senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

İyi de adam mı kalmadı? Dışarı çıkmıyor mu hiç. Hala aynı adamda takılı kalması bozuk plak gibi. Bu aşk değil saplantıdır. Görmediğin dokunmadığın birine asık olmuyorsun her zaman derim konuşması vs etkileyiciydir okey ama kendini inandırmaktır sevdiğine dair öteki türlü.
O kafasında kurduğu kişiliğe aşık. Tedavi bile görse psikologlar da diyor kişi istemedikçe biz yardımcı olamayız. İçten içe tamamen bitirmek gibi derdi yok. Evli bile olsa devam edecek saplantılı sevgisine. Asla masum bulmuyorum. Adam şartlarını ortaya koysa dümdüz devam eder. Yeterli hayatında olsun. Şuan hayatındann çıkardığı için ağlanıyor.
Beş para etmez yalancı biri bekar da çiksa aldatır bu adam mutlu olma şansı sıfır. Önüne bakıp başka kişilere şans vermeli düzgün bir aşk bulmalı zor olmasa gerek.

Ya hansnsnsn gerçekten öyle ama, cinsellik verildi tamammmm her şey yolunda, karısı doyuramamış ben doyurdum diye nasıl böbürleniyorlar anlamıyorum, karısına yakalanınca bu kadınlar için "O..nun teki zaten, seni bırakıp onu alacak halim yok. Bende o.yu karı yapacak göz var mı bak bi." diye yalvarıyorlar o herifler. Kendilerini nasıl küçük düşürdüklerini bilmiyorlar mı acaba gerçekten?

Bi tane amatör bi videoya denk gelmiştim, kadın nasıl tepiniyor "Seni doyurup doyurup göndericem, o kadına bişey bırakmıcam. '' diye ahahahahah ya Türkçe içerik tüketemiyorum, lipido diye bişey kalmıyor sonra.

Çerez niyetine öyle konuşan tipler var hatta bazıları kandırma yollu resim ve videoya kadar alıyor şantaj yapıyor yada dağıtıyor başkalarına özel resimlerini vs. Dalga geçmek amaclı. Uff hala aşk güzellemesi yapanlar var ya nesi aşk bunun?

Son düzenleme:
Pişman olan insan gelip burda karısı yetmemiş ben böyle uzaktan halimle bile yettim diye gevşek gevşek konuşur mu Allah aşkına. Neyine inanalım.

Asla masum laflar değil altında ki kafa yapısı. Ayrıca üstüne kaç kadın getirir o pislik bu ölüp bitiyorum ay bayılıyorum diyenlere Kübra kendine gel diye tokatlayasım geliyor.

Ayyy aynen oyle cumle birebir ayni. Boyle anlasmis gibi ayni cumleyi kuruyorlar Bi de sanal seksle karsi tarafi doyuracagini dusunmesini hic cinsellik yasamamasina bagliyorum. Benim kocam oyle bir sey istese de get baska isim mi yok derim. Evliyken de kendi isimizi kendimiz goreceksek neden evlendik ayol, evli olup buna tamah eden adam gercegini beceremiyordur net.

Dönerse benimdir diyor tam konsamatris kafası.. Geçen Müge anlıdaki kadın gibi

Bekler, bekler ,bekler 6 yıl daha geçer adamın aktif full hayatı var seksüel niye gelsin ki belki bir heveslenir anlattığı kadar varmı diye gelebilir çok istekli hanımefendi karısı yetmiyormuş o oralardan yetiyormuş ona ama kendisinin sadece teorik bilgisi var bu arada pratikde yok neyse gelir sonradan yine ortadan kaybolur. 30 küsur yaşlar da tehlikeli bu işler ablacım

Ben bu konuyu eşini aldatan biriyle çok açık şekilde konuştum ve aynen bu cevabı verdi. Karısını sevmiyor ama kurulu düzen ve çocuklardan dolayı boşanmıyor. Hatta böyle bir konuşmanın ortasında eşinden gelen mesajı gösterdi. Çocuklar hasta yatarken onların fotoğrafını atmış kadın. Bak mesela patates ben boşansam böyle bir durumdan belki de hiç haberim olmayacak. Acil bir şey olduğunda belki gidemicem yanlarına. Nasıl boşanayım ben bu çocukları bırakıp? Onlar bensiz kalmasın diye ben bu evliliğe mecburum demişti. Abi sen eşinden boşanıcaksın çocuklarından değil dediğimde de evlilikteki gibi olmaz asla dedi. Yani o kendince haklı olabilir ama hiçbir sebep beni ikna etmiyor aldatmaya

Cunku bosanip baskasiyla evlendigi an cocuklarin hasta da olsa o eve giremiyosun dogal olarak. Bi cok etken var. Her aksam ayni masada yemek yemek, cpcuklarin odevlerini yaptirmak, buyumelerini gormek istiyor insanlar. Bunun icin ben hayatimi bozmam ama disarda da her halti yerime donuyo is

Aynen aynen. Gördüğüm kadarıyla hayatındaki 2. Kadını çok seviyordu hep sitem ederdi kadere neden onu karşıma daha erken çıkarmadı ki vs diye ama adam boşanma fikrini dahi geçirmezdi aklından. Ya birinde baya konuştuk falan ben annemle babamın ilişkisinden, annemin babama olan aşkından falann bahsettim resmen adamın gözleri doldu. Bazen Allah insanı eşiyle de imtihan eder, benim kaderimde buymuş diyip bi sitem de orda etti ejdjsjdjs ben bunları tek bi erkekten duymadım bu arada. Konuştuklarımın hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylüyor. O yüzden kkdaki yüzeysel yorumlar bana komik geliyor. Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Eşini seven hiçbir erkek aldatmaz ve boşanmıyorsa da eşini sevip diğer kadını sevmediği için değildir.

Dogru. Burda da kadinlar cocuk icin bosanamiyo genelde. Cocuk hassas karnimiz

Ya var da 3.5 yıl uzun bir süre.
He gün konuşma yazışma olmamış bence ara ara konuşulmuş.
O yüzden konu sahibi evli olabileceğini düşünmemiş .
E iyide kardeşim bu adam niye benle buluşuyor diye düşünür insan yani.
Valla konu çok ilginç geldi

Karısı da çocukları için boşanmayıp aldatsa karısına hak vermeli o zaman.

Ben o adamların eşini sevdiğini düşünmüyorum ancak şu anlattıkların da hiç geçmedi bana. Bu eşini aldatan erkekler pek bir ağlak pek bir drama queen oluyorlar. Gözleri dolmuş falan. İmkansız olan cazip gelmiş işte. O uğruna ağladığı kadınla evlense bu sefer başkasında göze kalacak. Yani dev gibi bir aşktan değil açgözlülükten, maymun iştahlılıktan.

O çocuk için boşanmadığını iddia eden erkoların birçoğu da evde çocuğun yüzüne bakmıyodur. O kadar çocuklarıyla ilgililerse karı kız peşinde koşacakları vakitte çocuğu lunaparka falan götürsün drama queenler

Eşinden imtihan oluyormuş kıyamam tosunuma ya ahahah beter ol ayı, sen o kadının imtihanısın asıl. Bunlar anca g.tünün rahatını sever. Hep çocuklar ya hep onlar için her şey, gariplerimi korkak analarından sonra şeyine mukayyet olamayan babaları da bahane etmeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…