• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Eee nerde tanistiniz bu adamla ? Sizi nasıl kandrdi

Bu sefer gerçek olabilir konu 27 Ekimde de yazmış
1699389472835.png

Kocamın karısıyım yerine kocanın metresiyim modası mı diyorsun:KK59:

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!

Birakisina valla bırak akışına... 🤣🤣🤣 ömrüne ömrünü vermeye devaamke bir kumada senin üstünee Some womanizer problems🤣

27 Ekim 2023 Uzaktan ilişkim ve sevgilime güven sorunum... konusundaki yorumunuz :
Neredeyse aynısını bende yaşıyorum. 3.5 yıl boyunca kandırıldım çok çektim çok canım yandı. Bende konu açmak istiyordum ama uzun olacak o zamanda okuyup cevap veren olmaz diye hala açmıyorum. Yüzyüze görüşün telefon numarası görüntülü arama kimliği ne aklınıza kalırsa herşeyini isteyin rahat olun kaybetmekten hiç ama hiç korkmayın. Her defasında yeni senaryolarla geldi bu zamana kadar çektirmesine izin verdim. Siz kendinize güvenin güçlü bir kadın olup sizi kullanmasına izin vermeyin. Tecrübelerim sonucu şahsi fikrim tabiki bu.

Bu yorumu yaptığınız konu sahibi adamla bir internet uygulaması üzerinden tanışmıştı. Adamla yüz yüze buluşmamış sadece görüntülü görüşmüştü. Adam evli, 1 yaşında bebeği olan bir adam çıkmıştı.

Siz de bu adamla bir uygulama üzerinden mi tanıştınız ? Adamla hiç yüz yüze görüşmediniz mi ?

Bir kişinin hele de sevgilim dediğiniz kişinin evli olup olmadığınızı anlamadınız mı yoksa işinize böyle mi geldi?

Back