- 4 Ekim 2012
- 16.385
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi birakisina
-
O kadınla evli olsaydı belki onu da aldatacaktı. Evlilik sevgililik gibi değil ki. Gebeliği var, öfkeli anları var, kaynana elti var, varoğlu var… yani adamın metresine sevgisi büyük aşk değil, konfor alanı, deşarj olma saatleri… işte bu yüzden de boşanmaz. Kendine konfor alanı bulmuş zaten boşanıp ne yapsın, metresiyle evlense aynı terane yeni evliliğinde de başlar biliyor bunu. Ben sanki kocamı boşasam mantı açanı bulabilir miyim, aynı kültürün adamları aşağı yukarı. E bu kadınlar için de geçerli. Karısını aldatan bir erkek tanımadım Allaha şükür ama konuya bakışım budurAynen aynen. Gördüğüm kadarıyla hayatındaki 2. Kadını çok seviyordu hep sitem ederdi kadere neden onu karşıma daha erken çıkarmadı ki vs diye
Oofff hiç o açıdan düşünmemiştim. Leşş gibi bi zihniyetVermedi ki boşandı hiç nafaka vermedi ondan da olamaz.
Ben aslında az çok tahmin edebiliyorum erkeklerin kafasını. Sevgisi de bitse karısı (kendi malıgibi) olarak görüyor, bana ait gidip başkasıyla evlense gavat gibi gözükücem kafası bence. O yüzden her haltı yiyorlar iş boşanmaya gelince kadını öldürüyorlar çok sevdiğinden mi öldürüyor. Boşanınca başka erkeğe gidecek onun korkusu bu.
Aynen evdeki sıkıntıyı stresi metresin yanında unutuyor. Onun yanında deşarj olup evde mutluluk rolleri kesiyor. Belki karısına da çok iyi davranıyor o enerjiyle. E kadın da haliyle şüphelenmiyor, kavga gürültü olmuyor bir şekilde yuvarlanıp gidiyor o evlilik.O kadınla evli olsaydı belki onu da aldatacaktı. Evlilik sevgililik gibi değil ki. Gebeliği var, öfkeli anları var, kaynana elti var, varoğlu var… yani adamın metresine sevgisi büyük aşk değil, konfor alanı, deşarj olma saatleri… işte bu yüzden de boşanmaz. Kendine konfor alanı bulmuş zaten boşanıp ne yapsın, metresiyle evlense aynı terane yeni evliliğinde de başlar biliyor bunu. Ben sanki kocamı boşasam mantı açanı bulabilir miyim, aynı kültürün adamları aşağı yukarı. Karısını aldatan bir erkek tanımadım Allaha şükür ama konuya bakışım budur
Şimdi bu uzuuun konuda sırf senin yorumlarını okuyup genel kültürümü katlıycamAynen evdeki sıkıntıyı stresi metresin yanında unutuyor. Onun yanında deşarj olup evde mutluluk rolleri kesiyor. Belki karısına da çok iyi davranıyor o enerjiyle. E kadın da haliyle şüphelenmiyor, kavga gürültü olmuyor bir şekilde yuvarlanıp gidiyor o evlilik.
Ben eski iş yerimden dolayı çok tanıdım vala. Nerdeyse hepsinin düşüncesi aynı her konuda
Hahahahaha merak ettiğin bir şey olursa sor.Şimdi bu uzuuun konuda sırf senin yorumlarını okuyup genel kültürümü katlıycam
Diyelim ki eşinin türlü çeşit hastalığı var ve cinsel hayat sekteye uğruyor. Eşini sevse de aldatmaz mı ?Eşini seven hiçbir erkek aldatmaz ve boşanmıyorsa da eşini sevip diğer kadını sevmediği için değildir.
Sordum valla nerden bildinHahahahaha merak ettiğin bir şey olursa sor.
Bi metres olmadım ama yasak aşk yaşamış kadar bilgi edindim
Cinsel hayat sekteye uğramadan bile aldatıyorlar bu durumda havada karada aldatırlar.Diyelim ki eşinin türlü çeşit hastalığı var ve cinsel hayat sekteye uğruyor. Eşini sevse de aldatmaz mı ?
