- Konu Sahibi birakisina
Benimki olabilir. Hadi kızlar içiniz rahat etsin adamın karısı bulundu
Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden belliBenimki olabilir. Hadi kızlar içiniz rahat etsin adamın karısı bulundu
Başınız sağolsun.
Üç ay bile ihtimal vermem anlamaması için, büyük ihtimalle biliyordu ama adam karısıyla aldatıyormuş demek ki konu sahibini.Ay kesin İnternette yazisip sevgilim var sanıyordur. Yoksa 3 yıl boyunca evli olduğunu anlamama ihtimali sıfır.
Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyuSiz kimsiniz de bizim aklımızda soru isareti bırakacaksınız?
ZıçtıkEvliligi 3 yildan kisa olanlar guvende: konudan cikabilirsiniz :)
Allah razı olsun ne kadar da ince düşüncelisinFarkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
Ha benim kocam değilmiş benlik konu yoksa yatıyorumEvliligi 3 yildan kisa olanlar guvende: konudan cikabilirsiniz :)
Lehimize demek, siz olmasanız kocalarımizin bizimle sevgililerini aldattığından bi haber olacaktık zaten.Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
Eee şimdi de geyiğe döndü konu daha mı iyi oldu? Yalnız bu hızla gelirseniz üç gün sonra yetişirsiniz mesajlara.Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
+1Aklımda soru işareti bırakamadın, benimki yanımda yatıyor şuan
Keşke hiç açmasaydın burda kimsenin sana arka çıkacağını sanmıyorum ne duymayı bekliyorsun ki bişey anlatmıycaksan ne diye konu açıyorsun madem ki açtın o zaman isim ver. Ayrıca adamın karısını o kadar düşünüyorsan haber ver uyar madem.Farkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
Ac kiz ben dinlerim. Kovid oldum 4 gundur yatiyorum nallari diktim. Yatakt odasindan cikamiyorum. İs yok guc yok. Yaz bendesin bebeyimFarkındaysanız lehinize paylaşım yapıyorum. Siz kimsiniz sorunuzun cevabı birinizin kocası sizi benimle aldatıyor olabilir bilginiz olsun diyorum. Hemen bir ön yargılar, karşınıza koymalar. Keşke önce bir dinleseydiniz. Baştan sona herşeyi anlattığımda çok uzun olacağı için okuyan olmaz cevap yazmaz diye düşündüğüm için şimdiye kadar açamadım konuyu
Siz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsunHala milletin kocasının derdindesin ya. Ayrıca karısını senle aldatmış dış kapının mandalı sensin.