- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi birakisina
Burdan bakınca 2 kedi anası görünüyorsun, fazlası varsa bilemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan bakınca 2 kedi anası görünüyorsun, fazlası varsa bilemem
Romeo'm yapmaz Kimsenin müşkülüyle de ilgilendiğini görmedim.Burdan bakınca 2 kedi anası görünüyorsun, fazlası varsa bilemem
Aynen öyle canım, bizim müşkülümüz bize yetiyorRomeo'm yapmaz Kimsenin müşkülüyle de ilgilendiğini görmedim.
Seninki ancak senin kızın ultra zenginlik hayallerini karşılayabilmek için gece gündüz çalışır. Bence sen de çık bu başlıktan adamın çok büyük bir müşkülü varAynen öyle canım, bizim müşkülümüz bize yetiyor
Kendimi savunacak vaziyetim yok, samimiyetimle söylüyorum ki çok haklısınız. Çok doğru söylüyorsunuz. Çok uyardım onu çok uğraştım açık oldum her zaman hiç yalan söylemedim kandirmadim benim canımı acıtma eğer acitirsan bende senin canını acitirim dedim. Ben acitmamak için gerçekten çok çok fazla emek harcadım. Ne kadar kizsam da hemen yumuşayan biriyim. Ama artık bende de ipler koptu. Ben onunla irtibatı koparicam o mutlu bir şekilde hicbirsey olmamis gibi hayatına devam edicek. Aklına bile gelmeyecek. Kabullenemedim bunu. Ben uzulup agliyorken ve bu durum aileme ve çevreme kadar zarar veriyorken hatasını anlasın pişman olsun istedim. Maksat onunla ileriye dönük bir ilişkim olsun değil. Sadece anlasın pişman olsun ve bana yalan soylemesin istedim. Ama o kendi için beni de karısını da çocuklarını da harcadı. Ciddi anlamda çok uğraştım güzellikle hallletmek icin. Bir kadını üzmek istemedim evli bir adamla ilişkim olacağıni önceden söyleselerdi asla inanmazdım. Hatta beni kandırdigi dönemler çocukları olduğunu söylediği bu süre boyunca çok şükrettim en azından evli değil dedim en azından evli birini sevmedim evli biriyle ilişkim olmadı dedim. Her ne kadar ona inanıp onunla ilişkime devam etsem de aynı zamanda boşandığı güya o eski karisini savundum ona. (Bu eşinden boşanmış bir süre sonra yeniden evlenmişler) haksız olduğu şeyleri herşeyi yani hakikat neyse hepsini yüzüne söyledim zamanında ama o beni kullanmaya devam ettiKonu başlığı:
senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?
senin kocan 'asla aldatmaz' ise; karisini 3 yıldır benimle aldatan kimin kocası? Eslerinize güvenirken tekrar tekrar düşünün şeklinde bir girizgâh daha doğru olur ve konu sonu söyle gelmeliydi; pislik adam beni kullanmış benim haberim oldu onu şutladim. Ben üzüldüm bir kadinin canını yakmaya sebep oldum istemeden ben yandım siz yanmayın. Olmalı güzel kardeşim neyi savunuyorsun elalemin kocasından yar olmaz ortalık bekar adam kaynıyor huyuna boyuna suyuna uygun birini bul. Kadin kadinin dusmani, ayrıca o adamın boynu altında kalsın