Eşini seven erkek aldatmaz yazmış ya patates, ona istinaden sordum. Romantizm kasma demek istedim yaniCinsel hayat sekteye uğramadan bile aldatıyorlar bu durumda havada karada aldatırlar.
Tabii. Adamın hakettiği o zaten ama karısı aldatacak birisi değil. Öyle adamlara böyle kadınlar denk gelince üzülüyorum
Bu yıl sene başlarında veya ortalarında söyledi. Sonra irtibatı kopardık. Aradan 5-6 ay kadar zaman geçti. Sonra bir yere kişiyi belirtmeden kendimi anlattım. O başka bir isimle yani gene kandırarak bana ulaştı sonrada sürekli çarpıştık.Bak simdi 2 sey sorcam sana. Bana cevap verirsen daha aciklayici olycak hersey.
1) adam sana evli oldugunu iliskinin kacinci yilinda soyledi?
2) evliyim ama bosanip seninle evlenicem dedi mi?
Boşanınca da çocuklarını umursamıyorlar ki öyle dediğine bakma sen o işin bahanesi. Benim Bi tanıdığım mesela adam 15 yıl karısını aldattı ama boşamadı, kadın da altadıldığı halde boşamadı. Sonra kadın sosyal medyadan biriyle görüştü ne zaman kendi aldatılma ihtimali oldu o zaman tak diye boşandı adam. Boşandıktan sonra çocukları da attı başından. Hani çocuklar için olamaz. Kurulu düzen desen adam şehir dışında çalışıyordu ara sıra evine geliyordu. Niye boşanmadı zamanında çöz çözebilirsen. Ben bi erkeğin çocuk için evli kalacağına inanmıyorum. Görüyoruz boşanıp 2 krş nafaka vermekten acizler. O kadar fedakar yaratıklar değiller.
Seviyorsa aldatmaz.Diyelim ki eşinin türlü çeşit hastalığı var ve cinsel hayat sekteye uğruyor. Eşini sevse de aldatmaz mı ?
Çok etkileyici.Bu yıl sene başlarında veya ortalarında söyledi. Sonra irtibatı kopardık. Aradan 5-6 ay kadar zaman geçti. Sonra bir yere kişiyi belirtmeden kendimi anlattım. O başka bir isimle yani gene kandırarak bana ulaştı sonrada sürekli çarpıştık.
Hayır tabiki evliyim dedi ama boşanıp evlenicem demedi. Karımı seviyorum dedi güya. Çocukları için bosanamazmis söz vermiş
Yok beni sevmiş beni istermiş benimle evlenirmis. Ama yapamazmis kesinlikle mümkün degilmis.Bakın çok uğraştım gerçekleri tek bir seferde anlatmadı ve su an hala bildiklerimin hangisi yalan hangisi doğru bilmiyorum. Kimse benim kadar ugrasmazdi gerçekleri öğrenmek için eminim kimse ugrasmazdi. Çok yıprandım bunaldım depresyona girdim günlük rutinlerimi bile yapmadim. Yattım sürekli. tam başka bir evlilik meselem vardı dedim artık o defteri kapatıyorum bu kişiyle evlenicem dedim . O kişiyle görüştüğüm gün karşıma çıktı beni allak bullak etti o iş kaldı. Tabi bu gerçekleri anlatmadan öncesiydi. İntiharın eşiğine geldim dedim ona intihar edicem bak dedim o engelledi defolup gitti çok kötü bir halde bıraktı ilaçlar içtim rahatsız oldum falan ne kadar da anlatsam bitmez. Ben ona hicbri zaman zarar vermedim öyle bir niyetim olmadı. Evliliğini bozmak gibi bir düşüncem olmadı. Çok direndim ona zarar vermemek için çok direndim ama aynı zamanda da içim soğumuyordu onu zorluyordum pişman olsun beni anlasın vs vs. Sonra gitmiş kendi başını yakmış
Flash TVvari bir senaryo değilse evet metres.Kim diyor bunu metres miAdam da sanki eve gidince sağol aşkım yiyip geldim diyecek. Kafalara bak
