• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

offf kötü bir gündü bugün, eşim midesini üşütmüş benim başım ağrıyor, birimiz bi yerde birimiz öbür yerde serili kaldık, bebiş uyutmadı tabi=( ne yedim ne içtim anlamadım, şimdi de bebiş uyumuyor bir türlü, yatsa da ben de bir türk kahvesi içsem:işsiz:
sabah:
2 kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık,ceviz
ara:
1 elma
ikindi:
1 elma
akşam:
1 kase tarhana çorbası
spor yok bugün, her tarafım kırılıyor:110:
Cnm geçmiş olsun.. iyi ol da..

Kızlar menüm gelsin. ..
Kahvaltı 10.30da..
Sucuklu Menemen
1 dilim tt ekmek
Kk peynir salatalık
2çeri domates
Şekersiz çay

Ara
Türk Kahvesi
Hurma

Akşam 16da..
Et döner dürüm
Ayran

Spor henüz yapamadım. . Fırsat bulunca yapıcam. . Dışardayız bugün çocuklarla. .

evet aburcubur ve kola tüketiminde elime hiç kimse su dökemez bugun hiç tatlı yememiştim. ama dayanamadım az önce yarım cay bardağı kola içtim bu sabah sadece bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir domates salatalık ve zeytin koyup yedim. bu arada ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kahvaltı alışkanlığım yok. peynir zeytin ve haşlanmış yumurta yemem. evde dünden yemeğim kalmışsa onu yerim yoksa menemen falan yaparım o da yarım ekmek yedirir sağolsun. bugün zar zor yedim yarına Allah kerim :) bu arada bu sabah tartıda 59.7 ydim.
Cnm benimde kahvaltı alışkanlığım yoktu ama alıştıştırdım kendimi. .ilk iş sende kahvaltıyı oturtturmalısın.. beslenme düzenini değiştirmelisin.. güzel bi kahvaltı ile gün boyu açlık hissetmezsin ;) yarın pazartesi.. ilk iş kahvaltıyı hayatına koyarak başla yeni yeme düzenine..

@MiuLego miuuuuuuu istegimi duymaya hazir misiiiinnnnnn:deli:
Hazırıııımmmmmm neymiş hadi söyleeeeee
Ben seasizlik hakkimi kullanmak istiyorum @MiuLego ve @tevafuk55 :p ama benim detoks metoks hikaye oldu dün gece 12 ye kadar sülale gün ü vardi ordaydim kalabaklik, pastalar, borekler,tatlilar... :KK43: bugün enerjim cok düşük yaa..
Ne yaptın ne yedin ne içtin balım anlat hele bakalım
@MiuLego cuuum detokslar ise yararsa tarif isterim.ne yiyip içiyorsun
Veee tartiliyormusun hergün kontrol amacli
Canım ben pazartesi salı muz süt detoksu yapıcam. Tartıya da her gün çıkıyorum hatta gün içinde sürekli çıkıyorum hahahaha. Çarşamba perşembe de başka detoks yapıcam paylaşırım tabi ki :)
Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:
Ellerine sağlık hippo enfes görünüyoooorrrr
Kizlar bugun oldukca hafifi devam ediyor sabah süt ve kuru kayısı öğlen salata az omlet ve 1 dilim ekmek yedim. Akşam da döner ve ayran olacak düğün menüsü malum ama pilav olmayacak. Arada da kahve hurma bi ara daha olur o da meyve olur :kk77:
Vay vay vay hafif gün ve bol oynamalı gel eksileeerrrrr
Afiyet olsun kahvesiz aslaaaa
Eşimle konuştum ne olur eve cola ve abur cubur getirme dedim
Dinlemezle kahve yok yok getirirler ama biz yemicezzzzz
offf kötü bir gündü bugün, eşim midesini üşütmüş benim başım ağrıyor, birimiz bi yerde birimiz öbür yerde serili kaldık, bebiş uyutmadı tabi=( ne yedim ne içtim anlamadım, şimdi de bebiş uyumuyor bir türlü, yatsa da ben de bir türk kahvesi içsem:işsiz:
sabah:
2 kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık,ceviz
ara:
1 elma
ikindi:
1 elma
akşam:
1 kase tarhana çorbası
spor yok bugün, her tarafım kırılıyor:110:
Yumoşum az yemişsin epey. Yarın daha düzenli yersin inşallah geçmiş olsun
Kızlar menüm gelsin. ..
Kahvaltı 10.30da..
Sucuklu Menemen
1 dilim tt ekmek
Kk peynir salatalık
2çeri domates
Şekersiz çay

