vuslat nasılsın seni düşündüm geçen acaba nasıl diye
ayyy canımm seni bu kadar pozitif gördüüme çok sevindim. inşallah Allah sana hayırlı, sağlıklı güzeller güzeli bir evlat versin inşallah tatlım ve bir ömür boyu mutlu ol.
Vvuslat seni görmek ne güzel iyisinde ...İstanbula gel bencede çok büyük bi değişim olacak senin açından ben inanıyorum...
dualarımm senınlee hakkında hayırlısı olsun
ne kadar teselli yazılsada boş biliyom senn kadar olmasada bende meleğimi kaybedeli 17 gün oldu rabbim gani gani sabır versin inş öyle bi acıki ne tarifi var nede tesellisi ama elden gelen bişi yok
vvuslat arkadaşım çok sevindim içinde güzel umutların yeşermesine ben de 3 melek annesiyim canım belki hatırlarsın daha önceki yazılarımdan. Senin acın elbet daha büyük kokusunu duyup gülüşünü görüp kaybetmek daha zorsur elbette. Ama en güzeli kendiliğinden gebe kalabiliyor olabilmen. Yeni bebişinle sana şimdiden ömür boyu mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum canım sen de bunu diğer tüm melek anneleri gibi hakettin.
yaşadıkların çok üzücü okurken gözyaşlarımı tutamadım ben 35 gün önce 28 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda öldü doktor kontrolüne gittiğimde öğrendik suyu bitmiş neredeyse 15 günde bir doktora gidiyorduk doktor bu kadar kısa sürede suyu bittiğine göre böbrekleri çalışmıyordur dedi böbrek yetmezliği ile doğacaktı diyalize bağlanacaktı dedi otopsi yaptırdık her şey normal çıktı doktora sonuçları götürdüğümüzde şaşırdı kaldı şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz o kadar üzgünüm ki anlatamam hiç aklımdan çıkmıyor oğluşum sürekli ağlıyorum yaşama sevincim isteğim kalmadı ama yazdıklarını görünce .... sabır diyorum seninkilerin yanında benimki ne ki herkes kendi acısını biliyor bebek düşünmeye başlamışsın her şey gönlüne göre olsun
merhaba vuslatcim ne kadar zor gunler yasamissin sen ve bebegin cenabi allah senide boyle bir sinavdan gecirmis ve sende basariyla vermissin sinavini bende iki dusuk yaptim ama senin cektigin aci benim acima gore cok cok daha fazla su ana kadar hep sabretmissin isyan etmemissin umarim mevlam ikinci bebegini saglikli ve sorunsuz nasip eder sana bence kokrmada ayni seylei yien yasarim diye o hic belli olmaz doktorlar ne kadar soylesede yinede herseyi en iyi bilen allahtir yinede hamile kalmnadan once bi doktora gorun canim aradan galiba dort yil gecmis kontrollu bir sekilde hamile kalmaya calis umarim hersey gonlunce olur kurban oldugum allah gonlune gore veriri insallah senin icin ve hepimiz icin dua edicem hersey gonlunce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?