senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Djdjdjdj ya bi başkasından duyunca oturma organımla gülüyorum bende ama o an gerçekten baya samimiydi. Çünkü bana ağlasa ne gülse ne. Beni ikna gibi bi çabası yoktu. Öyle spontane gelişti o sohbet. Mesela bi başkası da var o da karımı seviyorum patatesss dünyaya bi daha gelsem onunla evlenirim derken telefonunu çıkardı ve sevgilisinin fotosunu gösterdi ablası şunun tatlılığına bi bak diye
Benim bu tanıdığım kişiler çocuklarıyla ilgili gibiler yani instagramda görüyorum sürekli bi aktivite içerisindeler ama bilemem belki de vicdanlarını böyle rahatlatıyorlardır

O nasıl bir çevre ya bütün erkekler karısını aldatıyor

Ben yalan söylüyorlar demiyorum. O an o yasak olduğu için cazip geliyor. Her gün aynı çatı altında yaşasa ondan da bıkacağını, rotayı başka kadınlara çevireceğini söylüyorum.

Magazin dünyasında da bin tane örneğini gördük. Acun evliliği süresince şeymayla yıllarca ilişki yaşadı. Adam karısından boşandı tam şeymayla evlendi derken 1 senede boşandı ve daha genç biriyle ilişkiye başladı. E nereye gitti büyük aşk? aynısının milyon tane örneği var. Yasak olan insanoğluna olağanüstü bir şeymiş gibi geliyor kavuşunca tııırrt

Neden duygusal erkeklerden deli gibi nefret ettiğimi bir kez daha hatırlattın bana. Karılarının canına tak edip boşayınca o çocukları ayda bir falan görüyorlar merak etme. Zaten karıları o yüzden boşamıyor, herif bekarlığa koşarken ben onun bebesini mi eğliycem, eşşek gibi dursun başlarında diyorlar.

hikaye
sevmediğin insan sana canım dese batar
yılan olur o dil
çivi olur o kanepe koltuk yatak
eve değil hücreye girersin eve girerken
duygusal değil korkak sadece bunu söyleyenler

hikaye
yılan olur o dil
İmtihan olduğu eşin yaptığını yiyor yıkadığını giyiyor. Boy boy çocuğu sıralamış. Anasını danasını salıyor başına eğlesin diye. Ya bunlara yaranılmaz. Herif kendinin de farkında, biliyor o evdekinden başkası onu çekmez. O yüzden boşamıyor.

O nasıl bir çevre ya bütün erkekler karısını aldatıyor
Ahahaha öyleydi vala ama kurtuldum o çevreden fjfjfj gerçekten de eşini aldatan çook fazla erkek vardı
Haklısın. İmkansız olan hep tatlı
haklılar. Ki zaten onlar kadar kocaları da boşanmayı düşünmüyor
hikaye
yılan olur o dil
Karısını da tanıdığım için pek hikaye gelmiyor bana.
Çoook fazla detay var ama burda anlatmam imkansız. O yüzden adamın samimiyetine inanıyorum ben.
En azından eşini sevmeyip metresi sevdiğinden eminim.

Aşkım inanırım seviyolardır. Ama uzaktan seviyorlar. Yakından birbirlerine katlanamayacaklar içten içe biliyorlar bunu, işlerine gelmiyor. Çok gördük bi şekilde bi araya gelenleri, kavga dövüş pıçak karakol adliye ohoo.

Ne eşi ne metresi böyle tipler kendinden başkasını sevmez , meresin yanında hissettiklerini seviyor eşinin düzenini seviyor yani kimden ne alırsa ne sömürürse onu sever.

Bi tane amatör bi videoya denk gelmiştim, kadın nasıl tepiniyor "Seni doyurup doyurup göndericem, o kadına bişey bırakmıcam. '' diye ahahahahah
Kim diyor bunu metres mi Adam da sanki eve gidince sağol aşkım yiyip geldim diyecek. Kafalara bak

Bu çok doğru bir tespit Çoklu ilişkilerde onun için çarpışan iki kadın var havaları arşa çıkıyor haremcilik oynuyorlar egoları okşanıyor eş gidip yerine metres gelince tek ilişki harem yok çarpışma yok beslendikleri şey bitiyor aldattıkları psikoz noktasına geri dönüyorlar

hikaye
yılan olur o dil
Valla yukarda Dante'yi okuyup aşağıdaki yazıyı okuyunca dante şiiri falan sandım yorumu. Sanırım çok uykum var

İ
Aynen doğru. Nerde görülmüş zaten birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulduğu.

Ne eşi ne metresi böyle tipler kendinden başkasını sevmez , meresin yanında hissettiklerini seviyor eşinin düzenini seviyor yani kimden ne alırsa ne sömürürse onu sever.
Evet esasında öyle. Eğer sevgi konusu ille de 2 kadın arasında konuşulacaksa benim anlattığım hikayede metres seviliyordu,

Boşanınca da çocuklarını umursamıyorlar ki öyle dediğine bakma sen o işin bahanesi. Benim Bi tanıdığım mesela adam 15 yıl karısını aldattı ama boşamadı, kadın da altadıldığı halde boşamadı. Sonra kadın sosyal medyadan biriyle görüştü ne zaman kendi aldatılma ihtimali oldu o zaman tak diye boşandı adam. Boşandıktan sonra çocukları da attı başından. Hani çocuklar için olamaz. Kurulu düzen desen adam şehir dışında çalışıyordu ara sıra evine geliyordu. Niye boşanmadı zamanında çöz çözebilirsen. Ben bi erkeğin çocuk için evli kalacağına inanmıyorum. Görüyoruz boşanıp 2 krş nafaka vermekten acizler. O kadar fedakar yaratıklar değiller.

2 kuruş nafaka vermemek için bozmuyorlar bence düzeni. Yani aslında hepsi puzzle parçası gibi. Tek bi sebepten değil de pek çok sebepten boşanmıyorlar. Boşanınca da herşeyi herkesi siliyorlar. O değil de senin hikayedeki adamın sebebini çok merak ettim bende şimdi sjddjndsk

Vermedi ki boşandı hiç nafaka vermedi ondan da olamaz.
Ben aslında az çok tahmin edebiliyorum erkeklerin kafasını. Sevgisi de bitse karısı (kendi malıgibi) olarak görüyor, bana ait gidip başkasıyla evlense gavat gibi gözükücem kafası bence. O yüzden her haltı yiyorlar iş boşanmaya gelince kadını öldürüyorlar çok sevdiğinden mi öldürüyor. Boşanınca başka erkeğe gidecek onun korkusu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…