Ara
Türk Kahvesi
Hurma

Akşam 16da..
Et döner dürüm
Ayran

Spor henüz yapamadım. . Fırsat bulunca yapıcam. . Dışardayız bugün çocuklarla. .
Güzel menü afiyet olsun su miktarı yok ama sen zaten bıoolca içmişsindir. En sevdiğim de kahva hurma ikilisi oldu :) spor da yaparsın boş geçme hippo

Kızlar dışarıdayım bugün spor salonuna gidemedimmm ama eve geçince jillian yapıcam. Siz neler yaptınız herkes haftasonu gezmelerinde mi???

Yarın tartı kontrol günü unutmayın uyumadan sporlar yapılsın:spor:

Muz süt hazır mısıııınnnn yarın ben geliyorum. İşte kızlar bu benim yapacağım 2 günlük detoks. Yeşilçay yerine ben kiraz sapı çayı içeceğim
IMG_3510.jpg

Sabah 11:00
Yarım domates 2 yumurtalı menemen
Salatalık
5 zeytin
1 avuç ceviz
1 bardak süt
1 şeftali 1 kayısı

Akşam 18:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Salata

Su 2.5 daha içiyorum
Spor 3 fast mil Leslie
Arkasından evi sil süpür çok yoruldum oturmadan yemek yaptım akşam da avm ye gidince bayağı yürüdüm bugün

Sabah 11:00
Yarım domates 2 yumurtalı menemen
Salatalık
5 zeytin
1 avuç ceviz
1 bardak süt
1 şeftali 1 kayısı

Akşam 18:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Salata

Su 2.5 daha içiyorum
Spor 3 fast mil Leslie
Arkasından evi sil süpür çok yoruldum oturmadan yemek yaptım akşam da avm ye gidince bayağı yürüdüm bugün
Şimdi seni etiketleyecektim gülbe nerelerdesin diye :) yine harika bir menü spor da var ooohhhh. Sporunu listeye de ekle balım unutma. Birkaç mesaj üstte spor listesi başlatmıştım

Kızlar ben hafta içi çalıştığım için hiç kahvaltı yapmıyorum ya o yüzden haftasonu 2 gün kahvaltıda çok abartıyorum. Napsam nasıl aşsam ki bunu? Var mı önerisi olan? Yarın tartıda epey artı çıkıcam yine :cry: hee cumaya her türlü eksi çıkarım tabi o ayrı:KK73:

]:spor:****20 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ****:spor:

1.Sily
* 2 saat yürüyüş , 240 puan
* 200 ip atlama, 40 puan
* 20 dk zumba, 50 puan
TOPLAM; 330 PUAN

Sporları son mesajdan alıntı yaparak ekleyelim kızlar:KK55:
Anaaaa keyfim yok diyip diyip sporu patlatmış çakal sily 330 puan ne yaaaaa:mad:

]:spor:****20 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ****:spor:

1.Sily
* 2 saat yürüyüş , 240 puan
* 200 ip atlama, 40 puan
* 20 dk zumba, 50 puan
TOPLAM; 330 PUAN
2. Gulbe seker
Leslie 3 mil 90 puan
20 dk tempolu yürüyüş 40 puan
Toplam 130 puan

Sporları son mesajdan alıntı yaparak ekleyelim kızlar:KK55:

Back