- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
- Konu Sahibi birakisina
Konu çok komik ya esas kadın karısı zaten sen kimsin de karısıyla seni aldatmış olacak adamın tapusu kadında töbe töbe kız bu yeni nesil metreslere ne oluyor böyle bu ne özgüven
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee az zaman harcamadik bdv yeSeni şeytan seniii bi benim aklıma gelmez eski konularına,mesajlarına bakmak,hemen inanırım.
Bekarım dediği için aldatılmış oluyormuş. Kafaya bak beeeKonu çok komik ya esas kadın karısı zaten sen kimsin de karısıyla seni aldatmış olacak adamın tapusu kadında töbe töbe kız bu yeni nesil metreslere ne oluyor böyle bu ne özgüven
+1Neyse ki benim şüphelenecek bir kocam yok
Benim kocam var ama şehir dışında şuan. Karisi olarak bekar bir hemcinsim aldatilmasina sebep olmuyorumdur inşallah. Bu vicdan azabı yer bitirir beni.Neyse ki benim şüphelenecek bir kocam yok
Biz napak bacim gece gece onu deÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Ara bi sor bakalım, ulen koca kişisi, yoksa sen sevgilini benimle mi aldation hiii?Benim kocam var ama şehir dışında şuan. Karisi olarak bekar bir hemcinsim aldatilmasina sebep olmuyorumdur inşallah. Bu vicdan azabı yer bitirir beni.
Kocan beni seninle,seni de benimle aldatmış olabilir diyo.Biz napak bacim gece gece onu de
Zehrini akıttı gitti. Rahatladı.Biz napak bacim gece gece onu de
Evli insanla ilişki yaşayıp sonra da beni karısı ile aldatan diye başlık atacak kadar ukala olmanız seviyenizi belli ediyor aslında kusura bakamayın da adamın nikahlı karısı o istediğini yaşar onunla siz kimsiniz peki hayatındaki insanın ne olduğunu anlamayacak yetmedi hala peşinde koşacak kadar seviyesiz biri erkekler böyle aldatırlar sonra binbir yemin ile kandırılar karısı benim kocam yapmaz der zaten böyle erkekler de bu cümleyi kuracak kadınlar ile evlenir ki keyfine göre uçkur peşinde koşabilsin. Hala devam ediyor yada etmek istiyorsanız başınıza gelen herşeyi hak etmişsiniz demektirÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Yok öyle bisey. Hadi yallah dedim kendisine.Kocan beni seninle,seni de benimle aldatmış olabilir diyo.
Dalga geçmiyorum tabiki.Aklımızla dalga geçenler serisine hoş geldiniz
Bir anda onlarca yorum yapmışsınız hanginize yanıt vereyim.Yav konu sahibi gel guzel guzel anlat su meseleyi. Yatcaz birazdan, hadi seriii
Sabit dur kiprasmaDalga geçmiyorum tabiki.
Kim bu kadın ve adam buradan başla işteBir anda onlarca yorum yapmışsınız hanginize yanıt vereyim.
Bir anda onlarca yorum yapmışsınız hanginize yanıt vereyim.