• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Konunun tamamını okumadım ama küçücük çocuğun yaşadığı bir sorundan anneyi vurmaya çalışmak çok kötü niyetli biri olduğunuzu gösteriyor. Şunu yaptım, burdan mezun oldum diye sıralamışsınız da isterseniz ülke yönetin bu nasıl bir insafsızlıktır ya. Çocuğunuz var mı bilmiyorum da varsa ya da olursa biri de size aynısını yapsa ne hissederdiniz. Pes.
Aynen konu geyik diye girdim güldüm ama bahsettiğiniz üyenin bu yaptığı çok çirkin kınıyorum

Konunun tamamını okumadım ama küçücük çocuğun yaşadığı bir sorundan anneyi vurmaya çalışmak çok kötü niyetli biri olduğunuzu gösteriyor. Şunu yaptım, burdan mezun oldum diye sıralamışsınız da isterseniz ülke yönetin bu nasıl bir insafsızlıktır ya. Çocuğunuz var mı bilmiyorum da varsa ya da olursa biri de size aynısını yapsa ne hissederdiniz. Pes.
Arkadaş 2 aylık evlilikte ve çocuksuz doğal olarak hayatı çok güllük gülüstanlık sanıyor daha Bir şey görmemiş Bi kaç seneye Bi de çocuğu olduğu zaman olgunlaşır öyle bol keseden sallamaması gerektiğini anlar. Teşekkürler hassasiyetiniz için. Kadınların çoğu iyi yürekli arada çıkıyor bazen böyle 🌺

Ben cipi cıkartırım sen rahat ol kendi hayatındaki mutsuzlukların, aile yasamında esinin seni takmaması, tesettüre girdiği icin depresyonlara giren, birde sanırım asırı kilo alıp aynalara küsen, etrafında tek bir insan bırakmamıs, aile apartmanına mecbur kalmıs asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi. Ayol bekar adamın bekarken yaptıgı seylerden kıllanmam cok normal.
Ama seni acıtacak bisi söylemek istiyorum.
“Ben bi evliliğe mecbur değilim biz seneledir ztn beraberiz , evlilik insanı da değilim ortak bir yer acıyoruz ailem bu ne demek madem iste de beraber oluyorsunu evlenin” dedi ve evlendik. Yani senelerdir beraber oldugum sürekli araya km ler giren adamı elbet kontrol etmeliyim bu benim doğrum ama bana akıl verecek, cak cak konusabilecek insan sen değilsin. Umarım oğlunuz düzelmiştir. Buradaki aktifliğinizi cocugunuza gösterirseniz bu tarz sorunları olmaz
Kocamaaannnn öpüyorum
kadının çocuğunu niye kattınız ya
safi kötüsünüz
çok kötüsünüz
kalbiniz kararmış

Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
ay nerden gördüm ben bu mesajları bu nasıl leş bi üslup ya
bi de 2 yıllık dediğiniz bölümleri sınavda totosuyla adını yazanlar bile kazanıyor(!) bilin istedim

Ben asla benim kocam yapmaz demem, o onun kalbi hakkaniyeti ile alakalıdır. Beser saşar. İnsanların benim kocam aslaaa derken Allahın kendi yarattıgı kulundan bile emin olmayıp sınava tabi tutarken kadınların sırf egosunu beslemek icin bunu söylemesi beni güldürüyor.
Ne kendim icin ne esim icin bunu söylemem.
Allah bizi şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın derim
Yaparsa da bi mecburiyetin yok ztn yoluma bakarım.
İnanın benim kocam aslaa yapmaz diyip aldatılanlar hep affetmislerdir gün sonunda.
Bu benim düsüncem.
valla eşim yaparsa kendi bilir, ben keyfime bakarim o napar bilemem

ay nerden gördüm ben bu mesajları bu nasıl leş bi üslup ya
bi de 2 yıllık dediğiniz bölümleri sınavda totosuyla adını yazanlar bile kazanıyor(!) bilin istedimİ
Seni ağlayacak bisey sölim 4 senelik psikoloji tezimi de verdim yani bu durumda sanırım psikolog unvanı almaya hak kazandım .
Ama bu arada ben 2 senelik 2 bölüm okudugumda da dernek actım :) vizyonum hep daha ileride oldu.
Arabanızın muaynesini yaptıracak paranız bile olmayıp korkudan arabanızı garajdan cıkaramayıp burada bana akıl vermeniz güldürüyor
Ay buldumcuk seni🤣🤣🤣 senin bu sonradan görme yorumların konuların beni güldürüyor
18 yasımda bile arabam oldugunda böyle düşüncelerim olmamıştı acaba kendi yetersiz hayatıha mı baksan? Bakmazsan daha leş uslüplar gelecek sen bilirsin

Seni ağlayacak bisey sölim 4 senelik psikoloji tezimi de verdim yani bu durumda sanırım psikolog unvanı almaya hak kazandım .
Ama bu arada ben 2 senelik 2 bölüm okudugumda da dernek actım :) vizyonum hep daha ileride oldu.
Arabanızın muaynesini yaptıracak paranız bile olmayıp korkudan arabanızı garajdan cıkaramayıp burada bana akıl vermeniz güldürüyor
Ay buldumcuk seni🤣🤣🤣 senin bu sonradan görme yorumların konuların beni güldürüyor
18 yasımda bile arabam oldugunda böyle düşüncelerim olmamıştı acaba kendi yetersiz hayatıha mı baksan? Bakmazsan daha leş uslüplar gelecek sen bilirsin
Ay sen hala utanmadan siteye girip yorum mu yapıyosun 🤣 şu yorumdan sonra insan utanır siteye girmeye. Hala gelmiş şu mezunuyum bunu yapıyorum diyor.
Ananın amıyla veriliyor

Bir şey söyleyeyim size herkesin böyle düşündüğü bir şey

KİMSE SİZİ KISKANMIYOR.

Bir şey söyleyeyim size herkesin böyle düşündüğü bir şey

KİMSE SİZİ KISKANMIYOR.
Kıskanmasına gerek yooook.
Herkes kendisi gibi aile apartmanına muhtac kocası yatakta istemediği icin mutsuzlugunu burada benim üzerimden atmasın kafidir bu sözler adam olana ztn
Okey. Kıskanmasın. Herkes kendi durumuyla mutlu olsun.
Ama herkes kendisi gibi sanmasın karşısındakini
Ağlayarak günlüğüne yaz simdi
Yani burada kocaya muhtac profil yaftası yapıstırırsanız bende aradaki farklılıkları söylerim
Bu niye rahatsız etti :))))

Ay sen hala utanmadan siteye girip yorum mu yapıyosun 🤣 şu yorumdan sonra insan utanır siteye girmeye. Hala gelmiş şu mezunuyum bunu yapıyorum diyor.
Benim esime cekirdek aileme laf bi kez daha edilsin bak daha ağır seyler yazacağım istersen deneyelim

Kıskanmasına gerek yooook.
Herkes kendisi gibi aile apartmanına muhtac kocası yatakta istemediği icin mutsuzlugunu burada benim üzerimden atmasın kafidir bu sözler adam olana ztn
Okey. Kıskanmasın. Herkes kendi durumuyla mutlu olsun.
Ama herkes kendisi gibi sanmasın karşısındakini
Ağlayarak günlüğüne yaz simdi
Yani burada kocaya muhtac profil yaftası yapıstırırsanız bende aradaki farklılıkları söylerim
Bu niye rahatsız etti :))))

Üslubunuzda sıkıntı var gerçekten. Margaret Hale Margaret Hale nin dediği gibi Tam bir Cringe Şelalesi

Back