• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Konu çok komik ya esas kadın karısı zaten sen kimsin de karısıyla seni aldatmış olacak adamın tapusu kadında töbe töbe kız bu yeni nesil metreslere ne oluyor böyle bu ne özgüven 🤣🤣
Bekarım dediği için aldatılmış oluyormuş. Kafaya bak beee

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Biz napak bacim gece gece onu de

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Evli insanla ilişki yaşayıp sonra da beni karısı ile aldatan diye başlık atacak kadar ukala olmanız seviyenizi belli ediyor aslında kusura bakamayın da adamın nikahlı karısı o istediğini yaşar onunla siz kimsiniz peki hayatındaki insanın ne olduğunu anlamayacak yetmedi hala peşinde koşacak kadar seviyesiz biri erkekler böyle aldatırlar sonra binbir yemin ile kandırılar karısı benim kocam yapmaz der zaten böyle erkekler de bu cümleyi kuracak kadınlar ile evlenir ki keyfine göre uçkur peşinde koşabilsin. Hala devam ediyor yada etmek istiyorsanız başınıza gelen herşeyi hak etmişsiniz demektir

Back