Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az bile yapmışsın. İkisini doğramak lazım aslında. Bundan sonra durma orda. Kaç git. Sakın bir daha görme onların yüzünü.

Ah çok ağladım........
Gerçek değil mi?niye şüphelenmiş yine üyeler?
Gerçek olmasın zaten bunu yaşayan bir insan evladı olmasın.
Çok üzüldüm....
Devlete sığınmaktan başka çare göremedim.

ben bursadayım 2000tlye ev yok demesi banada biraz garip geldi.o_O
700tl falan bulunabiliyor çok rahat hatta çok güzel yerlerde var istanbul ankara değilki o_O ama polis tanıdıktan çekiniyormuş dediğine göre. yurttu ev arkadaşıydı falan bakacaktır o yüzden.
şimdiye kadar nasıl sabretmiş şok oldum
doğrudurda boşuna modum alt üst olmamıştır inşallah o_O
Aylardır ev arıyorum bursada oturularbilir evler 1200liradan başlıyor oda geçit tarafı özlüce-fsm gibi yerlerde 2000den başlıyor.
Sizin dedıgınız 700liralık ev nerde? (Gecekondu olmayan,mahallearası olmayan)

Daha boşanma arifesinde babam , eşimin yanında bir dövdü beni. Annemle eski eşim sigara içmek için mutfağa gitti.

Hangi koca eşinin babası tarafından dövülmesine sessiz kalır yaaa..

Aylardır ev arıyorum bursada oturularbilir evler 1200liradan başlıyor oda geçit tarafı özlüce-fsm gibi yerlerde 2000den başlıyor.
Sizin dedıgınız 700liralık ev nerde? (Gecekondu olmayan,mahallearası olmayan)
Gorukle mesela..

Sen en guzel yerleri istiyorsun guzelim.

Oralarda bulamzsin tabii..

Bahsettiğiniz nezih semt Nilüfer muhtemelen.
O kadar uçmasak da yine Nilüfer'de organize sanayi bölgesi, cezaevi civarında ev bulunur bütçenize uygun. Hem iş imkanı da olur yakınınızda. Ulaşım da sıkıntı olmaz.

Daha boşanma arifesinde babam , eşimin yanında bir dövdü beni. Annemle eski eşim sigara içmek için mutfağa gitti.

Hangi koca eşinin babası tarafından dövülmesine sessiz kalır yaaa..

Ya da evi yok diye verilmeyen kız kaçıran damatla aile ne zaman samimi oldu?

Görüklede 2+1e 1100 dediler eşimin işine çok uzak eledik orayı
Zaten su anda konu sahibine gore degerlendirme yapiyoruz tatlim.

Konu sahibi herhalde semtine gecekondu olup olmamasina luksune bakmaz boyle bir cehennemin icindeyken.

Kafasini soksun yeter degil mi?

Ama konu sahibi tutarsiz.
Bakalim ne cikacak altindan

Zaten bursa mi orasi da kesin degil.

Neyse simdilik bu kadar .
Konu sahibi gelsin bakalim ne yazacak

Benimde iki tane evladım var.Çok üzüldüm,ağlamamak için zor tuttum kendimi.Annene yaptıkların için değil.Onun sana yaşattıkları için.Bazı arkadaşlar inanamayabiliyorlar ama malesef iş,eş,ailevi her türlü sorununu gücünün yettiği kişiden yani çocuğundan çıkaran bir sürü psikolojisi bozuk anne var.Ne yazıkki her anne kutsal ve melek değil.Inşallah Allah bundan sonra güldürsün yüzünü.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama lütfen o evden çıkın sığınma evi bence o evden çok çok daha güvenli
Lütfen kendiniz için o evden ayrılın ya katil olacaksınız ya da daha büyük şiddete maruz kalacaksınız

Mune Mune
Kib yaptım,gerçekse de değilse de ortaya çıksın.
Gerçekse çok üzüldük çünkü,bir şeyler yapmayı düşünebiliriz,fikir veririz en azından.
Ama sahte ise de çok ayıp yaa,mübarek gün duygularımızı böyle sömürmek hiç yakışık almaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X