• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Keşke hiç açmasaydın burda kimsenin sana arka çıkacağını sanmıyorum ne duymayı bekliyorsun ki bişey anlatmıycaksan ne diye konu açıyorsun madem ki açtın o zaman isim ver. Ayrıca adamın karısını o kadar düşünüyorsan haber ver uyar madem.
Ben cikicam arka.🥺birakin anlatsin

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
3 yıldır adamın evli olduğunu anlamadığınıza öpseler inanmam.

Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu

Sende azcık açıkgözlü olup saf olmasaydın ya da safa yatmasaydın.. evli -bekar erkek o kadar ayrı dünya ve belli ediyor ki kendini 60 kusur yaşında burda ki teyzeler bile gün içinde eşlerini kaç kez arıyorlar. Konuşuyorlar. Evli erkek 5 km öteden bile anlarsın evli olduğunu.
Birde buradaki evli insanların huzurunu kaçırmak istemişsin canın sıkılmış diye ah yazık isim soyad ver o zaman.
Evli değilim kafam rahaat birde sevgiliim bekarus 🤣

Siz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsun
Offf ne diyorsun ya bi kötü oldum ben şimdi. Zaten aldatılıyorduk bir de devam edecek yani bu süreç öyle mi? Oyy ben ne edem nerelere gideeem 🥺

Back