Adamdan intikam nasil aldin? Ne yaptin?Kendimi savunacak vaziyetim yok, samimiyetimle söylüyorum ki çok haklısınız. Çok doğru söylüyorsunuz. Çok uyardım onu çok uğraştım açık oldum her zaman hiç yalan söylemedim kandirmadim benim canımı acıtma eğer acitirsan bende senin canını acitirim dedim. Ben acitmamak için gerçekten çok çok fazla emek harcadım. Ne kadar kizsam da hemen yumuşayan biriyim. Ama artık bende de ipler koptu. Ben onunla irtibatı koparicam o mutlu bir şekilde hicbirsey olmamis gibi hayatına devam edicek. Aklına bile gelmeyecek. Kabullenemedim bunu. Ben uzulup agliyorken ve bu durum aileme ve çevreme kadar zarar veriyorken hatasını anlasın pişman olsun istedim. Maksat onunla ileriye dönük bir ilişkim olsun değil. Sadece anlasın pişman olsun ve bana yalan soylemesin istedim. Ama o kendi için beni de karısını da çocuklarını da harcadı. Ciddi anlamda çok uğraştım güzellikle hallletmek icin. Bir kadını üzmek istemedim evli bir adamla ilişkim olacağıni önceden söyleselerdi asla inanmazdım. Hatta beni kandırdigi dönemler çocukları olduğunu söylediği bu süre boyunca çok şükrettim en azından evli değil dedim en azından evli birini sevmedim evli biriyle ilişkim olmadı dedim. Her ne kadar ona inanıp onunla ilişkime devam etsem de aynı zamanda boşandığı güya o eski karisini savundum ona. (Bu eşinden boşanmış bir süre sonra yeniden evlenmişler) haksız olduğu şeyleri herşeyi yani hakikat neyse hepsini yüzüne söyledim zamanında ama o beni kullanmaya devam etti
Ağır konuşmuş sanırım.Adamdan intikam nasil aldin? Ne yaptin?
Ve sanırım artık her şey için çok geç... Ve suçlu olan her zamanki gibi "ben" oldum. O hiçbir şey yapmadi ben uğraştım buldum onu beni kandırmasını istedim bütün unları ben yaptım. Ve asıl en büyük sorun şu ki gelse hala affederim. Doktora gidiyorum düzenli evet ama yeterli gelmiyor ve maddi imkanlarım kısıtlı bu iş nereye gidecek bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum ondan ama aynı zamanda istiyorum mucizevi bir şekilde herşey düzelecek saniyor muyum neyim gercekten normal değilim keşke ölüm kurtarabilseydi beni...Kendimi savunacak vaziyetim yok, samimiyetimle söylüyorum ki çok haklısınız. Çok doğru söylüyorsunuz. Çok uyardım onu çok uğraştım açık oldum her zaman hiç yalan söylemedim kandirmadim benim canımı acıtma eğer acitirsan bende senin canını acitirim dedim. Ben acitmamak için gerçekten çok çok fazla emek harcadım. Ne kadar kizsam da hemen yumuşayan biriyim. Ama artık bende de ipler koptu. Ben onunla irtibatı koparicam o mutlu bir şekilde hicbirsey olmamis gibi hayatına devam edicek. Aklına bile gelmeyecek. Kabullenemedim bunu. Ben uzulup agliyorken ve bu durum aileme ve çevreme kadar zarar veriyorken hatasını anlasın pişman olsun istedim. Maksat onunla ileriye dönük bir ilişkim olsun değil. Sadece anlasın pişman olsun ve bana yalan soylemesin istedim. Ama o kendi için beni de karısını da çocuklarını da harcadı. Ciddi anlamda çok uğraştım güzellikle hallletmek icin. Bir kadını üzmek istemedim evli bir adamla ilişkim olacağıni önceden söyleselerdi asla inanmazdım. Hatta beni kandırdigi dönemler çocukları olduğunu söylediği bu süre boyunca çok şükrettim en azından evli değil dedim en azından evli birini sevmedim evli biriyle ilişkim olmadı dedim. Her ne kadar ona inanıp onunla ilişkime devam etsem de aynı zamanda boşandığı güya o eski karisini savundum ona. (Bu eşinden boşanmış bir süre sonra yeniden evlenmişler) haksız olduğu şeyleri herşeyi yani hakikat neyse hepsini yüzüne söyledim zamanında ama o beni kullanmaya devam etti
Ha bu muyduAğır konuşmuş sanırım.
