• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

anlatayım dayanabildigim kadar
22.03.2011 aksam 7:30 bebegim normal dogumla geldi
süper bi hamilelik 37 haftaya kadar iş herşey mükemmel Dİ....
23.03.2011 ÖĞLEDEN SONRA EVDEYİZ HEMEN Bİ BANYO BEBEGİM VE BEN GÜZEL Bİ UYKU HERSEY HALA YOLUNDA
geceye kadar öpüyorum kokluyorum bebeğim iyi sadece ne yapsak aykları soguk ısınmıyo
annem kayın valide anlam veriyo soba yanıyo
neyse karnını doyurdum son kez 11 de
gece asırı derecede bi aglama kriz gibi olabilir diyolar gazını cıkarıyo uyuyo tekrar ama ne kadar ugrastıysam emmiyo
hemen doktorun verdiği gaz damlaları
ama işe yaramıyo cıglık cıglıgayız
bebegimde bi sorun var emmiyo uyuyamıyo nefesi zorlasıyo hemen hastaneye giderken bana bişeyler anlatır gibi bakıyo canım yavrum gözü bende babasında nefes alamıyo cigerlerine yavrum
hastaneye gidiyoruz alıyolar elimizden küveze oksijen takviye sonra ambulansla tam tesekkürlü hastyaneye sevk
bütün kıyafetleri ona ilk aldıgım hastane cıkısı elimde sadece bezi var ortalık sessiz bi bosluk bi ates düstü icimize
ögleden sonra görüs var ve yogun bakımdan ilk cevap kanında asit var biz düşünüyoruz pipinde sorun var sünnet etcekler
ögle sonu saat 15:00 kalp grafiginden geldin ve ilk cvp bu bebek yasayamaz hipoplastik sol kalp sendraomu böbrege giden damarlar ve kalp odacıkları kapalı hatta yok kanı kirleniyo anne karnında 5 aylıktan önce bilinemez bilinsede alınacak
zaten dayanamazdım
yıkıldımmmmmm.......
eşim yogun bakımda kaldı ben cıglık cıglıga anneme kosuyorum oglum makinelerde karnı ac şimdilik sadece serum
ve beni servise bile almıyolar eve ev yolu 2 saat nasıl olur ben onu orda nasıl bırakırım port bebemiz bos kıyafetler cantada ve ben sanki bom bos eve dönüyoruz yol boyunca aglama krizindeyim allahım senden gelene hamt olsun melegim sana emanet
2 gün sonra görüs ben ilk gün acilligi
2 gün zehir zembelek dualarla gecti
ayakda zor duruyorum hastaneye gittik kardiyaloklar arastırma yapıyolar ameliyat sansı varmı diye ama bizim damarlarımız eksik
2 gün daha bekledik ameliyatolamaz melegim yetersiz ölüyorum sanki biri şaka desin heryer dar geldi
olumu görmek icin 10 dk mız var
girdik umut olmayınca kucama vermeyi kabul ettiler son alısımdı zaten kendini geriye atıp bana bakıyodu azında hortum kafasında bacagında damar yolu burbunda oksijen en sevdigim saçlarını kazımıslar
oda üstüme geliyo ve cıkıyorum bu böle nisan 2 ye kadar devam nisan 5 te yanına gitcem olumun ama 3ü aksamı bi rüya olumu emziriyorum kokluyorum ama yogun bakıma yatırcam yerinde baska bi bebek var nasıl sarılıyorum sıkı sıkı meger benle vedalasmaya gelmiş nisan 4 ve gece 23:00 bi telefon bebeginiz vefat etti dısarda deli yagmur sabah teslim alın dediler bana sabah olmadı
annemlerdeyiz babası ve dedesi alıp geldiler yanımda yattıgı odaya koydular morarmıs saclarının yarısı yok
buz gibi bi carsafa sarmıslar iki taraflı bantlamıslar ve üstüne kocaman bebek karaca yazmıslar oysaki babası yogun bakımda koymustu olumuzun adını ÖMER ALİ ve anne annesi yıkadı kücücük bi cemeati vardı namaz kılacak minicik kefenini gül suyuna buladılar gerek yoktu aslında benim olumun kokusunun yanında gül kokusu neydiki
ve asıl görev babasında yıkadılar ve ben logusayımgiremiyorum odaya mezarınada gidemiyorum babası aldı ve son yolculuga
ben kırkım cıktı ve olumu ziyarete gittim ben ona nasıl bir besik alayım diye düsünürken sasıp kalırken mezara yatırmısım seni cok seviyorum melegimmmm ins beni bekler tutarsın ellerimdenn

