıcıya gerek kalmadı eşimin dediği gibi 2. Bebiş geliyor benim çalışma hayatı 5 yıl sonra başlar herhalde :)
Kız ben balık hafızalı.. demistin tabi bakıcılara guvenemiyordun hatta :olamaz:

Evliyim üç kızım var boyum 1.55 kilom 97 ve bazı saglık sorunlarım var bu kulübe katılma sebebim birilerinin beni yargılamada yadırgamadan sebepsiz akıl vermeye kalkmadan dertlesmek
Süper canım en iyi seçim burada çok güzel kilolar verebilirsin hedefler koy kendine canım ilk hedef 90 olsun mesela zaten şimdi Başla bir kaç güne 2-3 kilo gidecek zaten burda herşeyi sorabilirsin dertleşebilirsin ;)

Back