Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)
- Konu Sahibi vvuslat
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?zeynep neva'nın doğumunu ben burada müjdelemiştim.ama başlığı bende hamileyim kısmına almışlar ne alakaysa.canım çok sıkıldı.insanların güzel dilekleri duaları vardı...sana güç sana yarın için ışık,umut olacaktı.kışın ardından gelen baharını,ayrılığın ardındaki vuslatını müjdelemiştim.aklımda yüreğimde olduğunu üzerine basa basa yazmıştım ama insanların alakaya maydonoz diye kullandıkları argoyu şimdi telaffuz ediyorum.
yüreği sağlam dostum....bizler seçilmiş özel anneleriz ben buna inanıyorumm.kışın ardındaki baharı en çok hakedenleriz.rabbim bir acıyla dağlarken bedenlerimizi,yüreklerimizi yangın yerine çevirirken enkazdan geriye kalanlarla yetinmeyi bilenleriz...şükürlerimiz gözyaşlarımızla akarken umutlarımız simsiyaha dönüşmüşken,ninnilerimiz ağıda dönüp hayallerimiz kana bulanmışken isyan etmeyip verende sensin alanda diyenlerdeniz.ve yüce rabbim öyle büyükki aldığı emanetinin yerine yenisini göndererek bende anneyim dedirtti.ben baktıkça elma çekirdeğime allahım sen bu dünyadaki hiçbir anneyi evlatsız bırakma diyorum.dualarıma içten sessizce amin denildiğinide yüreğimde hissediyorum.
dostumm.....şimdi senin mutluluğunu yüreğimin en derininde hissediyorum.baktıkça meleğine şükredişin sımsıcak içimi sarıyor.sen sınavını dualarla atlattın gülüm..şimdi şükrünle mutlu olma zamanı..rabbim sizi hiç ayırmasın...
yüreği sağlam dostum....bizler seçilmiş özel anneleriz ben buna inanıyorumm.kışın ardındaki baharı en çok hakedenleriz.rabbim bir acıyla dağlarken bedenlerimizi,yüreklerimizi yangın yerine çevirirken enkazdan geriye kalanlarla yetinmeyi bilenleriz...şükürlerimiz gözyaşlarımızla akarken umutlarımız simsiyaha dönüşmüşken,ninnilerimiz ağıda dönüp hayallerimiz kana bulanmışken isyan etmeyip verende sensin alanda diyenlerdeniz.ve yüce rabbim öyle büyükki aldığı emanetinin yerine yenisini göndererek bende anneyim dedirtti.ben baktıkça elma çekirdeğime allahım sen bu dünyadaki hiçbir anneyi evlatsız bırakma diyorum.dualarıma içten sessizce amin denildiğinide yüreğimde hissediyorum.
dostumm.....şimdi senin mutluluğunu yüreğimin en derininde hissediyorum.baktıkça meleğine şükredişin sımsıcak içimi sarıyor.sen sınavını dualarla atlattın gülüm..şimdi şükrünle mutlu olma zamanı..rabbim sizi hiç ayırmasın...
zeynep neva'nın doğumunu ben burada müjdelemiştim.ama başlığı bende hamileyim kısmına almışlar ne alakaysa.canım çok sıkıldı.insanların güzel dilekleri duaları vardı...sana güç sana yarın için ışık,umut olacaktı.kışın ardından gelen baharını,ayrılığın ardındaki vuslatını müjdelemiştim.aklımda yüreğimde olduğunu üzerine basa basa yazmıştım ama insanların alakaya maydonoz diye kullandıkları argoyu şimdi telaffuz ediyorum.
Can dostum...Hamileyim haberini aldığım ilk günden son günüme kadar her anımda yanımda olan güzel insan...En başından beri senin her şeyin daha güzel olacağına tüm kalbinle inanman ve buna beni de inandırman...Dualarınla,buradaki gönlü yaralı tüm melek annelerinin dualarıyla çok şükür yürek yangınım Yusufum kardeşiyle avutuyor şimdi annesini...Kızımı 2 saat uyuduğunda bile özlüyorum üstünü kapattığım tüm özlemlerimi dindirmek istercesine...Sarılmalarımın koklamalarımın birazı hep oğluma oluyor ben farketmeden...Bazen de dilim sürçüyor "oğlum"çıkıyor ağzımdan..Melek annelerinin hepsinin gördüğü kabuslarım var bir de.Rüyalarımda hep uzak oluyor bana kızım ağlıyor yetişemiyorum...Hemen her gece aynı rüya mekan farklı durum aynı...Alışmaya çalışıyoruz yani şimdilik.Annelik dünyanın en güzel duygusu hele bir de yavrunu doyunca sevebiliyorsan...Hakkını ödeyemem can dostum,sadecebir kuru teşekkür edebiliyorum sana,bir de yüreğimin yettiğince dua... iyi ki varsın hayatımda güzel insan..
