• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

ay hırsından nasıl mesajı düzenleyip upuzun mesaj döşemişsin 😃 sen böyle sinir krizi geçirdikçe daha çok uğraşasım geliyor. Sen akıl verme yazdıkça akıl veresim de geliyo. Ayrıca aile hayatını milletin önüne dökmeseydin konuşulmazdı. Dökersen konuşuruz da akıl da veririz. Şimdi gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin baaayss
Senden akıl isteyen oldu mu? Olmadı
Konı ben mi actım hayır
Esimi bu kadar dert ettiysen ve madem sana göre capkın ise konum atalım gel bi tur senle takılsın da bi rahatla. Rahatlarsan susarsın? Hatta kg su ile sorun yasayan arkadası da cağırın dicem de bizim ki kilolu sevmiyor neyse capkın ya nefes alsın yeter diyecek artık. Uyarma ile anlamayanın hakkı eylemdir.

Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
Kıyamam ya bir şey bulamadın da senaryo mu yazıyorsun. Ne ara boşanma aşamasına geldim len benim niye haberim yok. 😂😂

Konı ben mi actım hayır
Esimi bu kadar dert ettiysen ve madem sana göre capkın ise konum atalım gel bi tur senle takılsın da bi rahatla. Rahatlarsan susarsın? Hatta kg su ile sorun yasayan arkadası da cağırın dicem de bizim ki kilolu sevmiyor neyse capkın ya nefes alsın yeter diyecek artık. Uyarma ile anlamayanın hakkı eylemdir.
Oha oha sen psikoloğa git acilen tedavi ol.

Konı ben mi actım hayır
Ahlak diplomayla verilmiyor tabi.

Yanlışlıkla ağzından bir şey kaçırdı. Buraya yansıttığı mükemmel hayatıydı oysa ki. Şimdi onun hırsını yaşıyor. 😂😂
He aptalım hırsımdan kacıracağım kendi ağzıma yazıyorum buraya dimi? Hatta arabasında gps i ozamandır unuttum demisim herkesi salak kendinizi akıllo sanıyorsunuz ve esim burada mevzu bahşs değil ve ben konuşmadığım fikir almadıgm sürece yoruma devam etmek hakkın değil.
Bu sebepten esime cok kafayı taktıysan gel bi tur seninle takılsın bi rahatla ne dersin?
Cünkü dilinden düşürmüyorsun.
Ama kg ver de gel

Yok ya atıyor kafadan oturduğum bina aile apt herkes akraba yabancı Bi benim onu söylüyor galiba. 😂😂
Ah keşke aldatıldığımı falan yazsaydım da onu okusaydı ne sevinirdi gariban. Bütün mesajları okumuş beni gömebilmek için 😂😂
Kiz cvp vermeyin de sussun artik bxbxbb

Back