Ayy hala evli adamla ilişki kurdum diyor ya.Kendimi savunacak vaziyetim yok, samimiyetimle söylüyorum ki çok haklısınız. Çok doğru söylüyorsunuz. Çok uyardım onu çok uğraştım açık oldum her zaman hiç yalan söylemedim kandirmadim benim canımı acıtma eğer acitirsan bende senin canını acitirim dedim. Ben acitmamak için gerçekten çok çok fazla emek harcadım. Ne kadar kizsam da hemen yumuşayan biriyim. Ama artık bende de ipler koptu. Ben onunla irtibatı koparicam o mutlu bir şekilde hicbirsey olmamis gibi hayatına devam edicek. Aklına bile gelmeyecek. Kabullenemedim bunu. Ben uzulup agliyorken ve bu durum aileme ve çevreme kadar zarar veriyorken hatasını anlasın pişman olsun istedim. Maksat onunla ileriye dönük bir ilişkim olsun değil. Sadece anlasın pişman olsun ve bana yalan soylemesin istedim. Ama o kendi için beni de karısını da çocuklarını da harcadı. Ciddi anlamda çok uğraştım güzellikle hallletmek icin. Bir kadını üzmek istemedim evli bir adamla ilişkim olacağıni önceden söyleselerdi asla inanmazdım. Hatta beni kandırdigi dönemler çocukları olduğunu söylediği bu süre boyunca çok şükrettim en azından evli değil dedim en azından evli birini sevmedim evli biriyle ilişkim olmadı dedim. Her ne kadar ona inanıp onunla ilişkime devam etsem de aynı zamanda boşandığı güya o eski karisini savundum ona. (Bu eşinden boşanmış bir süre sonra yeniden evlenmişler) haksız olduğu şeyleri herşeyi yani hakikat neyse hepsini yüzüne söyledim zamanında ama o beni kullanmaya devam etti
Bu yıl sene başlarında veya ortalarında söyledi. Sonra irtibatı kopardık. Aradan 5-6 ay kadar zaman geçti. Sonra bir yere kişiyi belirtmeden kendimi anlattım. O başka bir isimle yani gene kandırarak bana ulaştı sonrada sürekli çarpıştık.
Hayır tabiki evliyim dedi ama boşanıp evlenicem demedi. Karımı seviyorum dedi güya. Çocukları için bosanamazmis söz vermiş
Yok beni sevmiş beni istermiş benimle evlenirmis. Ama yapamazmis kesinlikle mümkün degilmis.Bakın çok uğraştım gerçekleri tek bir seferde anlatmadı ve su an hala bildiklerimin hangisi yalan hangisi doğru bilmiyorum. Kimse benim kadar ugrasmazdi gerçekleri öğrenmek için eminim kimse ugrasmazdi. Çok yıprandım bunaldım depresyona girdim günlük rutinlerimi bile yapmadim. Yattım sürekli. tam başka bir evlilik meselem vardı dedim artık o defteri kapatıyorum bu kişiyle evlenicem dedim . O kişiyle görüştüğüm gün karşıma çıktı beni allak bullak etti o iş kaldı. Tabi bu gerçekleri anlatmadan öncesiydi. İntiharın eşiğine geldim dedim ona intihar edicem bak dedim o engelledi defolup gitti çok kötü bir halde bıraktı ilaçlar içtim rahatsız oldum falan ne kadar da anlatsam bitmez. Ben ona hicbri zaman zarar vermedim öyle bir niyetim olmadı. Evliliğini bozmak gibi bir düşüncem olmadı. Çok direndim ona zarar vermemek için çok direndim ama aynı zamanda da içim soğumuyordu onu zorluyordum pişman olsun beni anlasın vs vs. Sonra gitmiş kendi başını yakmış
Ya güzel kardeşim, adamın tekine 3 yıl masturbasyon malzemesi olmuşsun, watpadda yazmak da bir seçenek ama adam onun yerine kadınlara hikaye yazıp bir nevi beyinsel tatmine ulaşıyor, ilişki böyle bir şey değil, böyle bir sevgililik yok. Kendine gel.Bu yıl sene başlarında veya ortalarında söyledi. Sonra irtibatı kopardık. Aradan 5-6 ay kadar zaman geçti. Sonra bir yere kişiyi belirtmeden kendimi anlattım. O başka bir isimle yani gene kandırarak bana ulaştı sonrada sürekli çarpıştık.
İkisi de erkek mi acabaAbooo bir dakika açılın
İl semt meslek alalım ajsjsjs
Bacım ne düyünnn yaaaaÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?