Can dostum...Hamileyim haberini aldığım ilk günden son günüme kadar her anımda yanımda olan güzel insan...En başından beri senin her şeyin daha güzel olacağına tüm kalbinle inanman ve buna beni de inandırman...Dualarınla,buradaki gönlü yaralı tüm melek annelerinin dualarıyla çok şükür yürek yangınım Yusufum kardeşiyle avutuyor şimdi annesini...Kızımı 2 saat uyuduğunda bile özlüyorum üstünü kapattığım tüm özlemlerimi dindirmek istercesine...Sarılmalarımın koklamalarımın birazı hep oğluma oluyor ben farketmeden...Bazen de dilim sürçüyor "oğlum"çıkıyor ağzımdan..Melek annelerinin hepsinin gördüğü kabuslarım var bir de.Rüyalarımda hep uzak oluyor bana kızım ağlıyor yetişemiyorum...Hemen her gece aynı rüya mekan farklı durum aynı...Alışmaya çalışıyoruz yani şimdilik.Annelik dünyanın en güzel duygusu hele bir de yavrunu doyunca sevebiliyorsan...Hakkını ödeyemem can dostum,sadecebir kuru teşekkür edebiliyorum sana,bir de yüreğimin yettiğince dua... iyi ki varsın hayatımda güzel insan..
CAN DOSTUM....yazdıklarınla mahcup etmeye çalışmaksa amacın etmee....dostum diyorsun bak bana dosttttt.....ben o haberi alıncaya kadar sana birkez yavrumdan bahsedemedim farkındaysan...nasıl anlatacaktım ki ne diyecektim..ağdalı laflar canını acıtmaktan başka ne işe yarayacaktı.ilk diş ilk emekleme ilk anne deyişi.....canı acıyan bir anneye bunlar nasıl anlatılırdı,ben yapamadım.aslında seni imrendirip az cesaret demek için çok istedim ama yapamadım.evet inandım tüm kalbimle inandım herşeyin çok güzel olacağına...yüce rabbimin sana reva gördüğü sınavı sabır ve duayla atlatmıştın çünkü sen.yüreği güzel,içi sımsıcak ama yaralıydın.müjdene müjdem gibi ağladım dakikalarca.çok şükür devamıda öle oldu ve masal mutlu sonlandı.şimdi can dostum iyi dinle....3 yıl oldu yavrumu damat vereli toprağa.ve onun yokluğu son 4 aydır ilk günkü gibi acıtır oldu.neden niye bilmiyorum ama dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.demem o ki can dostum,yavrun çok yeni...ben yavrum 1 saat uyuduğunda 50 kez gidip nefes alıyormu diye kontrol ettiğimi,kıpırdamazsa çığlıklarla ağladığımı,boğazına süt kaçtığında ona bişey oldu sanıp kilitlendiğimi bilirim.daha zaman var gülüm kaybın şokunu yeni yavrunla atlatmana.bu seni biraz daha hırpalayacak ama geçecek...onun büyüdüğünü izlerkenyusufu hayal edeceksinzaman gülüm sadece zaman.ama şunu bil...meleğinin acısıda kızınla büyüyecek....
sarıl yavruna deli gibi sev.doya doya öp kokla.ve sadece yaradana emanet et.onun emaneti zaten canım yavrularımız biz emanetinin gönüllü bekçileriyiz.sizi çok uzun sağlıklı mutlu bir ömür bekliyor inan buna.
