• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
Üfff, her yerinden varoşluk akıyor.

Üfff, her yerinden varoşluk akıyor.
Denizin 1000 mesajından 999 u şunu okudum benim şuyum var buyum var sizle ben aynı seviyede değiliz bla bla bla. Kadına a desen bunları anlatıyor B desen bunları anlatıyor. Normal Bi yoruma en ufak eleştiriye bile sen benim seviyem de değilsin ben şunları
şunları okudum şöyle malım var cevabıyla geliyor. Bu kadar gömülmesinin sebebi de bu. Yoksa kimse kocasına güvenmediği için bi kadını gömmez. Tamamen insanlara verdiği cevaplardan dolayı bu tepkiyi aldı ama onu bile anlamayıp hala aynı şekilde devam ediyor.

Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
Ailenizin isteğine boyun eğip evlenmişsiniz ama burada çeşitli imkansızlıklardan boşanamayan hemcinslerimize saldırıyorsunuz yani? Hımmm tamam en özgür kararları siz alıyorsunuz 😂

Denizin 1000 mesajından 999 u şunu okudum benim şuyum var buyum var sizle ben aynı seviyede değiliz bla bla bla. Kadına a desen bunları anlatıyor B desen bunları anlatıyor. Normal Bi yoruma en ufak eleştiriye bile sen benim seviyem de değilsin ben şunları
şunları okudum şöyle malım var cevabıyla geliyor. Bu kadar gömülmesinin sebebi de bu. Yoksa kimse kocasına güvenmediği için bi kadını gömmez. Tamamen insanlara verdiği cevaplardan dolayı bu tepkiyi aldı ama onu bile anlamayıp hala aynı şekilde devam ediyor.
İçinde hissettiği aşağılık duygusunu gizlemek için sürekli kendini övme ve başkalarını aşağılama gereği duyuyor. Cevap vermeye bile değmez

Konuyla alakasi nedir diye sormadan:Sen hic yurtdisinda yasama ihtimaline sahip olup hatta bi kac ay kaldin mi panpa🤔

Sus o zaman bcbbxbx

Konuyla alakasi nedir diye sormadan:Sen hic yurtdisinda yasama ihtimaline sahip olup hatta bi kac ay kaldin mi panpa🤔

Sus o zaman bcbbxbx
Bu kısmı kaçırmışım o kadar çok övünüyor ki övünmeye başladığı paragrafı görünce atlıyorum direkt ezberledim çünkü. 😂😂

Oha burada ne olmuş? Kızlar siz de az değilsiniz ne p.k olduğunu pat pat söylemişsiniz eccük zoruna gitmis. 😁🧿

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
3 sene boyunca nasıl anlamadınız.İnternetten tanissaniz bile hiç mi ortak arkadaşınız olmadi yapmayın bile bile lades demişsiniz.

Back