mahfoldum allah en kısa zamanda yenisini versin allah yardım etsin canım

[/COLOR]

ayyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum canım yaaaaaaaaaaa nasılda dua etmiştim meğer zaten hamileymişsin
yorumlarını okudum temmuz anneleri bölümünde ama bu kaybettiğin bebeğinle ilgili sandım sormadım sana yine hamilemisin diye öleymiş şükürki çok sevidnim ne güzel yaa allah birini almış birini vermiş onda bi sorun yok dimi canım kız mı erkek mi..hele bide erkekse bence kaybettiğin bebeğin sana geri dönmüştür eminim

Canım benim..Dualarına hala ihtiyacım var Allah razı olsun...Evet az kaldı inşallah teyzesi kızım geliyor bu sefer inşallah.BUnda sorun yok gibi gözüküyor şimdilik ama doktorlar doğmadan bir şey diyemeyiz diye de ekliyorlar.Benim içim çok rahat ama bu sefer..Dualarınıza güveniyorum..İnşallah kızım cennetten abisinin selamını getirince bana daha da iyi olacağım buna inanıyorum şimdi..Sen de mi hamilesin canım?

Canım benim..Dualarına hala ihtiyacım var Allah razı olsun...Evet az kaldı inşallah teyzesi kızım geliyor bu sefer inşallah.BUnda sorun yok gibi gözüküyor şimdilik ama doktorlar doğmadan bir şey diyemeyiz diye de ekliyorlar.Benim içim çok rahat ama bu sefer..Dualarınıza güveniyorum..İnşallah kızım cennetten abisinin selamını getirince bana daha da iyi olacağım buna inanıyorum şimdi..Sen de mi hamilesin canım?

canım tabiki dua ederim gerçekten mucize yaşıyosun yaaa o bebeği kucağına alınca abisini görürsün inşllah ona bezner inşallah toparla kendini biranönce ay çok ağladım yaaa inanmaıyorum kendime hiç bu topiğe uğramamıştım...ben bekarım canım:) adetlerim düznesiz olduğu için çocuğum olmayacak düşüncesiyle hep bu topikte geziyorum umut arıorum...valla kızını bende dört gözle beklicem canım senle birlikte çünkü yazdılarından çok etkilendim:14:

canım tabiki dua ederim gerçekten mucize yaşıyosun yaaa o bebeği kucağına alınca abisini görürsün inşllah ona bezner inşallah toparla kendini biranönce ay çok ağladım yaaa inanmaıyorum kendime hiç bu topiğe uğramamıştım...ben bekarım canım:) adetlerim düznesiz olduğu için çocuğum olmayacak düşüncesiyle hep bu topikte geziyorum umut arıorum...valla kızını bende dört gözle beklicem canım senle birlikte çünkü yazdılarından çok etkilendim:14:

İnşallah benzer abisine canım ama benim için oğlum hep başka kalacak..Onun yerini kızım bile olsa dolduramaz..Canım benim adet düzensizliği tedavi edilebiliyor doktora gitmişsindir mutlaka umutsuzluğa kapılma hayırlısıyla evlenirsin inşallah ve senin de sağlıklı bebişlerin olur üzme kendini...Kızım çok şanslı ona dua eden o kadar çok teyzesi var ki bu beni çok mutlu ediyor:) her şey için Allah razı olsun canım Allah sana da üzüntü göstermesin hiç...

