- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 46.616
- 438
- Konu Sahibi birakisina
Alıntılamaya utandım. Kalite akıyor maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak da gor didisinin didisini bcbcbxbValla hiç detaylı bakmadım ama beğenmedimleri görünce aha dedim döğüşüyolar. Dur okuyayım da ben de beyenmedime çökeyim.
Ya siz nasıl bir insansıniz bir çocuğu kekemeligi ile ilgili yorum yapıyorsunuz, o psikoloji bölümünü de herhalde pandemi zamani okudun ya da okumadın parasini verip diploma mı aldın, cidden ruhunuz çok çirkin .Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
Olsun ben onun yurtdisinda yasama ihtimalini sevdjm bxbxbxbTürkaan diye bağırarak erojen bölgelerini döven cono ablamızı aratmayacak muhabbetler dönmüş yine.
Olsun ben onun yurtdisinda yasama ihtimalini sevdjm bxbxbxb
Hakaret davası açsana lütfenKız @Mirta ne şaşırıyorsun? Belli değil miydi?
Aldım ekran görüntülerini.Hakaret davası açsana lütfen
Bende de var cok pis yirtici gücler ve de icguduler de niyeyse inatla dalmadim. Giderim daha da gelemem diye dusundum heralde bxbxbxBende hobidir, izlemeyi seviyorum böyle ilginç gösterileri. İnsanın vahşi doğası, yırtıcı güdüleri, adeta Serengeti savanalarından bir aslan kükreyişi.
Evet bu yüzden yorumları cevaplamayı bıraktım. Bi ihtimal dedim ama... Şimdi bu yorumu yaptığım için bu 'elit' denen kesim yeniden benim üzerimden sözde 'elit'lik yapacak. Ahahaha haydi buyurun yeni malzeme çıktı size. Yiyin birbirinizi 'elit' kesim!Yok bıraktım. Annemin hep lafı edepsizle edepsiz olunmaz. Kavganın da adabı olur. Bu kadar seviyesine indiğim için bile hatalıyım. Kara delik gibi çekiyor seviyesine.
Kız Mirta bu nasıl random? İlk defa böyle random görüyom heeSinirden hızlı hızlı stalklamış tam okuyamamış elcmalföel
Abi bi dur ortalik karisik zatenEvet bu yüzden yorumları cevaplamayı bıraktım. Bi ihtimal dedim ama... Şimdi bu yorumu yaptığım için bu 'elit' denen kesim yeniden benim üzerimden sözde 'elit'lik yapacak. Ahahaha haydi buyurun yeni malzeme çıktı size. Yiyin birbirinizi 'elit' kesim!
Bende de var cok pis yirtici gücler ve de icguduler de niyeyse inatla dalmadim. Giderim daha da gelemem diye dusundum heralde bxbxbx
Tartışma neyse ama bı çocuğa kekeme diyip diyip bundan haz almak ruh sağlığı sıkıntısı resmen , içim acıdı okurkenBende hobidir, izlemeyi seviyorum böyle ilginç gösterileri. İnsanın vahşi doğası, yırtıcı güdüleri, adeta Serengeti savanalarından bir aslan kükreyişi.
Bi kaç aya düzeldi dil terapisi ile canım üzülmedim sallamadım ben o yüzden. Güzel kalbini severim.Tartışma neyse ama bı çocuğa kekeme diyip diyip bundan haz almak ruh hastalığı göstergesi resmen , içim acıdı okurken
Çok mutlu oldum sizin ve çocuğunuz adınaBi kaç aya düzeldi dil terapisi ile canım üzülmedim sallamadım ben o yüzden. Güzel kalbini severim.
Adana sen çekil aradan.Evet bu yüzden yorumları cevaplamayı bıraktım. Bi ihtimal dedim ama... Şimdi bu yorumu yaptığım için bu 'elit' denen kesim yeniden benim üzerimden sözde 'elit'lik yapacak. Ahahaha haydi buyurun yeni malzeme çıktı size. Yiyin birbirinizi 'elit' kesim!
Dışardan izliyordum yorum yapacaktım da ban yiyesim yok bu akşam. Nolur hukuki yola boşvur lütfennnnn.Aldım ekran görüntülerini.
Sizin kafanız iyi mi ne demek bir çocuk icin asosyallikten kekeme oldu diyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bazi dönemlerde çocuklarda olabilir geçer.. güya kadina bir yerden vurduğunuzu sanıyorsunuz ne alaka çocuğun durumuyla bunun. Gerçekten vicdan denilen bişey yok sizde. Eğitimli haliniz buysa , eğitim demek sadece okula gidip bölüm bitirmek değil.Ben cipi cıkartırım sen rahat ol kendi hayatındaki mutsuzlukların, aile yasamında esinin seni takmaması, tesettüre girdiği icin depresyonlara giren, birde sanırım asırı kilo alıp aynalara küsen, etrafında tek bir insan bırakmamıs, aile apartmanına mecbur kalmıs asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi. Ayol bekar adamın bekarken yaptıgı seylerden kıllanmam cok normal.
Ama seni acıtacak bisi söylemek istiyorum.
“Ben bi evliliğe mecbur değilim biz seneledir ztn beraberiz , evlilik insanı da değilim ortak bir yer acıyoruz ailem bu ne demek madem iste de beraber oluyorsunu evlenin” dedi ve evlendik. Yani senelerdir beraber oldugum sürekli araya km ler giren adamı elbet kontrol etmeliyim bu benim doğrum ama bana akıl verecek, cak cak konusabilecek insan sen değilsin. Umarım oğlunuz düzelmiştir. Buradaki aktifliğinizi cocugunuza gösterirseniz bu tarz sorunları olmaz
Kocamaaannnn öpüyorum