• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Anlatmak....(Kaybettiim Oluma...)

ağladım, çok ağladım....................acını anlamak mı yanından bile geçemedim ama bu kadarı bile yetti bana. nasıl anlayabilir ki insan bu acıyı, nasıl katlanabilir. Allah yaşatmasın kimseye ve sana bir daha... saygıyla eğildim önünde ve anneliğimden utandım. ben anne olamam eğer annelik buysa. anne olan sensin işte, herşeye rağmen bebeğini doğuran ve onca acıya rağmen onu yine yanında isteyen.

Allah ona daha fazla acı yaşatmadan almış yanına ve sen de bigün mutlaka kavuşacaksın ona. Allah bilir ya cennette yerin ayrılmış olmalı. nasıl olmaz oğlun var arkanda aslanlar gibi. şefaatçi olacak sana o en zor günde. senin ona verdiğin yaşama hakkını o da sana cennette verecek Allah'ın izniyle. adı gibi güzel Yusuf'un onu aldırmanı tavsiye ettiklerinde aldırmadığını asla unutmayacak. sen sınavı başarıyla geçtin............................

İnşallah dediğin gibi olmuştur...inşallah bu sınavda bir hata yapmamışımdır ki oğluma tekrar kavuşabileyim...Dualarında hatırla beni ve benim gibi olan tüm anneleri..İnşallah sizin dualarınızla nasip eder bize Rabbim sağlıklı bebekler..

Canım ya çok üzüldüm yaşadıkların çok ağır. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum bu acıyı ne hafifletir ki zaten

Ne söylenebilir ki..Evlat acısı bu neye benzer ki...Allah sabır versin canım Cannetin kapısında bekliyor o sizi emin ol..

Allah sabırlar versin seninki kadar zor olmasada bende zor günler geçirdim
bebeğim çok sağlıklı doğduğu halde hiç beklenmedik bi anda vefat etti
öyle acı çektimki hayat durmuştu benim için
bundan sonra yaşayamam dedim genç yaşımda bunu kaldıramam dedim
içimden hep sabır çektim buna dayanabilmek için çok büyük bir sabır gerekiyodu
yüzüm hiç gülmedi yeni ddoğmuş bebeklere hep gözlerim dolarak baktım
çok şükürkü hiç isyan etmedim bunun benim için hayır olduğna inandım
çünkü gerçekten bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimide hayır vardır....

en sonunda şimdi tekrar hamileyim mutluyum ama heran her dakka bir korku var içimde
aman ona bişey olmasın diye kendimi parçalıyorum Allaha emanet ettim bebeğimi
her an dua ediyorum Allahım bu bebeğimi bana bağışla diye
gerçekten çok zormuş yaşamadan anlaşılmazmış
Allah cümlemize sabırlar versin....

Canımdan can gidiyordu ama elimden gelen bir şey de yoktu.Sen acı çekerken seyretmek bencillik gibi geliyordu,yaşadıklarını yaşamayı diliyordum.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

annelik bu dünyaki en zor iş onlara birşey olmasın diye canımızı bile veririz mafoldumben

rabbim sabır versin ama seni cennetin kapısında bekleyen bir cennet kuşun var

Bir sabah tan yeri ağarırken daha
Sensizlikten kavrulan yüreğime
Bir yağmur gibi düşsen..

Gelsen...
Tutsam yumuk yumuk ellerini
Cennet kokunu taa içime çeksem..
Çözülse sen gidince bağlanan düğümlerim ,
Geri gelse yokluğunda kaybolan ümitlerim
Bir gün daha seni görme sevinciyle kalksam yataktan
Bir gün daha doldursan kucağımı bir gün daha sarsam...
Gözlerini bir kez daha değdirsen gözlerime...
Sadece seyretsem gül yüzünü sadece baksam... baksam...
İşte o zaman...
Böyle kıskanarak bakmazdım belki bebeklerini okşayan annelere
Her bebek sesinde aramazdım sesini,
Oyuncaklardan nefret etmezdim belki bu kadar
Her ağlama sesinde dönüp bakmazdım geriye belki işte o zaman...

Yusufum!!
Gül yüzünü bir kez daha görsem...
Görsem de ölsem...

o sana kardeşini gönderecek. o hayatına dokunmuş bir melekti ve ait olduğu yerde şuan. tabiiki zamanı gelince kavuşacaksın yavruna ama lütfen hayatına bak hayat çocuksuz geçmez yeni bir evlat seni az da olsa rahatlatır arkadaşım.

başınız sağolsun...

bu yazıyı okurken ağlamayan yoktur sanırım...
canım Allah sabır versin ve tez zamanda sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin...

inan göz yaşlarımı tutamadım çok kötü bişey umarım allah bunu unutturacak acı vermesin.

