senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Hep diyoruz ya ‘mürekkep yalamak’ değimi artık günümüzde anlamımı yitirdi.
Eğitimi sadece diploma ile özdeşleştirdikçe aha sonuç bu
Ne insanlar tanıyorum akademik eğitime sahip değil ama dil kullanımı, iletişimi, yaptığı işi ve karakteriyle ‘bu amca İstanbul Beyefendisi’ dedirten.

Şuan ise eğitimliyim diyenden kaçar olduk, üniversite yakını bir konumda oturuyorum.
Allah kahretsin dedim ya bunlar ne, bayağı son dakika haberlerine konu olan, yürüyüş biçiminden tutun tipine konuşmasına, hal hareketine kadar insan içine çıkamayacak düzeydeler ve bu insanlar ‘diploma’ alacak. Vay ki ne vah…

O kadar kimsesiz, izole bir çevren var ki, bu saydığın basit şeyler senin tüm dünyanı oluşturuyor.

Muayne
Söylim

Hayatıha

Sinirden hırsla kelimeleri çılgınca yazmış. Bir papatya çayı iç.

Hala aile apt diyor ya
Tamam aile apt oturuyorum, kocam beni istemiyor ( kocamla görüştün galiba ondan aldın bu bilgiyi) mutsuzluktan ölüyorum tamam Allah aşkına sal beni artık. Ulen ben naif kibarcık Bi insan değilim seninle ben bile başa çıkamadım. Sen nerde yetiştin böyle? Resmen mesajların avamlık kokuyor.

Pohahahaha bak

Eklentiler

• 20230721_172400.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 90
Bitane caps vardı böyle kıZ(metres) adamın evli oldugunh ögreniyor beni nasıl karınla aldatırsın diyor sjsjf

Eklentiler

• 20230721_172400.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu konu altındaki tartışma, doğru prodüksiyonla desteklenerek sahnelense, "Karizma, para odaklı yaşamlara mükemmel bir eleştiri olmuş" diye ayakta alkışlanır, farkındalık yaratır filan. İbretlik yapım olur, izlemeye de giderim.

Son düzenleme:
Ya çocuk uyuyor kahkaha attım sesli

Yapıştı resmen hem suçlu hem güçlü. Korkuyorum 40 kere söyleyince aile apt taşıncam diye.
Allah korusun gece gece dile getirme gerçek olur. Arabasının muayene masrafını karşılayamayan , aile apt. yaşayıp kocasının beğenmediği fakir kadın seniiii. Zengin insanları da bir daha alintilamayi aklından geçirme ahahahahah çok eğlendim inşallah ban açılınca bu mesajlarımı görmez

Dikkat et fena sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…