Bak simdi 2 sey sorcam sana. Bana cevap verirsen daha aciklayici olycak hersey.Ve sanırım artık her şey için çok geç... Ve suçlu olan her zamanki gibi "ben" oldum. O hiçbir şey yapmadi ben uğraştım buldum onu beni kandırmasını istedim bütün unları ben yaptım. Ve asıl en büyük sorun şu ki gelse hala affederim. Doktora gidiyorum düzenli evet ama yeterli gelmiyor ve maddi imkanlarım kısıtlı bu iş nereye gidecek bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum ondan ama aynı zamanda istiyorum mucizevi bir şekilde herşey düzelecek saniyor muyum neyim gercekten normal değilim keşke ölüm kurtarabilseydi beni...
Sonra kızıyolar neden aynı şeyi sorup duruyonuz diye. Cevap alabilen yok ki.Tabii ki cvp bekliyoruz bekliyoruz bekliyo....
En azından 24 saat içinde bir şeyler yazıyor.Tabii ki cvp bekliyoruz bekliyoruz bekliyo....
Ama bana degilEn azından 24 saat içinde bir şeyler yazıyor.
Bir gün sana da yazar, umudunu diri tut.Ama bana degil
Niye metres olsun ki? Birkaç kişi daha metres demiş. Evli olduğunu saklamış o zamanlar. Eşimden boşandım, evli değilim demiş.
Aşk illa fiziksel olmak zorunda mı ki? Nesneye de aşık olabilirsin. Aşkta mantık aranmaz. Yoğun sevgi barındırır, akıl gider... O sebeple görüntüsünü bile görmediğin birine aşık olabilirsin. Bu kişinin de aşık olduğunu sanmıyorum.
Kendisi de yazmış zaten, kandırılmak zoruna gitmiş. Başka konularda da benzerini yaşadım. Hemen inanan bir yapıya sahibim. Basit meselede bile bazen aşırı tepki verebiliyorum. Kandırılmak zoruma gidiyor...
Mesela burada da vuku bulan fake hesaplar vardı. Herkesle samimi olup kendi yaşantılarını paylaşanlar oldu. Sosyal medyadan da olsa o benim dostumdu vs diyenler vardı. Eee, ne oldu? Yalanları açığa çıkınca infiale kapıldı insanlar. Sanal dünyada halbuki olabilecek şeyler. Niye güvenirsin ki yüz yüze gelmediğine?
Bunun bir de ilgi duymaya başladığınız biri için yaşandığını düşünün. Sonuç çok kötü olurdu. Konu sahibinin ailesel sorunları da var yazdığı kadarıyla ve sevgiye ihtiyacı var. Tecrübesiz de olduğu için kanmış, yanlış kişiye güvenmiş.
B birakisina tedaviniz bitmeden veya ilerlemeden karşı cinsle mutahap olmayın. Kandırılma ihtimalinizin olduğu işlere de girişmeyin. Sorununuz çözülmedikçe bu döngüden çıkamazsınız. O kişinin de peşine düşmeyin, belasını bulur elbet. Sizi yine bir yolunu bulup kandırır. Kandırmasa bile enerjinizi düşürür.
Böyle sevgiye aç biri var yakınımda. O evliyken bile isteye arkadaş oluyor. Sonra hoşlanmaya başlayınca intikam peşine düşüyor. Çocukken sevgi açlığı yaşamış. O mesela aşırı yalancı ve kendini haklı görüyor, inkarcının önde gideni. Siz en azından farkındasınız. Kendinize değer verin. Adamın peşinden gitmeyin. Sizi daha çok üzer.
Ben elendim bizde bir taneGel kiz sorma bosuna. Adamin 2 cocugu varmis
Hah aynen öyle. Her metres çirkin salak değil ya da sadece seks amaçlı görüşülmüyor. Gerçekten çok sevilen metresler biliyorum. Gözümün önünde yani bizzat şahit olduğum şeyler bunlar. KK da çok saçma bi algı var. Metrese "o adam seni değil karısını seviyooo" deniliyor da seven adam aldatır mı diye sorarlar amaaan her türlü tan işler işte djfhdjd