KardeŞı gelecek sana tÜm bu yaŞamak ıstedıklerını o yaŞatacak o zaman cennettekı meleĞın de daha mutlu olacak annesı mutlu olduĞu ıÇın.
TÜm melek annelerının ılacı budur aslında.

hayat sana hep en güzellerini en iyilerini versin artık :((
mahfoldum sana sadece sabır dileyebiliyorum,elimden tek gelen senin için ve meleğinin kardeşi için dua etmek

ahh canım ya allahım büyük sabırlar versin :((okurken gözyaşlarım aktı gitti nasıl dayandın nasıl katlandın rabbim beterinden korusun sana dayanma gücü versin hiç kolay değil biiliyorum tarifsiz bi acı senin kadar olmasa da bende 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim:14::14: rabbim kimseye evlat acısı göstermesin yaşatmaın :43::43::43:

inş cennete ki meleğin en yakın zamanda kardeşini sana gönderir :59::59:

allahım nasıl bir acı bu.. ben okurken kahroldum... sen bizzat yaşamışsın.. allah dayanma gücünü fazlasıyla vermiş sana..sabrını vermiş çok şükür... sana o güzel cennetinden bir de melek göndermiş.. büyük allahım ona sağlık sıhhat versin.. çok ama çok mutlu olun inşallah bundan sonra...

Derdimi derdi bilip benim için,benim gibi evladını kaybetmiş anneler için dua eden tüm arkadaşlarım hepinize selam...

Tek tek cevap yazamadım yorumlarınıza hakkınızı helal edin...Bilmeyenler için söylemek istedim.Dualarınızda hep meleğin cennetten kardeşini göndersin diye dua etmiştiniz siz.Bense başka bir bebeği sevebilir miyim tereddütlüydüm oğlumdan sonra.Şimdi 35 haftalık hamileyim.Oğlum kardeşini gönderiyor inşallah tıpkı dualarınızdaki gibi.Daha geçen aya kadar kızımı sevemedim karnıma dokunup.O da beni bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu hep..Dualarınızı hep yüreğimde hissettim,siz bana nasıl dua ettiyseniz ben de her namazımda bana ve benim gibi evlatlarını kaybedenlere dua eden arkadaşlarıma acı yüzü gösterme Allahım diye dua ettim..Doğumumuza 3 hafta kaldı inşallah.Oğlumda kalıtsal bir hastalıktan şüphelenmişti doktorlar o çıkmasın diye dua ediyoruz şimdi...Varsa da doğumdan 3-5 ay sonra belli olur.O ihtimali düşünmek bile istemiyorum şu an..Tek umudum dualarınız ve Rabbimin merhameti...Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkadaşlarım...Allaha emanet olun hepiniz..

Derdimi derdi bilip benim için,benim gibi evladını kaybetmiş anneler için dua eden tüm arkadaşlarım hepinize selam...

Tek tek cevap yazamadım yorumlarınıza hakkınızı helal edin...Bilmeyenler için söylemek istedim.Dualarınızda hep meleğin cennetten kardeşini göndersin diye dua etmiştiniz siz.Bense başka bir bebeği sevebilir miyim tereddütlüydüm oğlumdan sonra.Şimdi 35 haftalık hamileyim.Oğlum kardeşini gönderiyor inşallah tıpkı dualarınızdaki gibi.Daha geçen aya kadar kızımı sevemedim karnıma dokunup.O da beni bırakıp gidecekmiş gibi geliyordu hep..Dualarınızı hep yüreğimde hissettim,siz bana nasıl dua ettiyseniz ben de her namazımda bana ve benim gibi evlatlarını kaybedenlere dua eden arkadaşlarıma acı yüzü gösterme Allahım diye dua ettim..Doğumumuza 3 hafta kaldı inşallah.Oğlumda kalıtsal bir hastalıktan şüphelenmişti doktorlar o çıkmasın diye dua ediyoruz şimdi...Varsa da doğumdan 3-5 ay sonra belli olur.O ihtimali düşünmek bile istemiyorum şu an..Tek umudum dualarınız ve Rabbimin merhameti...Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkadaşlarım...Allaha emanet olun hepiniz..

inanır mısın arada seni düşünüp buraya bakıyordum ve bu mesajını gördüm nasıl sevindim biliyor musun. Allah yavrunu sana bağışlasın sapasağlam kucağına al bir ömürboyu ayrılmayın inşallah

Son düzenleme:
inanır mısın arada seni düşünüp buraya bakıyordum ve bu mesajını gördüm nasıl sevindim biliyor musun. Allah yavrunu sana bağışlasın sapasağlam kucağına al bir ömürboyu ayrılmayın inşallah

İnanırım canım sen en büyük duacılarımdan biri oldun hep..Teyzesi kızım geliyor Yusufum abi oluyor inşallah..İçimde buruk bir sevinç..Allah bütün melek annelerine yaşatsın bu duyguyu...
Vvuslatim, canim, dualarim seninle ve yavrunla... Insallah hayirlisiyla kavusacaksin kizina... Sen bunu cok hakettin...

Özlemcim ,canım..Senin hikayeni de biliyorum.Senin yüreğin de benden az yanmadı..Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda...Gidenin yeri dolmaz asla,anne olan doldurmaz da zaten ama bu dünyalık bi oyalama olur insana sen de düşün canım..Hikayeni okuduğumdan beri hep dualarımdasın..Senin de benim de canım bir daha yanmasın inşallah...

Son düzenleme:
vuslat'cım ALLAH bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almanı nasip eder inşallah.çok az kalmış.rabbim senin ve tüm isteyenlerin hayırlısıyla kucağını doldursun.

öncelikle oğlunuz için başınız sağolsun.ALLAH kızınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Back