Sensin ŞİŞKO

@MiuLego bak git uyu bi yerlerin açık kalmasın sonra kalkıyorsun cabaliyirsun konuşuyorsun falan... olmuyor böyle leptinler mi eksik.kaliyir anlamıyorum ki
Senin için em iyisi oksijen detoksu ( inciakis )
Beyne giden oksijen tevafukun 1.ligini de kabullenir ve sağlıklı dusunuuurrr

KIZLAAAARRRRRRRRR

200. Sayfaya ilk yazan tevafuk55 olmuş

Hediye vaadim var ödül de olur dile benden ne dilersen tevafuk55 kuzum???
Hahahhaaaaaa tamamen tevafuk oldu ya bu allahım ne istersem oluyir demek ki birinci de ben olacammm
o zaman miusum ödül.istemiyirum eksik kalsın ama bir isteğim var amaçlarım için hazır mısın

Gunaydiinnnnnnnn
bugün düğün günü akşama bol.bol tepinecem
Gunaydin hemşolarin en tatlisi gecede kulaklarim çınladı durdu ne yedigimi merak etmissin ama soyleyemem batti balik durumundayim tekrar duzene girmek istiyorum ama hic yapamayacak gibiyim yarin aci gerceklerle yuzlesme günü
Dugunde ne giyinecen resim at kopya cekeyim

Günaydın hemsom tabiki foto atarim inşallah begenirsin

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…