- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
Hiç affı olmaz ya alırım ya aldiririmKahve içmem lazım ama bitmiş
O kadar sıcakki dışarı çıkmak İstemiyorumHiç affı olmaz ya alırım ya aldiririm
Haklısın canım , ben az önce çıktım bil bakalım ne için tam buğday ekmeği ve soda içinO kadar sıcakki dışarı çıkmak İstemiyorum
Ne yedin kahvaltidaAcıktım sabah kahvaltısı yapalı 3saat oldu hemen acıktım
1 haşlanmış yumurtaNe yedin kahvaltida
Peynir yeseydin yanina 1 dilim tam tahilli ekmek bu kadar acikmazdin sanki. Tek çözüm su an için ya tarçınlı süt içm3k yanına kuru kayısı veya hurma ile. Ya da türk kahvesi yine hurma ile1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çok az yeşil peynir
Salatalık
Şekersiz çay
Ve acayip açım anlatamam midem agrıyor
Ya da öğlen yemegini yemek corba veya yenek yanina yogurt ile 1 dilim ekmek olabilir yine ac kalip cisslara saldırmamak içinPeynir yeseydin yanina 1 dilim tam tahilli ekmek bu kadar acikmazdin sanki. Tek çözüm su an için ya tarçınlı süt içm3k yanına kuru kayısı veya hurma ile. Ya da türk kahvesi yine hurma ile
AynenOh ohh mis
evet aburcubur ve kola tüketiminde elime hiç kimse su dökemez bugun hiç tatlı yememiştim. ama dayanamadım az önce yarım cay bardağı kola içtim bu sabah sadece bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir domates salatalık ve zeytin koyup yedim. bu arada ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kahvaltı alışkanlığım yok. peynir zeytin ve haşlanmış yumurta yemem. evde dünden yemeğim kalmışsa onu yerim yoksa menemen falan yaparım o da yarım ekmek yedirir sağolsun. bugün zar zor yedim yarına Allah kerim :) bu arada bu sabah tartıda 59.7 ydim.Boyuna göre çok kilon yok aslında ama belki sağlıksız beslenmen aburcunbur tüketimi kola tarzı içecekler senin daha kilolu görünmene neden olmuştur. Çünkü onlar yağ depoluyorlar maalesef. Beraber güzel kilo verebiliriz ama nacizane tavsiyem devlet hastanesine gidip rutin ölçümlerini yaptırman sonra ver elini 55 kilo
59 kiloyu görmek için neler vermezdim :/evet aburcubur ve kola tüketiminde elime hiç kimse su dökemez bugun hiç tatlı yememiştim. ama dayanamadım az önce yarım cay bardağı kola içtim bu sabah sadece bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir domates salatalık ve zeytin koyup yedim. bu arada ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kahvaltı alışkanlığım yok. peynir zeytin ve haşlanmış yumurta yemem. evde dünden yemeğim kalmışsa onu yerim yoksa menemen falan yaparım o da yarım ekmek yedirir sağolsun. bugün zar zor yedim yarına Allah kerim :) bu arada bu sabah tartıda 59.7 ydim.
Granül kahve içme canım. . Türk kahvesi iç.. Bu kilo yapar.. faydası da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?