- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- Konu Sahibi birakisina
Gözümden yaş geldi herif uyanacak şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kimin donuna döndü. Sarki yazcam sonundabu konu neye bağlandı kimin kocasıymış
Ahaha hoşuma gitti bu yorumSon sayfalari okusan basligi opup basina koyarsin bcbcb
Ondan sordumMerve bir aydır yoktu seninki, bunun yanında mıydı yoksa
Dünden beri yorum yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama dayanamadım.Ananın amıyla veriliyor
Denizin 1000 mesajından 999 u şunu okudum benim şuyum var buyum var sizle ben aynı seviyede değiliz bla bla bla. Kadına a desen bunları anlatıyor B desen bunları anlatıyor. Normal Bi yoruma en ufak eleştiriye bile sen benim seviyem de değilsin ben şunları
şunları okudum şöyle malım var cevabıyla geliyor. Bu kadar gömülmesinin sebebi de bu. Yoksa kimse kocasına güvenmediği için bi kadını gömmez. Tamamen insanlara verdiği cevaplardan dolayı bu tepkiyi aldı ama onu bile anlamayıp hala aynı şekilde devam ediyor.
Ee Ne yaptın bi gelişme var mı? en son adama canımı acitirsan ben de acitirim demiştin acittin mi? Bi açıklama yap da konu özüne donsun son yorumlarda dibi görmüşAhaha hoşuma gitti bu yorum
İşin uzmanı diyor, kişilik bozukluğu diyor. Normal olmadığı belli zaten.Akla ihtiyacı yokmuşmuş ama profesyonel desteğe çok ihtiyacı var. Neyse ki aramızdan profesyonel birileri teşhisi de koymuş gözüküyor.
Bir çocuğun geçmişte yaşadığı ufak bir rahatsızlığı (ki herkes her hastalığa adaydır her zaman) ağzına alıp malzeme ediyorsa zihniyeti bellidir. Kimsesizler için dernek açsa ne olur açmasa ne olur kimbilir ne niyetle açtı övgü duymak gibi bir takıntısı var onu açtım bunu yaptım bunlarım var. Kocasına sabır dilerim.
Ama eşine güvenmemesi için sebebleri var sende haklısın deyince de köpürüyor başlıyor oyum var buyum var şunu okudum ,akıl vermee" güldürüyor, bozdum sanıp sevinirken.
Karısını burda arıyor ulaşamıyor ki ulaşsa nispet yapacak ama.Auu o nasıl başlık öyle ama içerik yetersiz karısıyla saç baş girdiniz mi hiçbir şey anlaşılmıyor şimdi yorum da okuyamam zamanım yok
Kim acabaKarısını burda arıyor ulaşamıyor ki ulaşsa nispet yapacak ama.
2 çocuklu değilsen rahat ol.Kim acaba
Tek çocuktan kurtardım2 çocuklu değilsen rahat ol.
Karısını burda arıyor ulaşamıyor ki ulaşsa nispet yapacak ama.
He valla doğru diyosun. Meğer adam beni aldattığı karısını seviyormuşNereye nispet yapıyor yahu adamı yanına getirtecek kadar aurası yokmuş 3 yıl telde boş boş konuşmuş.
He valla doğru diyosun. Meğer adam beni aldattığı karısını seviyormuş