• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar ben hafta içi çalıştığım için hiç kahvaltı yapmıyorum ya o yüzden haftasonu 2 gün kahvaltıda çok abartıyorum. Napsam nasıl aşsam ki bunu? Var mı önerisi olan? Yarın tartıda epey artı çıkıcam yine :cry: hee cumaya her türlü eksi çıkarım tabi o ayrı:KK73:
Kahvaltıyı evde mi yapıyorsun dışarıda mı bu değişir canım

Tüüümmmm gün uyudum resmen ama sizi çok özledim:KK200: Herkesler nerede neler yapıyor acabaaaaaa:işsiz: siz de beni özlesenize yaaaaaa:kızgın:
Ay ben çok yoruldum bugün kızım da uyumadı gece de gündüz de gözüne bakıyorum yatsa bende hemen yatağa geçeceğim

:spor:****20 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ****:spor:

1.Sily
* 2 saat yürüyüş , 240 puan
* 200 ip atlama, 40 puan
* 20 dk zumba, 50 puan
TOPLAM; 330 PUAN

2. Gulbe seker
Leslie 3 mil 90 puan
20 dk tempolu yürüyüş 40 puan
Toplam 130 puan

3.tevafuk: 40 dakika yürüyüş 80.puan
40 dakika zumba 100 puan
Toplam 180 puan

Sporları son mesajdan alıntı yaparak ekleyelim kızlar:KK55:

@MiuLego haftasonu kahvaltıları b3nim için d3 önemli ama k3ndimi durduramayacagim s3yelri sofraya koymamaya çalışıyorum omlet yapıyorum melemen yapıyorum veya patates kızartıyorum diğer kahvaltılıklar.. yanına 1.5 dilim tam b ekmek alıyorum v3 her cesitt3n yiyorum o 3kmek bitene kadar ;) n3 kadar abartilabilir ki oyl3 bir durmda ama pişi açma simit olmamalı sofrada ;) kaymak da yiyorum bal da yiyorum ama iki lokma maksimum.. gözümden doymuş oluyorum boyk3c3.

Canım bol çeşit yap az az gözün doysun meyve filan çeşit koy biraz yemezsin
Gülbecim evde yalnız olsam aslında haftasonu kahvaltısını karatay şeklinde yaparım mis gibi ama beni yoldan çıkaran şeyler var :(
Benim kız 2 yaşında canım şimdi
Oy maşallah
@MiuLego haftasonu kahvaltıları b3nim için d3 önemli ama k3ndimi durduramayacagim s3yelri sofraya koymamaya çalışıyorum omlet yapıyorum melemen yapıyorum veya patates kızartıyorum diğer kahvaltılıklar.. yanına 1.5 dilim tam b ekmek alıyorum v3 her cesitt3n yiyorum o 3kmek bitene kadar :KK66: n3 kadar abartilabilir ki oyl3 bir durmda ama pişi açma simit olmamalı sofrada :KK66: kaymak da yiyorum bal da yiyorum ama iki lokma maksimum.. gözümden doymuş oluyorum boyk3c3.
Doğru diyosun. Beni bitiren zaten simit, karaköy böregi tarzı şeyler. Ablam alıyor almasa evde olmasa yemem aslında. Acaba erkenden kalkıp ablamsız kendim mi kahvaltı yapsam
Kizlar bacaklarım sızlıyor artık ayakta duramıyorum :ruh:
Heheheh yandı kalorileeeeer kokusu buralara geldi:)
Bugünki menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Az yeşil peynir
Salatalık
Şekersiz çay

Öğlen
1dilim ekmek
Menemen

Akşam
Patates salatası

1,5 tl su

25 ip atlama

1saat egzersiz
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı daha sağlam olmalı. Ve bence karbonhidratlı yiyecekleri akşam öğününe koymamakısın. Miktar da yazmıyor patates salatası ne kadar yedin? Onun yerine yuumrta salatası yeseydin mesela boş yeşillikl efsane olurdu. Kahvaltına 1 dilim tt ekmek daha çok peynir koy. 1 bardak süt de içebilirsin. Acıktım demiştin çünkü. Böyle diğer öğünlerde ekmek yememiş olursun. Akşamı da sebze yemeği salata yoğurt oh misss

Kızlar ben bugün fazla giremedim ama tarifimi ve menümü verdim.. Genel olarak sizin menüleri beğendim o yüzden alıntılamadım.. şimdi zor bela bebeği uyuttum bende yatim.. iyi geceler. . Yarın bomba bi gün olsun bize :))

Eşimle konuştum ne olur eve cola ve abur cubur getirme dedim
Screenshot_20170821-010436.jpg
değermi yaptığımiz sporları çöpe atmaya o kadar yeme kendini tut terle yorgunluk bir bardak ile hop boşa gitti evde olmazsa tik etmesin daha iyi olur arkadaşım emeğinin karşılığını bol eksilerle alırsın inşallah

:spor:****20 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ****:spor:

1.Sily
* 2 saat yürüyüş , 240 puan
* 200 ip atlama, 40 puan
* 20 dk zumba, 50 puan
TOPLAM; 330 PUAN

2. Gulbe seker
Leslie 3 mil 90 puan
20 dk tempolu yürüyüş 40 puan
Toplam 130 puan

3.tevafuk: 40 dakika yürüyüş 80.puan
40 dakika zumba 100 puan