İnşallah benzer abisine canım ama benim için oğlum hep başka kalacak..Onun yerini kızım bile olsa dolduramaz..Canım benim adet düzensizliği tedavi edilebiliyor doktora gitmişsindir mutlaka umutsuzluğa kapılma hayırlısıyla evlenirsin inşallah ve senin de sağlıklı bebişlerin olur üzme kendini...Kızım çok şanslı ona dua eden o kadar çok teyzesi var ki bu beni çok mutlu ediyor:) her şey için Allah razı olsun canım Allah sana da üzüntü göstermesin hiç...

haklısın canım yerini dolduramaz her bebeğin yeri farklı olur heralde bunu anne olunca öğrenirim...polikstik over var canım bende tedavisi de yok bende gitmiyorum bikaç yıldır inşallah uğraşmam çocuk için...dua eden çoksa hiç korkma canım dua allahın kaderini değiştirirmiş herşey çok güzel olucak zaman geçicek oğlunun acısı dinecek ve onu kızını anlatacaksın hiç ölmemiş gibi..sadece yüreğin acımayacak tabikide unutulmaz ama acın hafifler ....hoşcakal canım

mahfoldum allah en kısa zamanda yenisini versin allah yardım etsin canım

o kadar kötü bşeyki ailede yok böle bişey ailenin ilk torunu önce hamile oldugunu ögreniyosun havalarda herkes sonra herkes gün sayıyo seninle ve sonunda gün tamamlanıyo ve bu mutluluk sadece 2 gün sonra hayatımmda hiç yaşamadıgımız bi acıyyla karsı karsıyo:( offff o günler ama yinede hersey rabbimin takdiri

Bu nasıl bir acıdır yarabbim ağlamaktan bir hal oldum.. bende seninkine çok benzer bir şekilde kaybettim ilk bebeğimi çok acılar çektim bunu ancak yaşayan bilir. çok şükür ki rabbim acılarıma merhem oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 17 mayıstada doğum yaptım şuan 1.5 aylık bir oğlum var .. Rabbim sabır ihsan etsin tüm melek annelerine..

evet canım iinşallah bizde o merhemi bekliyoruz allahım kısmet ederse ama bana umut oluyo bu üzüntülerden sonra tekrar sevinç ama tabiki benim olumun yerini tutmayacak ama bi evlada o kadar ihtiyacım varki yeni dogan bebekleri gördükce herkesin bana acımasını gördükce içim sızlıyo dayanamıyorum allahım hepimize sabır ver :(((((((

Bir saat kadar oldu okuyalı yazını...Tekrar tekrar okudum..yazamadım...Gül kokulu bebeğinin kollarında fenalaşması,hastane yolu,kan tahlilleri,testler,ağlama hıçkırma sesleri,makineler,doktorların her defasında daha kötü bir haber vermesi...İşkence kelimesi hafif kalıyor bunu yaşayana...Sana ve bana...Günde belki bir milyon kez oğlumun yaşadıklarını düşünürdüm sonrasında..ben dursam beynim durmazdı.Gündüz beynimin derinliklerinde gece rüyamda...Tekrar tekrar tekrar yaşardım...Her melek annesi rüyama gelsin isterken bebeğini ben istemezdim..Oğlumu rüyamda her gördüğümde aynı acıları yaşadığını görürdüm her seferinde her defasında yine ölürdü acılar içinde...

Hiçbir teselli sözcüğü yok bunu hafifletecek..Söylemiyorum...Sadece Rabbimden sabır diliyorum senin için..Bizim için..Allaha emanetsin canım arkadaşım..

