- 12 Temmuz 2006
- 56.245
- 216.167
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi birakisina
kontrollazim evlat hariç kimse için ömür verilmez, alemin adamları için hayatınızı ayaklar altına sermeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafamızda soru işareti bırakmış bi türlü atamıyorum suan kafamdan nolcak şimdiKK literatürüne yeni bir şey daha eklendi, karısıyla aldatma
Fake misin nesin ya. Şurada iki linç edecektik. Amaaanİlginç. Benim gibi olan biri var mıymış ya şaşırdım. Bende libido çok yüksek ama bekarım tabi. Sevgili vs durumları da hem inancım gereği olmadı, evlilikte nasip olmadı. Ama bu psikolojik sorunlar yüzünden ömrümü yedim yedirdim.
Yoo hiçte aklımda soru işareti bırakmadın'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
KK literatürüne yeni bir şey daha eklendi, karısıyla aldatma
Tabii zehir gibiyim bak hiç sevgilim yok demiş 2 ay once. Peki 3 yıldır kiminle sevişiyorsun diye sormaz miyiz konu sahibi???Senden korkulur
Allah kimseye de bunu diyebilecek kadar kafayı yedirtmesin inşallah.kontrollazim evlat hariç kimse için ömür verilmez, alemin adamları için hayatınızı ayaklar altına sermeyin.
Herkes yanındakini kontrol etsin demek istemiş olabilir kimse yapmaz demesin yapıyorlar demek istemiş de olabilir, evet yapanlar var ama bu eşleriyle adamların arasındaki bir sorun, genç kadınlar da biraz gözü açık olsun, ömrümü ömrüne veririm demesinler.Kafamızda soru işareti bırakmış bi türlü atamıyorum suan kafamdan nolcak şimdi
Hayır. Kocan seni benimle aldattı haberin olsun demek. Aynı zamanda bekarım diye kandırıp beni de seninle aldattı demek istiyorum.KK - Bunu mu demek istemiştiniz… ( sevgilinizin eşi kocam beni aldatmadı diye kocasını savundu sizde madem kocan seni aldatmadı benimle sevgili olan kimdi ? Dediniz )
Şimdi ödülümü verin
Seni şeytan seniii bi benim aklıma gelmez eski konularına,mesajlarına bakmak,hemen inanırım.Tabii zehir gibiyim bak hiç sevgilim yok demiş 2 ay once. Peki 3 yıldır kiminle sevişiyorsun diye sormaz miyiz konu sahibi???
Ha bacım bizim kocamız olabilir yani öyle bir taş attın metres olduğunu da bu kadar belli etmezsin yav'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Neyse ki benim şüphelenecek bir kocam yokHerkesler kocasını bi kontrol etsin de bu kadinceğizleri aldatmasinlar karılarıyla.
Sen git üç yıllık sevgilini, karınla aldat, olacak iş değil.
Hayır. Kocan seni benimle aldattı haberin olsun demek. Aynı zamanda bekarım diye kandırıp beni de seninle aldattı demek istiyorum.
2-2 berabere de Yavrucum 2 3 ay önce sevgilim yok demişsin? Kuzeninin telefonunun hesabının nickini mi kullanıyorsun?Hayır. Kocan seni benimle aldattı haberin olsun demek. Aynı zamanda bekarım diye kandırıp beni de seninle aldattı demek istiyorum.