• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kizlar bugun oldukca hafifi devam ediyor sabah süt ve kuru kayısı öğlen salata az omlet ve 1 dilim ekmek yedim. Akşam da döner ve ayran olacak düğün menüsü malum ama pilav olmayacak. Arada da kahve hurma bi ara daha olur o da meyve olur :kk77:

1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çok az yeşil peynir
Salatalık
Şekersiz çay
Ve acayip açım anlatamam midem agrıyor
Peynir yeseydin yanina 1 dilim tam tahilli ekmek bu kadar acikmazdin sanki. Tek çözüm su an için ya tarçınlı süt içm3k yanına kuru kayısı veya hurma ile. Ya da türk kahvesi yine hurma ile ;)

Peynir yeseydin yanina 1 dilim tam tahilli ekmek bu kadar acikmazdin sanki. Tek çözüm su an için ya tarçınlı süt içm3k yanına kuru kayısı veya hurma ile. Ya da türk kahvesi yine hurma ile :KK66:
Ya da öğlen yemegini yemek corba veya yenek yanina yogurt ile 1 dilim ekmek olabilir yine ac kalip cisslara saldırmamak için;)

image.jpg

Boyuna göre çok kilon yok aslında ama belki sağlıksız beslenmen aburcunbur tüketimi kola tarzı içecekler senin daha kilolu görünmene neden olmuştur. Çünkü onlar yağ depoluyorlar maalesef. Beraber güzel kilo verebiliriz ama nacizane tavsiyem devlet hastanesine gidip rutin ölçümlerini yaptırman sonra ver elini 55 kilo :KK66:
evet aburcubur ve kola tüketiminde elime hiç kimse su dökemez bugun hiç tatlı yememiştim. ama dayanamadım az önce yarım cay bardağı kola içtim bu sabah sadece bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir domates salatalık ve zeytin koyup yedim. bu arada ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kahvaltı alışkanlığım yok. peynir zeytin ve haşlanmış yumurta yemem. evde dünden yemeğim kalmışsa onu yerim yoksa menemen falan yaparım o da yarım ekmek yedirir sağolsun. bugün zar zor yedim yarına Allah kerim :) bu arada bu sabah tartıda 59.7 ydim.

Eklentiler

• 20170820_155219.jpg
    20170820_155219.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 32
evet aburcubur ve kola tüketiminde elime hiç kimse su dökemez bugun hiç tatlı yememiştim. ama dayanamadım az önce yarım cay bardağı kola içtim bu sabah sadece bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir domates salatalık ve zeytin koyup yedim. bu arada ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kahvaltı alışkanlığım yok. peynir zeytin ve haşlanmış yumurta yemem. evde dünden yemeğim kalmışsa onu yerim yoksa menemen falan yaparım o da yarım ekmek yedirir sağolsun. bugün zar zor yedim yarına Allah kerim :) bu arada bu sabah tartıda 59.7 ydim.
59 kiloyu görmek için neler vermezdim :/

offf kötü bir gündü bugün, eşim midesini üşütmüş benim başım ağrıyor, birimiz bi yerde birimiz öbür yerde serili kaldık, bebiş uyutmadı tabi=( ne yedim ne içtim anlamadım, şimdi de bebiş uyumuyor bir türlü, yatsa da ben de bir türk kahvesi içsem:işsiz:
sabah:
2 kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık,ceviz
ara:
1 elma
ikindi:
1 elma
akşam:
1 kase tarhana çorbası
spor yok bugün, her tarafım kırılıyor:110:

Back