ağladım, çok ağladım....................acını anlamak mı yanından bile geçemedim ama bu kadarı bile yetti bana. nasıl anlayabilir ki insan bu acıyı, nasıl katlanabilir. Allah yaşatmasın kimseye ve sana bir daha... saygıyla eğildim önünde ve anneliğimden utandım. ben anne olamam eğer annelik buysa. anne olan sensin işte, herşeye rağmen bebeğini doğuran ve onca acıya rağmen onu yine yanında isteyen.
Allah ona daha fazla acı yaşatmadan almış yanına ve sen de bigün mutlaka kavuşacaksın ona. Allah bilir ya cennette yerin ayrılmış olmalı. nasıl olmaz oğlun var arkanda aslanlar gibi. şefaatçi olacak sana o en zor günde. senin ona verdiğin yaşama hakkını o da sana cennette verecek Allah'ın izniyle. adı gibi güzel Yusuf'un onu aldırmanı tavsiye ettiklerinde aldırmadığını asla unutmayacak. sen sınavı başarıyla geçtin............................
Derdimi derdi bilip benim için,benim gibi evladını kaybetmiş anneler için dua eden tüm arkadaşlarım hepinize selam...
Tek tek cevap yazamadım yorumlarınıza hakkınızı helal edin...Bilmeyenler için söylemek istedim.Dualarınızda hep meleğin cennetten kardeşini göndersin diye dua etmiştiniz siz.Bense başka bir bebeği sevebilir miyim tereddütlüydüm oğlumdan sonra.Şimdi 35 haftalık hamileyim.Oğlum kardeşini gönderiyor inşallah tıpkı dualarınızdaki gibi.Daha geçen aya kadar kızımı sevemedim karnıma dokunup.O da beni bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu hep..Dualarınızı hep yüreğimde hissettim,siz bana nasıl dua ettiyseniz ben de her namazımda bana ve benim gibi evlatlarını kaybedenlere dua eden arkadaşlarıma acı yüzü gösterme Allahım diye dua ettim..Doğumumuza 3 hafta kaldı inşallah.Oğlumda kalıtsal bir hastalıktan şüphelenmişti doktorlar o çıkmasın diye dua ediyoruz şimdi...Varsa da doğumdan 3-5 ay sonra belli olur.O ihtimali düşünmek bile istemiyorum şu an..Tek umudum dualarınız ve Rabbimin merhameti...Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkadaşlarım...Allaha emanet olun hepiniz..
inanır mısın arada seni düşünüp buraya bakıyordum ve bu mesajını gördüm nasıl sevindim biliyor musun. Allah yavrunu sana bağışlasın sapasağlam kucağına al bir ömürboyu ayrılmayın inşallah
Vvuslatim, canim, dualarim seninle ve yavrunla... Insallah hayirlisiyla kavusacaksin kizina... Sen bunu cok hakettin...
öncelikle oğlunuz için başınız sağolsun.ALLAH kızınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Derdimi derdi bilip benim için,benim gibi evladını kaybetmiş anneler için dua eden tüm arkadaşlarım hepinize selam...
Tek tek cevap yazamadım yorumlarınıza hakkınızı helal edin...Bilmeyenler için söylemek istedim.Dualarınızda hep meleğin cennetten kardeşini göndersin diye dua etmiştiniz siz.Bense başka bir bebeği sevebilir miyim tereddütlüydüm oğlumdan sonra.Şimdi 35 haftalık hamileyim.Oğlum kardeşini gönderiyor inşallah tıpkı dualarınızdaki gibi.Daha geçen aya kadar kızımı sevemedim karnıma dokunup.O da beni bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu hep..Dualarınızı hep yüreğimde hissettim,siz bana nasıl dua ettiyseniz ben de her namazımda bana ve benim gibi evlatlarını kaybedenlere dua eden arkadaşlarıma acı yüzü gösterme Allahım diye dua ettim..Doğumumuza 3 hafta kaldı inşallah.Oğlumda kalıtsal bir hastalıktan şüphelenmişti doktorlar o çıkmasın diye dua ediyoruz şimdi...Varsa da doğumdan 3-5 ay sonra belli olur.O ihtimali düşünmek bile istemiyorum şu an..Tek umudum dualarınız ve Rabbimin merhameti...Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkadaşlarım...Allaha emanet olun hepiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?