- 12 Temmuz 2006
- 56.246
- 216.171
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi birakisina
-
Hep diyoruz ya ‘mürekkep yalamak’ değimi artık günümüzde anlamımı yitirdi.Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Eğitim eğitim diye tutturduğu şeyler -5 netle girilen 2 yıllık bölümler. Lojistik, 2 yıllık çocuk gelişimi falan okumuş.
Bir de benim tanıdıklarımın içersinde hiçbir sınava, mülakata girmeden yurtdışında 2 veya 1 yıllık yl okuyanlar var. Yani parayla yurtdışında diploma satan bölümler. TRde zar zor okul okuyan kişiler çok gidiyor böyle yerlere. Sanırım yurtdışında öyle bir şeyde psikoloji okumuş.
Yani eğitimliyim eğitimliyim dediği tüm bölümleri toplasan şurda yorum yapan hanımların okuduğu bir lisans eğitiminin çeyreği kadar emek yok
Seni ağlayacak bisey sölim 4 senelik psikoloji tezimi de verdim yani bu durumda sanırım psikolog unvanı almaya hak kazandım .
Ama bu arada ben 2 senelik 2 bölüm okudugumda da dernek actım :) vizyonum hep daha ileride oldu.
Arabanızın muaynesini yaptıracak paranız bile olmayıp korkudan arabanızı garajdan cıkaramayıp burada bana akıl vermeniz güldürüyor
Ay buldumcuk senisenin bu sonradan görme yorumların konuların beni güldürüyor
18 yasımda bile arabam oldugunda böyle düşüncelerim olmamıştı acaba kendi yetersiz hayatıha mı baksan? Bakmazsan daha leş uslüplar gelecek sen bilirsin
Hala aile apt diyor yaKıskanmasına gerek yooook.
Herkes kendisi gibi aile apartmanına muhtac kocası yatakta istemediği icin mutsuzlugunu burada benim üzerimden atmasın kafidir bu sözler adam olana ztn
Okey. Kıskanmasın. Herkes kendi durumuyla mutlu olsun.
Ama herkes kendisi gibi sanmasın karşısındakini
Ağlayarak günlüğüne yaz simdi
Yani burada kocaya muhtac profil yaftası yapıstırırsanız bende aradaki farklılıkları söylerim
Bu niye rahatsız etti :))))
Pohahahaha bakSonuç olarak adamın 2 çocuğu var eee?
Başka nesi var?
Belki 1, emin miyiz?
Kesin mi bu, misal Samsun’da yaşıyorum dedi ama Bartın’da diyelim. Konu sahibi; hakkındaki gerçekleri teyit edecek verin var mı da burada benimki benimki diye yarışıyoruz yahu
Varsa söyle uyuyacağım bak ha.
Gidip adamın koynuna yatarım aldatırız seni benimki ise ona göre.
Yeni metres konuları sarmiyor. Konuda da biri var gelip gidip küfür edip ban yiyor. Niye bu kadar sinirli anlamadım biraz da fenomenler gibi mal varlığından bahsedip duruyorBu konu hala neden aktif ya metr*s yetmezliğiniz mi var?
Ya çocuk uyuyor kahkaha attım sesliHala aile apt diyor ya
Tamam aile apt oturuyorum, kocam beni istemiyor ( kocamla görüştün galiba ondan aldın bu bilgiyi) mutsuzluktan ölüyorum tamam Allah aşkına sal beni artık. Ulen ben naif kibarcık Bi insan değilim seninle ben bile başa çıkamadım. Sen nerde yetiştin böyle? Resmen mesajların avamlık kokuyor.
Yapıştı resmen hem suçlu hem güçlü. Korkuyorum 40 kere söyleyince aile apt taşıncam diye.Ya çocuk uyuyor kahkaha attım sesli
Allah korusun gece gece dile getirme gerçek olur.Yapıştı resmen hem suçlu hem güçlü. Korkuyorum 40 kere söyleyince aile apt taşıncam diye.
Dikkat et fena sarıyor.Allah korusun gece gece dile getirme gerçek olur.Arabasının muayene masrafını karşılayamayan , aile apt. yaşayıp kocasının beğenmediği fakir kadın seniiii. Zengin insanları da bir daha alintilamayi aklından geçirme ahahahahah çok eğlendim inşallah ban açılınca bu mesajlarımı görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?