saol canım ilk kez beni bu kadar anlayan birileri var sizlere tesekkür ediyorum iyi varsınız iyiki ......
evet biz galiba biraz agır imtihanlar geciriyoruz bazen diyorum daha 21 yasındaki biri için bu yasadıklarım cok degilmi sonra diyorum en iyisini rabbim bilir ama canım senin işin biraz daha zor çünkü sen tam 9 ay yasamısssın oysa ben 12 güne dayanamıyorum kaldıramıyorum allahım sanada bebegine saglık versin sağ salim alırsın inş kucagına ayrıca kendini cok üzmemeye calıs

o kadar kötü bşeyki ailede yok böle bişey ailenin ilk torunu önce hamile oldugunu ögreniyosun havalarda herkes sonra herkes gün sayıyo seninle ve sonunda gün tamamlanıyo ve bu mutluluk sadece 2 gün sonra hayatımmda hiç yaşamadıgımız bi acıyyla karsı karsıyo:( offff o günler ama yinede hersey rabbimin takdiri

canım yaa bu topiğe hiç uğramazdım bi gireyim dedim dünden beri çıkamıyorum resemn sizle birlikte acılarınızı paylaşıyorum çok zordur ya yenisini yap canım hemen o boşluğu doldur inşallah

annem küçük kardeşimi bana emanet etmişti 1 günlüğüne ve şehir dışına çıkmışlardı kardeşim çok atşlenmişti okadar çaresizdimki onun acı çekmesi beni nasılda üzmüştü ama sizin bebekleriniz:( daha nne karnındayken ameliyat olan doğduktan sonra acılar çeken bebeklerinizi düşündükçe içim acıyor :5:

yaşadıkların çok üzücü içinin yangının geçmesi imkansız ben 1 aylık düşük yaptım bir senedir kendime gelmedim seni anlaya biliyorum..Rabbim sabırlar versin Allah kimseye evlat acısı yaşatması....................

canım yaa bu topiğe hiç uğramazdım bi gireyim dedim dünden beri çıkamıyorum resemn sizle birlikte acılarınızı paylaşıyorum çok zordur ya yenisini yap canım hemen o boşluğu doldur inşallah

herseyin allahhtan hayırlısı canım bu kaar hassasiyetin içinde tesekkür ederim allahım sanada şifa versin ins evlat la imtihan etmesin inş.

saol canım ilk kez beni bu kadar anlayan birileri var sizlere tesekkür ediyorum iyi varsınız iyiki ......
evet biz galiba biraz agır imtihanlar geciriyoruz bazen diyorum daha 21 yasındaki biri için bu yasadıklarım cok degilmi sonra diyorum en iyisini rabbim bilir ama canım senin işin biraz daha zor çünkü sen tam 9 ay yasamısssın oysa ben 12 güne dayanamıyorum kaldıramıyorum allahım sanada bebegine saglık versin sağ salim alırsın inş kucagına ayrıca kendini cok üzmemeye calıs
Başa gelen çekiliyor canım..Ben de kendime hep diyorum ki benden daha kötü durumda olanlar var.Bebekleri hep hasta olup da onun hep acılar içinde yaşadığını görüp de onların acılarına hiç bir çare bulamayan anneler...Ömrünün sonuna kadar acı çekiyor öyleleri.Yavrunun acı çektiğini görmek onu toprağa vermekten çok daha zor..Rabbim kızıma sağlık uzun ömür versin inşallah anne olan her şeye katlanmayı öğreniyor..Sen de çok güçlü duruyorsun canım Allah sabrını arttırsın ve sana da en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
annem küçük kardeşimi bana emanet etmişti 1 günlüğüne ve şehir dışına çıkmışlardı kardeşim çok atşlenmişti okadar çaresizdimki onun acı çekmesi beni nasılda üzmüştü ama sizin bebekleriniz:( daha nne karnındayken ameliyat olan doğduktan sonra acılar çeken bebeklerinizi düşündükçe içim acıyor :5:

Sen ne kadar duyarlı bir insansın böyle.Biz melek annelerini genelde anne olanlar bile anlayamıyorken senin daha anne olmadan bizi böylesine içten anlayabilmen beni çok duygulandırıyor canım..Annelik galiba çocuk doğurmakla ilgili değil yürekle ilgili..Seni gördükten sonra bunu düşünmeye başladım...