kuru bir teşekkür edebiliyorum demişsin sakın deme bir daha.sen dost olduğun için,can olduğun için yanındayım ve şunu asla unutma güzel arkadaşım..BANA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORSAN UMUTLA GÜLÜMSEYEREK YAZ...BİLEYİMKİ ARKADAŞIM MUTLU...KIZIYLA ÇOK MUTLU.SENİN EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜN MUTLULUĞUN.TEK OLANA EN GÜVENİLİRE EMANET EDİYORUM AİLENİ,PAMUK ŞEKERİNİ VE SENİ...İSTEDİĞİN SÜRECE ELİNİ BIRAKMAYACAĞIM...SÖZZZZZZZ.........
kayra, nasil bir yürektir sendeki..... nasil bir dostluk.... yazdigin hersey benim yüregimden dökülür gibi, ben oglumu bes bucuk ay önce dört aylikken kaybettim ve bu anlattiklarini yasayacagimi bildigim icin baska bir cocuk hayal bile edemiyorum..... cünkü herseyde onu görecegim, kiyaslayacagim, onun bakislarini arayacagim, gülücüklerini... senin gibi gözyaslarina bogulacagim... biliyorum...
her an "aslinda senin bir abin var" diyecegim icimden... bunlari sen yazdigin icin, sanki benim duygularima tercüman oldugu icin yazdim, paylasmak istedim... sakin taze annemiz, güzel annemiz üzülmesin..
Vuslatin tatli kizi, onun acilarini günler gectikce dindirecek ve büyüdügünde de dert ortagi olacak ona... belki benim de böyle bir dert ortagim olur bir gün, hayirlisiysa eger...
Senin dostluguna hayran kaldim, Allah senin gibi arkadaslari bize de nasip etsin...
Sana da yavrunla beraber cok mutlu, uzun bir hayat diliyorum.... Allaha emanet olun.
her an "aslinda senin bir abin var" diyecegim icimden... bunlari sen yazdigin icin, sanki benim duygularima tercüman oldugu icin yazdim, paylasmak istedim... sakin taze annemiz, güzel annemiz üzülmesin..
Vuslatin tatli kizi, onun acilarini günler gectikce dindirecek ve büyüdügünde de dert ortagi olacak ona... belki benim de böyle bir dert ortagim olur bir gün, hayirlisiysa eger...
Senin dostluguna hayran kaldim, Allah senin gibi arkadaslari bize de nasip etsin...
Sana da yavrunla beraber cok mutlu, uzun bir hayat diliyorum.... Allaha emanet olun.
kayra bende özlem gibi dostluğunuza hayran kaldım.rabbim daim etsin.yavrularınızla birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.
vuslat canım bebeğinle birlikte uzun sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmni dlerim.yavrun inşallah bütün acılarını (unutulmayacağını biliyorum)en aza indirsin inşallah.dostluğunuz iki cihandada daim olsun.rabbim herkese böyle kadim dostlar nasip etsin.
vuslat canım bebeğinle birlikte uzun sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmni dlerim.yavrun inşallah bütün acılarını (unutulmayacağını biliyorum)en aza indirsin inşallah.dostluğunuz iki cihandada daim olsun.rabbim herkese böyle kadim dostlar nasip etsin.
tüm cümlelerimi, tüm kelimelerimi ve hatta tüm harflerimi boğazıma düğümledi bu yazı. kelimelerle dans etmeyi seven ben bile milyonlarca harfi yanyana koyup defalarca bozdum. bende çok zor anne oldum 8 yıl sonra tadabildim bu yüce duyguyu. ve bu 8 yılda içimde solan 6 çiçek oldu. hep bir kaybetme korkusuyla geçti tüm hamileliğim. ve şimdi gece bile ayrılamayışılarım yanından hep bu korkudan. kendimce çok acılar çektim. ama sizlerin çektiği acıyla kıyaslanmaz. şimdi tırnağı kırılsa kuzumun gelir yüreğime batar. bilmiyorum benim kuzularım çok küçüktü ama beklerler mi benide oralarda. gece otururm balkonuma kaldırırım başımı gökyüzüne ve hala orda bembeyaz kanatlı 6 melek görrürüm. şimdi sende sıkıca sarıl kızına kaldır başını semaya yusuf yüzlü bal oğlum bembeyaz bulutlarla oynaşmakta.
