• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Karısını burda arıyor ulaşamıyor ki ulaşsa nispet yapacak ama. 😂😂
Bu sizin aklınıza göre, kişisel yorumunuz. Karısına kocan beni sevmiyor seni seviyor diye mi nisbet yapacağım??
Seninle aldattığı karısını seviyor da olabilir aynen erkeklerin kafası farklı çalışıyor onun yanında mı onun yanında şuan değil mi? 😘 libidosu düşük karısının hani bence libidosu düşük biri varsa o amcacıktır haha. Hikayeyi birde karısından dinlemek isterdim valla. 🤣
Kimsenin yanında değil şu an. İkimizden de vazmı geçti acaba 😂

Bu sizin aklınıza göre, kişisel yorumunuz. Karısına kocan beni sevmiyor seni seviyor diye mi nisbet yapacağım??

Nerden biliyosun sen de mi çip taktırdın 🤣🤣 o adam su içtim diye susuz getirir seni emin olma öyle adamlar hiç yalnız kalmaz. 🤣 ha diyelim ki yalnız libidosu buaralar düşük demek ki hahah. Sen bir seçenek bile değilsin ki vazgeçsin hayatında gerçek bir yerin yok. Telefon olmadığı yerde yoksun sanal bir figürsün.
Onu takip etceğine hayatına bak kurursun valla.

Nerden biliyosun sen de mi çip taktırdın 🤣🤣 o adam su içtim diye susuz getirir seni emin olma öyle adamlar hiç yalnız kalmaz. 🤣 ha diyelim ki yalnız libidosu buaralar düşük demek ki hahah. Sen bir seçenek bile değilsin ki vazgeçsin hayatında gerçek bir yerin yok. Telefon olmadığı yerde yoksun sanal bir figürsün.
Onu takip etceğine hayatına bak kurursun valla.
He evet ben çok elit bir insanım çip taktırdım oradan biliyorum 😂

He evet ben çok elit bir insanım çip taktırdım oradan biliyorum 😂

Valla taktıran var işte deniz gibi sende hafiye gibi peşindesin demek ki güya alaylı cevaplar veriyorsun adamın yatak odasını nerden biliceksin ki kendini kandır. Amerikan bekar sevgilim var yani aranan kadın bende değilim🙃 Aramaya devam et neyse bysss.🤣

Valla taktıran var işte deniz gibi sende hafiye gibi peşindesin demek ki güya alaylı cevaplar veriyorsun adamın yatak odasını nerden biliceksin ki kendini kandır. Amerikan bekar sevgilim var yani aranan kadın bende değilim🙃 Aramaya devam et neyse bysss.🤣
Tamam

😂

Dur hayatım bugün site çok ekşınlı sana vakit ayıramayacağım. 😂

Cnm konu baslıgınu tak diye anladım.
Benim kocam aslaa aldatmaz diyenlerin ( bilahare ciftli tanısık olduklarımızı) esimin telefonunu her patlattıgımda o konusmalarda benim de arkadasım olan kızların eşlerinin esime bu gece bizi söyle idare et böyle idare et diye attıgı mesajları belki 100 kez gördüm, cevremde tecrübe ettim.
Ve asla aldatmaz imajı özellikle cizen adamların daha cok aldattığını da gördüm
Stajımda da en cok gelen danısanlar( hastalar) da aldatma konusunda basvuranlarda benim kocam aslaaa yapmazdı nasıl yaptı diye geliyorlar.
Uzun uzadıya acıkladım neden bende bilmiyorum
Size cok gecmis olsun
Emin olun o karısı o adamı affedecek
Lütfen gelismeyi bana da yazın
Takipteyim
tabiki herkes asla yapmazdı kocişim diye gelecek, yapacağina inansa neden evlensin zaten 😁

uc yildir sevgili oldugun adamin evli oldugunu anlamamak da ne bileyim
var oyle profesyoneller ya, benim bir erkek arkadaşım vardı, baya gece gunduz benimle mesajlasip sabahlara kadar telefonla vs konusuyorduk.
anne babasiyla bile konustuk telefonda ama bana kimleri annem babam diye yutturdu bilmiyorum 🤣🤣🤣
sonra bir gece ansizin bir telefon adam 12 senelik evli ikide bebesi varmış iyimi.

var oyle profesyoneller ya, benim bir erkek arkadaşım vardı, baya gece gunduz benimle mesajlasip sabahlara kadar telefonla vs konusuyorduk.
anne babasiyla bile konustuk telefonda ama bana kimleri annem babam diye yutturdu bilmiyorum 🤣🤣🤣
sonra bir gece ansizin bir telefon adam 12 senelik evli ikide bebesi varmış iyimi.
Karisi mi aradi?🙄

tabiki herkes asla yapmazdı kocişim diye gelecek, yapacağina inansa neden evlensin zaten 😁
Ben asla benim kocam yapmaz demem, o onun kalbi hakkaniyeti ile alakalıdır. Beser saşar. İnsanların benim kocam aslaaa derken Allahın kendi yarattıgı kulundan bile emin olmayıp sınava tabi tutarken kadınların sırf egosunu beslemek icin bunu söylemesi beni güldürüyor.
Ne kendim icin ne esim icin bunu söylemem.
Allah bizi şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın derim
Yaparsa da bi mecburiyetin yok ztn yoluma bakarım.
İnanın benim kocam aslaa yapmaz diyip aldatılanlar hep affetmislerdir gün sonunda.
Bu benim düsüncem.

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
başlığı kime ithafen yazdınız ben orda kaldım:KK64:

asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi
Konunun tamamını okumadım ama küçücük çocuğun yaşadığı bir sorundan anneyi vurmaya çalışmak çok kötü niyetli biri olduğunuzu gösteriyor. Şunu yaptım, burdan mezun oldum diye sıralamışsınız da isterseniz ülke yönetin bu nasıl bir insafsızlıktır ya. Çocuğunuz var mı bilmiyorum da varsa ya da olursa biri de size aynısını yapsa ne hissederdiniz. Pes.

Back