Başa gelen çekiliyor canım..Ben de kendime hep diyorum ki benden daha kötü durumda olanlar var.Bebekleri hep hasta olup da onun hep acılar içinde yaşadığını görüp de onların acılarına hiç bir çare bulamayan anneler...Ömrünün sonuna kadar acı çekiyor öyleleri.Yavrunun acı çektiğini görmek onu toprağa vermekten çok daha zor..Rabbim kızıma sağlık uzun ömür versin inşallah anne olan her şeye katlanmayı öğreniyor..Sen de çok güçlü duruyorsun canım Allah sabrını arttırsın ve sana da en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

evet canım haklısın evet anneli dünyanın en güzel ve en zor göreviymiş

Sen ne kadar duyarlı bir insansın böyle.Biz melek annelerini genelde anne olanlar bile anlayamıyorken senin daha anne olmadan bizi böylesine içten anlayabilmen beni çok duygulandırıyor canım..Annelik galiba çocuk doğurmakla ilgili değil yürekle ilgili..Seni gördükten sonra bunu düşünmeye başladım...

BİLMiyorum canım galiba öleyim dün geceden beri yazıklarınızı okuyorum hiç bukadar ağlamamıştım net alemi için ..senin ebeğinin resminede bakmıştım hiç aklımdan çıkmadı gece canım yaaaa

hayatta yaşanacak en azı şey evlat acısıymış
rabbim size büyük bir sınav vermiş ki o şüphesiz büyük kullarını sınar.
meleğiniz size şefaat edecek rabbim size sabırlar versin

ne denebilir ki..kelimelerin tüm anlamını yitirdiği...profiline bakarken Meleğinin resmini gördüm..yorumları okuyunca anladım..inan ağlamamak elde değil..acını nasıl paylaşırız;sana yazdıklarım nasıl gelir bilmem ama Allahım sana sabır versin..bundan sonraki hayatın hep mutlu,huzurlu,dingin geçsin...Meleğin güzel yollarda yürüsün inşallah..

Son düzenleme:
Hoşgeldiiin , su gibi ömrüün olsun..

Yangınlarıma sular yagdırdın..

Damla damla söndüm serinledim..

10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın,

Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım..

Günler gördüm yüzünde..

Gönlümün kapılarını sana açtım!

Çalmadan gir içeri diye,

Adıyorum sana..

...

Eksiltip yoran bütün ayrılıklar

Kavuşmalara giden yollara çıkar!

Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum..

Garip bi zamanda çıka geldin,

Hoşgeldiiin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama...

Hoşgeldiiin bir daha seversem namerdim sokağına!

Hoşgeldiiin , su gibi ömrün olsuun..Ağlamak yalan , su gibi bahtın olsuun...

...

Bitti dediğim yerden başlıyorsun,

Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun..

Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun..

En güzel renkleri Gözlerinde gördüğüm..

Solgun sarı bir zamanda çıka geldin,

Hangi yollardan uğradın durağımaa..

Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama....

Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına!

.

16.o7.2011 - Cumartesi
.Güzel kızım Yusuf'umun kardeşi Zeynep Neva'm ..HOŞGELDİN...

Hoşgeldiiin , su gibi ömrüün olsun..

Yangınlarıma sular yagdırdın..

Damla damla söndüm serinledim..

10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın,

Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım..

Günler gördüm yüzünde..

Gönlümün kapılarını sana açtım!

Çalmadan gir içeri diye,

Adıyorum sana..

...

Eksiltip yoran bütün ayrılıklar

Kavuşmalara giden yollara çıkar!

Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum..

Garip bi zamanda çıka geldin,

Hoşgeldiiin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama...

Hoşgeldiiin bir daha seversem namerdim sokağına!

Hoşgeldiiin , su gibi ömrün olsuun..Ağlamak yalan , su gibi bahtın olsuun...

...

Bitti dediğim yerden başlıyorsun,

Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun..

Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun..

En güzel renkleri Gözlerinde gördüğüm..

Solgun sarı bir zamanda çıka geldin,

Hangi yollardan uğradın durağımaa..

Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama....

Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına!

.

16.o7.2011 - Cumartesi
.Güzel kızım Yusuf'umun kardeşi Zeynep Neva'm ..HOŞGELDİN...

hoşgeldi sefa geldi zeynep neva bebek:)

Back