tüm cümlelerimi, tüm kelimelerimi ve hatta tüm harflerimi boğazıma düğümledi bu yazı. kelimelerle dans etmeyi seven ben bile milyonlarca harfi yanyana koyup defalarca bozdum. bende çok zor anne oldum 8 yıl sonra tadabildim bu yüce duyguyu. ve bu 8 yılda içimde solan 6 çiçek oldu. hep bir kaybetme korkusuyla geçti tüm hamileliğim. ve şimdi gece bile ayrılamayışılarım yanından hep bu korkudan. kendimce çok acılar çektim. ama sizlerin çektiği acıyla kıyaslanmaz. şimdi tırnağı kırılsa kuzumun gelir yüreğime batar. bilmiyorum benim kuzularım çok küçüktü ama beklerler mi benide oralarda. gece otururm balkonuma kaldırırım başımı gökyüzüne ve hala orda bembeyaz kanatlı 6 melek görrürüm. şimdi sende sıkıca sarıl kızına kaldır başını semaya yusuf yüzlü bal oğlum bembeyaz bulutlarla oynaşmakta.
kayra, nasil bir yürektir sendeki..... nasil bir dostluk.... yazdigin hersey benim yüregimden dökülür gibi, ben oglumu bes bucuk ay önce dört aylikken kaybettim ve bu anlattiklarini yasayacagimi bildigim icin baska bir cocuk hayal bile edemiyorum..... cünkü herseyde onu görecegim, kiyaslayacagim, onun bakislarini arayacagim, gülücüklerini... senin gibi gözyaslarina bogulacagim... biliyorum...
yazdıklarımla birini incitmek üzdü beni...melek annem..sen yüreği sağlam bir annesinki acını dillendirebiliyorsun..seninde yüreği yangın yeri....üstelik acın daha çok yeni..rabbim sabırlar versin,dayanma gücü versin sana ve eşine...yok canım arkadaşım böyle düşünme sakınn..ilk göz ağrısının,ilk heyecanın,ilk elat kokusunun yeri başka ama 2.bebek hayata sımsıkı sarılıp yaşamak için amaç oluyor..acı hafifliyor ama bitmiyorr sen bana bakma canım,3 yıl geçmesine rağmen doğumum,oğlum,yaşadıklarım kaybedişim off off.yavrum büyüdükçe kıyaslamaya başlladım,demek oğlumda bana böyle anne dyecekti.....en çok bu acıtır oldu.ağlamak zayıflık değildir kader arkadaşım..birikimdir hüzündür acıya sessiz isyandır ama yaradana değil.
yüce rabbim uğruna yeri göğü yatattığı,habibim dediği peygamber efendimiz(s.a.v)e evlat acısını reva gördüyse vardır bir hikmeti.o muhteşem insan bunu tadıp 'allahım isyan etmiyoruz ama içimiz yanıyor'dediyse bizde aynını demeliyiz.sende cesaretini topla vuslatım gibi sıkıştırmayayım senide.ben oğlumu mezara koyduğumun ertesi günü şoka girip hastaneye yatırıldığımda doktor eşime beklemeyin sakın yoksa eşini kaybedeceksin demiş.5 gün morgun önünde oturup abi oğlum üşür bi sarılıp öpeyim emzireyim tekrar al dediğimi hatırlıyorum halbuki yavrum çoktan mezara konmuştu...işe canım arkadaşım rabbim bu yaşadıklarımızı,kurduğumuz cümleleri alsa beynimizde hayat daha kolay olurdu ama ne çare....ben ağır kaybımı unutmadan hamile kaldım mucizem geldi.sadece 3 ay bekleyebilim.korku gözyaşı ama duaa..bak bebeğim kollarımdada 2 yaşını bitirdi..az cesaret canım başını kaldır yeni bebeğin için yola devam.ne zaman istersen konuşalım cnm.özelden yaz bana.sık girmem siteye ama sana bakmak için sıkça geleceğim.dosta gelince vuslatıda burda tanıdım ama canda can oldu..rabbim bizleri tk bırakmasın...
rabbim tez ve en hayırlı zamanda yaranın merhemini yollasın inşallah
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Vuslat'ın hikayesini bilmeyen,her okuduğunda göz yaşları sel olup akmayan yoktur herhalde..onun hamilelik haberiyle bir çok kişi gibi bende çok mutlu oldum..sanki en yakın arkadaşlarımdan biri hamile kalmış gibi bekledim doğumunu..ve sonunda kızına kavuştu..İnşallah bundan sonrası onun ve ailesi için çok güzel olur.
