• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ananın amıyla veriliyor
Dünden beri yorum yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama dayanamadım.

Ahlaksızlık gördüm de sizinki gibi olanını çok az gördüm.

Siteye üye olduğunuzdan beri yaptığınız yorumlara birçok üye aşina aslında “ psikolog hanım”

Bu konudaki yorumlarınız, eşi ölmüş bir kadına sarf ettiğiniz cümleler vb…

Antisosyal kişilik bozukluğu nedir bilir misiniz? DSM-5 ‘ ten bir bakmanızı öneririm.

Sizde bunun izleri var üzgünüm.

Bu bir hastalık değil, o yüzden mazur görülecek bir şey de değil.

Ha siz sormadan söyleyeyim, bir psikiyatrist olarak tanı koyma yetkim var, eğer biraz daha uyumlu ve normal şekilde yaşamaya karar verirseniz , sizi seve seve muayene ederim.

Zira bir insanın tüm yorumları fiyasko olabilir mi?

- evet olabilir. Şekil A’da gördüğümüz gibi.

Denizin 1000 mesajından 999 u şunu okudum benim şuyum var buyum var sizle ben aynı seviyede değiliz bla bla bla. Kadına a desen bunları anlatıyor B desen bunları anlatıyor. Normal Bi yoruma en ufak eleştiriye bile sen benim seviyem de değilsin ben şunları
şunları okudum şöyle malım var cevabıyla geliyor. Bu kadar gömülmesinin sebebi de bu. Yoksa kimse kocasına güvenmediği için bi kadını gömmez. Tamamen insanlara verdiği cevaplardan dolayı bu tepkiyi aldı ama onu bile anlamayıp hala aynı şekilde devam ediyor.

Akla ihtiyacı yokmuşmuş ama profesyonel desteğe çok ihtiyacı var. Neyse ki aramızdan profesyonel birileri teşhisi de koymuş gözüküyor. 🤷

Bir çocuğun geçmişte yaşadığı ufak bir rahatsızlığı (ki herkes her hastalığa adaydır her zaman) ağzına alıp malzeme ediyorsa zihniyeti bellidir. Kimsesizler için dernek açsa ne olur açmasa ne olur kimbilir ne niyetle açtı övgü duymak gibi bir takıntısı var onu açtım bunu yaptım bunlarım var. Kocasına sabır dilerim.

Ama eşine güvenmemesi için sebebleri var sende haklısın deyince de köpürüyor başlıyor oyum var buyum var şunu okudum ,akıl vermee" güldürüyor, bozdum sanıp sevinirken. 😂

Son düzenleme:
Akla ihtiyacı yokmuşmuş ama profesyonel desteğe çok ihtiyacı var. Neyse ki aramızdan profesyonel birileri teşhisi de koymuş gözüküyor. 🤷

Bir çocuğun geçmişte yaşadığı ufak bir rahatsızlığı (ki herkes her hastalığa adaydır her zaman) ağzına alıp malzeme ediyorsa zihniyeti bellidir. Kimsesizler için dernek açsa ne olur açmasa ne olur kimbilir ne niyetle açtı övgü duymak gibi bir takıntısı var onu açtım bunu yaptım bunlarım var. Kocasına sabır dilerim.

Ama eşine güvenmemesi için sebebleri var sende haklısın deyince de köpürüyor başlıyor oyum var buyum var şunu okudum ,akıl vermee" güldürüyor, bozdum sanıp sevinirken. 😂
İşin uzmanı diyor, kişilik bozukluğu diyor. Normal olmadığı belli zaten.

Fıtratın düzgün olsaydı ne böyle bir durumun içinde olurdun ne de böyle bir başlık açardın. terbiye ailede verilir demekki hiçbiriey verememişler sana yazıklar olsun

Auu o nasıl başlık öyle ama içerik yetersiz karısıyla saç baş girdiniz mi hiçbir şey anlaşılmıyor şimdi yorum da okuyamam zamanım yok

Konu o kadar uzamış ki kimi kadınlar o ara hamile kalmıştır yeni koca adayları looding
1700042914112.png

He valla doğru diyosun. Meğer adam beni aldattığı karısını seviyormuş

Seninle aldattığı karısını seviyor da olabilir aynen erkeklerin kafası farklı çalışıyor onun yanında mı onun yanında şuan değil mi? 😘 libidosu düşük karısının hani bence libidosu düşük biri varsa o amcacıktır haha. Hikayeyi birde karısından dinlemek isterdim valla. 🤣

Back