ağladım, çok ağladım....................acını anlamak mı yanından bile geçemedim ama bu kadarı bile yetti bana. nasıl anlayabilir ki insan bu acıyı, nasıl katlanabilir. Allah yaşatmasın kimseye ve sana bir daha... saygıyla eğildim önünde ve anneliğimden utandım. ben anne olamam eğer annelik buysa. anne olan sensin işte, herşeye rağmen bebeğini doğuran ve onca acıya rağmen onu yine yanında isteyen.
Allah ona daha fazla acı yaşatmadan almış yanına ve sen de bigün mutlaka kavuşacaksın ona. Allah bilir ya cennette yerin ayrılmış olmalı. nasıl olmaz oğlun var arkanda aslanlar gibi. şefaatçi olacak sana o en zor günde. senin ona verdiğin yaşama hakkını o da sana cennette verecek Allah'ın izniyle. adı gibi güzel Yusuf'un onu aldırmanı tavsiye ettiklerinde aldırmadığını asla unutmayacak. sen sınavı başarıyla geçtin............................
İnşallah dediğin gibi olmuştur...inşallah bu sınavda bir hata yapmamışımdır ki oğluma tekrar kavuşabileyim...Dualarında hatırla beni ve benim gibi olan tüm anneleri..İnşallah sizin dualarınızla nasip eder bize Rabbim sağlıklı bebekler..