ama burda benim hayran kaldığım,herkesin hayatında keşke böyle bir kişi olsa dediğim bir isim var. KAYRA...senin için çok güzel cümleler kurmak,süslü kelimeler kullanmak isterdim ama bunların hiç birine gerek yok...Kayra gibi insanların hala var olduğunu bilmek çok güzel..tek kelimeyle harikasın!
ama burda benim hayran kaldığım,herkesin hayatında keşke böyle bir kişi olsa dediğim bir isim var. KAYRA...senin için çok güzel cümleler kurmak,süslü kelimeler kullanmak isterdim ama bunların hiç birine gerek yok...Kayra gibi insanların hala var olduğunu bilmek çok güzel..tek kelimeyle harikasın!
çok mahcup oldum arkadaşımm sana yürek dolusu teşekkür ederim eksik olma.ben sadece dostum ve her dost gibi dostuma elimi uzattım o kadar...sanalda dostluk olmaz diyenlere inat bir dostum..yüreği bedeninden ayrılmış bir anne,kendisi gibi belkide daha ağır yaralı bir anneye destek olmaya çalıştı nacizane o kadar...bizi yaradan rabbimiz başkasının derdini kendi derdi gibi bilmeyen bizden değildir...demiş,işte bu tezi doğrularcasına dostum o kadar.acıyan yüreğimi tamir edenin evlat olduğunu öğrendiğim için dostum o kadar.
sağol arkadaşım senin yüreğinin güzelliği.ağdalı laflar,güzel cümleler başkalarına kalsın.biz sadece iyiki varız iyiki dostuz diyelim o kadar.dostum güldü ya mutlu ya dostluğumun işe yaradığını düşünüyor ya gerisi boş....harika olan aslında dostluğun anlamını bilip ona sahip çıkan herkestir arkadaşım......
Sen öyle bir insansın ki ben üzülmeyeyim diye kendin kaç dertle birden boğuşurken bana birinden bile bahsetmedin hiç.Senin dertlerini faceden gördüm ben sorduğumdaysa geçiştirmiştin beni..Hassas kalbimin kırılganlığını benden iyi bildin ..Kızından bir kez bile bahsetmedin.Yeri geldi benim iyiliğimi benden iyi kestirdin..yeni bebek iyi gelecek dedin hep ben daha o fikri aklıma bile koymamışken...Dediklerin bir bir çıkıyor aynı şeyleri hissettiğimiz ne kadar da belli...Yazdığın bütün korkuları yaşıyorum şu ara...Rüyamda kızımı nefessiz kalmış morarmış görüp yataktan fırlayıp uyuyan çocuğu uyandırdım kaç defa sezeryanımın ilk günleri.Yaralarım iyileşemedi daha yataktan korkuyla fırlamaktan bir ay geçmesine rağmen...Geçecek diyorsun şimdi..Sen söyledin ya inanıyroum ben de..Bunlar da geçecek...Ve senin şimdi söylediğin,benimse tahmin ettiğim gerçek..Oğlumun acısı kızımla büyüyecek...Kızıma her geöen gün daha çok bağlandıkça,oğluma duyduğum özlem körüklenecek...Olsun be güzelim..yavrularımızdan gelen özlem de hasret de mutluluk da güzel ne de olsa güzel anne...Ve bu şiir en çok sana yakışıyor canım en çok seni anlatıyor bana...CAN DOSTUM....yazdıklarınla mahcup etmeye çalışmaksa amacın etmee....dostum diyorsun bak bana dosttttt.....ben o haberi alıncaya kadar sana birkez yavrumdan bahsedemedim farkındaysan...nasıl anlatacaktım ki ne diyecektim..ağdalı laflar canını acıtmaktan başka ne işe yarayacaktı.ilk diş ilk emekleme ilk anne deyişi.....canı acıyan bir anneye bunlar nasıl anlatılırdı,ben yapamadım.aslında seni imrendirip az cesaret demek için çok istedim ama yapamadım.evet inandım tüm kalbimle inandım herşeyin çok güzel olacağına...yüce rabbimin sana reva gördüğü sınavı sabır ve duayla atlatmıştın çünkü sen.yüreği güzel,içi sımsıcak ama yaralıydın.müjdene müjdem gibi ağladım dakikalarca.çok şükür devamıda öle oldu ve masal mutlu sonlandı.şimdi can dostum iyi dinle....3 yıl oldu yavrumu damat vereli toprağa.ve onun yokluğu son 4 aydır ilk günkü gibi acıtır oldu.neden niye bilmiyorum ama dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.demem o ki can dostum,yavrun çok yeni...ben yavrum 1 saat uyuduğunda 50 kez gidip nefes alıyormu diye kontrol ettiğimi,kıpırdamazsa çığlıklarla ağladığımı,boğazına süt kaçtığında ona bişey oldu sanıp kilitlendiğimi bilirim.daha zaman var gülüm kaybın şokunu yeni yavrunla atlatmana.bu seni biraz daha hırpalayacak ama geçecek...onun büyüdüğünü izlerkenyusufu hayal edeceksinzaman gülüm sadece zaman.ama şunu bil...meleğinin acısıda kızınla büyüyecek....
