- Konu Sahibi birakisina
Demek karısını sizinle değil sizi karısıyla aldattı ha? Kendini şu şekil önemseyeceksin işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocam değilÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Ben cikicam arka.birakin anlatsinKeşke hiç açmasaydın burda kimsenin sana arka çıkacağını sanmıyorum ne duymayı bekliyorsun ki bişey anlatmıycaksan ne diye konu açıyorsun madem ki açtın o zaman isim ver. Ayrıca adamın karısını o kadar düşünüyorsan haber ver uyar madem.
3 yıldır adamın evli olduğunu anlamadığınıza öpseler inanmam.Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
Ben önyargi yapmadim ben aldatilmiycam di miSiz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsun
Offf ne diyorsun ya bi kötü oldum ben şimdi. Zaten aldatılıyorduk bir de devam edecek yani bu süreç öyle mi? Oyy ben ne edem nerelere gideeemSiz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsun
Siz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsun
Ahahah bana yapabilirler. Biri kocamın numarasını istemiştiDüşünsenize biri kötü yorumlarınıza hirslanip kocasını buluyor ve tam 3 yil bu konu için bekliyor
Ulan o senin enistennn !!!!Ahahah bana yapabilirler. Biri kocamın numarasını istemişti
Diyorum işte üç güne yanıtlayacak hepsini işallak.Ay cok agir degil mi yalniz? 3 saatte 1 cvp
Basharfini soylesinBence bari boy kilo filan söylesin oma göre kiloya devam etmeyiz. Sarışın mı esmer mi kumral mı? Ay kocam diilse okumam konuyu sonuçta banane bee
Ben önyargi yapmadim ben aldatilmiycam di mi