Canım sen de bu bölüme bir konu açıp başından geçenleri anlatsana anlatınca rahatlıyor insan ve senin bebeğinde seninki gibi sorunu olanlar da seninle irtibata geçebiliyor..Bebeğin daha iki günlükmüş doktorlar ne dedi hastalığı konusunda ??
anlatayım dayanabildigim kadar
22.03.2011 aksam 7:30 bebegim normal dogumla geldi
süper bi hamilelik 37 haftaya kadar iş herşey mükemmel Dİ....
23.03.2011 ÖĞLEDEN SONRA EVDEYİZ HEMEN Bİ BANYO BEBEGİM VE BEN GÜZEL Bİ UYKU HERSEY HALA YOLUNDA
geceye kadar öpüyorum kokluyorum bebeğim iyi sadece ne yapsak aykları soguk ısınmıyo
annem kayın valide anlam veriyo soba yanıyo
neyse karnını doyurdum son kez 11 de
gece asırı derecede bi aglama kriz gibi olabilir diyolar gazını cıkarıyo uyuyo tekrar ama ne kadar ugrastıysam emmiyo
hemen doktorun verdiği gaz damlaları
ama işe yaramıyo cıglık cıglıgayız
bebegimde bi sorun var emmiyo uyuyamıyo nefesi zorlasıyo hemen hastaneye giderken bana bişeyler anlatır gibi bakıyo canım yavrum gözü bende babasında nefes alamıyo cigerlerine yavrum
hastaneye gidiyoruz alıyolar elimizden küveze oksijen takviye sonra ambulansla tam tesekkürlü hastyaneye sevk
bütün kıyafetleri ona ilk aldıgım hastane cıkısı elimde sadece bezi var ortalık sessiz bi bosluk bi ates düstü icimize
ögleden sonra görüs var ve yogun bakımdan ilk cevap kanında asit var biz düşünüyoruz pipinde sorun var sünnet etcekler
ögle sonu saat 15:00 kalp grafiginden geldin ve ilk cvp bu bebek yasayamaz hipoplastik sol kalp sendraomu böbrege giden damarlar ve kalp odacıkları kapalı hatta yok kanı kirleniyo anne karnında 5 aylıktan önce bilinemez bilinsede alınacak
zaten dayanamazdım
yıkıldımmmmmm.......
eşim yogun bakımda kaldı ben cıglık cıglıga anneme kosuyorum oglum makinelerde karnı ac şimdilik sadece serum
ve beni servise bile almıyolar eve ev yolu 2 saat nasıl olur ben onu orda nasıl bırakırım port bebemiz bos kıyafetler cantada ve ben sanki bom bos eve dönüyoruz yol boyunca aglama krizindeyim allahım senden gelene hamt olsun melegim sana emanet
2 gün sonra görüs ben ilk gün acilligi
2 gün zehir zembelek dualarla gecti
ayakda zor duruyorum hastaneye gittik kardiyaloklar arastırma yapıyolar ameliyat sansı varmı diye ama bizim damarlarımız eksik
2 gün daha bekledik ameliyatolamaz melegim yetersiz ölüyorum sanki biri şaka desin heryer dar geldi
olumu görmek icin 10 dk mız var
girdik umut olmayınca kucama vermeyi kabul ettiler son alısımdı zaten kendini geriye atıp bana bakıyodu azında hortum kafasında bacagında damar yolu burbunda oksijen en sevdigim saçlarını kazımıslar
oda üstüme geliyo ve cıkıyorum bu böle nisan 2 ye kadar devam nisan 5 te yanına gitcem olumun ama 3ü aksamı bi rüya olumu emziriyorum kokluyorum ama yogun bakıma yatırcam yerinde baska bi bebek var nasıl sarılıyorum sıkı sıkı meger benle vedalasmaya gelmiş nisan 4 ve gece 23:00 bi telefon bebeginiz vefat etti dısarda deli yagmur sabah teslim alın dediler bana sabah olmadı
annemlerdeyiz babası ve dedesi alıp geldiler yanımda yattıgı odaya koydular morarmıs saclarının yarısı yok
buz gibi bi carsafa sarmıslar iki taraflı bantlamıslar ve üstüne kocaman bebek karaca yazmıslar oysaki babası yogun bakımda koymustu olumuzun adını ÖMER ALİ ve anne annesi yıkadı kücücük bi cemeati vardı namaz kılacak minicik kefenini gül suyuna buladılar gerek yoktu aslında benim olumun kokusunun yanında gül kokusu neydiki
ve asıl görev babasında yıkadılar ve ben logusayımgiremiyorum odaya mezarınada gidemiyorum babası aldı ve son yolculuga
ben kırkım cıktı ve olumu ziyarete gittim ben ona nasıl bir besik alayım diye düsünürken sasıp kalırken mezara yatırmısım seni cok seviyorum melegimmmm ins beni bekler tutarsın ellerimdenn