sarıl yavruna deli gibi sev.doya doya öp kokla.ve sadece yaradana emanet et.onun emaneti zaten canım yavrularımız biz emanetinin gönüllü bekçileriyiz.sizi çok uzun sağlıklı mutlu bir ömür bekliyor inan buna.
kuru bir teşekkür edebiliyorum demişsin sakın deme bir daha.sen dost olduğun için,can olduğun için yanındayım ve şunu asla unutma güzel arkadaşım..BANA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORSAN UMUTLA GÜLÜMSEYEREK YAZ...BİLEYİMKİ ARKADAŞIM MUTLU...KIZIYLA ÇOK MUTLU.SENİN EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜN MUTLULUĞUN.TEK OLANA EN GÜVENİLİRE EMANET EDİYORUM AİLENİ,PAMUK ŞEKERİNİ VE SENİ...İSTEDİĞİN SÜRECE ELİNİ BIRAKMAYACAĞIM...SÖZZZZZZZ.........
Dostları olmalı insanın,
Aynen gemilerin limanlari gibi
Zaman zaman uğradığın
Yükünü boşalttığın
Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda
Sonra açık denizlere uğurlamalı seni,
Geri döneceğin günü bekleme umuduyla
Bazen rüzgara o açmalı yelkenini
Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla
Halatlarını çözmeli
Seni çok ama çok özlemeli
Dostları olmalı insanın,
Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen
Düşünmediklerini düşündüren
Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen
Gerektiginde senin için ateşi yutabilen
Yolunu ısıtan ustan olmalı,
Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini
Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde
Üzerindeki tek gömleğini.
vuslatttcımm hayırlı uğurlu olsunn güzel kızın evinize huzur sağlık ve mutluluk getirsin Allahım bi daha ayrılık göstermesinn cnm çokkkkkkkkk sevimdimm cnm benimm bende oğlumla vakit geçiriyorumm oyunlar oynuyoruzz 1 yaşında oldu zaman ne çabuk geçti dimii.unutmuyorum unutmuyoruzz meleklerimizi onların yeri hep ayrı yerde olack nasıl olsa onlarada kavuşucazz tekrar hayırlı olsunn çok öptüm.
Allahım bütün bebeğini kaybeden ailelere sabır versin tabiki çok güç böyle şeyler yaşamak ama onlar gittiği yerde mutlular ve sizi bekliyorlar onlar inşallah sizinde cennete girme nedeniniz olacak birgün buluşacaksınız miniklerinizle Allahım hepinize dayanma gücü versin kimseyede vlat acısı yaşatmasın
Rabbim yeni yavrunla hasretini azaltsın ,mutluluğunu çoğaltsın inşallah.seni ona, onu size bağışlasın,..acıların unutulmaz ama bir meleğin bir bebeğin var artık;iki dünyada iki farklı umut,tutunulacak iki farklı dal...iki alem ,iki yavru, iki sebep, hem yaşamak hem ölmek için....ama sen hüznün gölgesinde mutlu yaşamayı seç ve emin ol ahiretteki yavrun sen ve kardeşi mutlu oldukça mutlu olacak ve sizi bekleyecek...yeni tesellini sağlıkla sağlıcakla büyüt annesi,her anından lezzet almaya bak ne de olsa abisini büyütmek ve sevmek için çok daha fazla vaktin olacak....
Son düzenleme: