- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
- Konu Sahibi birakisina
Djdjdjdj ya bi başkasından duyunca oturma organımla gülüyorum bende ama o an gerçekten baya samimiydi. Çünkü bana ağlasa ne gülse ne. Beni ikna gibi bi çabası yoktu. Öyle spontane gelişti o sohbet. Mesela bi başkası da var o da karımı seviyorum patatesss dünyaya bi daha gelsem onunla evlenirim derken telefonunu çıkardı ve sevgilisinin fotosunu gösterdi ablası şunun tatlılığına bi bak diyeBen o adamların eşini sevdiğini düşünmüyorum ancak şu anlattıkların da hiç geçmedi bana. Bu eşini aldatan erkekler pek bir ağlak pek bir drama queen oluyorlar. Gözleri dolmuş falan. İmkansız olan cazip gelmiş işte. O uğruna ağladığı kadınla evlense bu sefer başkasında göze kalacak. Yani dev gibi bir aşktan değil açgözlülükten, maymun iştahlılıktan.
O çocuk için boşanmadığını iddia eden erkoların birçoğu da evde çocuğun yüzüne bakmıyodur. O kadar çocuklarıyla ilgililerse karı kız peşinde koşacakları vakitte çocuğu lunaparka falan götürsün drama queenler
Benim bu tanıdığım kişiler çocuklarıyla ilgili gibiler yani instagramda görüyorum sürekli bi aktivite içerisindeler ama bilemem belki de vicdanlarını böyle rahatlatıyorlardır