- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.334
- 798
Ölüm kalimBu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
Bu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
ITeşekkü ederim basına ve sonuna kare koyup kapatırım dıye dusunuyorum.
başka bi arkadaşından borç al maaşa kadarKımsemiçin değil kendi borcumu kapatmak için ve zamanımın olmadıgı için bu sorumluluga giriyorum.
Abla şaka mısın nesin akşam akşam dalga mı geçiyorsun? Dolar olmuş 18, millet kıt kanaat geçiniyor kişi de 1000 lira borç verecek. He oldu. Kardeş kardeşe vermiyor borç bu neyin saflığı Allah aşkına.
Kardeş kardeşe vermiyorr ama arkadaşım bana vermiş. Birde bende olsa bende verirdim. Adı saflıksa öyle diyelim.
Konu sahibine yağmur var dikkat şemsiye al derken aramızdan birinin gel seni arabamla bırakayım demesi gibi bir şey bu. Sorun şu ki arabaya bindiği an direksiyon kontrolü kendisinde olmayacak.Bu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
Diğer arkadaş kim? Bana 1000 veren ise ilk arkadaşım 28 yıllık bi geçmişimiz var. Eli kolu dolu olsa çıkarır hepsini verir eminim bu kadar zor durumda olmasada 10 yıl geçse istemez.Bu mesajın konusu sen değilsin. Diğer arkadaşın seni tanımadan sana yardım etmeye niyetlenmiş olması. Arkadaşlar arasında tabi ki bu olur.
Ya şey ilk yazan arkadaş yazdıktan sonra bende şey bekledim erkek üye çıksın saçma şey teklif etsin 1000 tl karşılığı falanKonu sahibine yağmur var dikkat şemsiye al derken aramızdan birinin gel seni arabamla bırakayım demesi gibi bir şey bu. Sorun şu ki arabaya bindiği an direksiyon kontrolü kendisinde olmayacak.
diş sıkmalık günlerde olduğumuzu düşünmüyorum. kendini düşünmek zorundasın doğru dürüst bir iş bak benceŞimdi bir de siz benim yerimde olsanız napardınız başlıklı bir soru sorayım.
Şöyle işim malum part ve aldıgım rakam şu anki asgari ücretin yarısı. Açıkçası bu sektörde bi işe girişirken hiç dönem ortasında çıkmayı düşünmedim çünkü kendi çocugunuzu düşünün öğretmeni değişince hoş olmuyor. Bir de şu var maaşlar ve avanslar merkezden onay alıyor ona rağmen girdiğimden beri müdürüm maaşımı erken alabilmem için uğraştı hep (evlilik hazırlıgı içerisindeyim diye) zaten bu sonuncu da ondan veremedi merkez onaylamadı. Haliyle burdan da bir minnet borcum oluştu.
Şimdi gelelim asıl konuya malum asgari ücret bile 4250 olmus dışarda kurumsal bir yerde kasiyerlik yapsam alacagım en uygun maaş mesailerle 5000 5500. Yeni evleniyoruz kira falan herkes bırak nişanlın düşünsün diyorda öyle olmuyor o. Neyse... Şu an için değil ama şubat sonrası için siz olsanız ne yapardınız? Çocuklar ve kurum 3 4 ay diş sıkmak mı (sınav grubu da var öyle dusunun) yoksa önemli olan benim şartlarım mı dersiniz?
Onun yardımı para vereyim başlıklı değildi ama olsada almam sonuçta hesap hareketleride sıkıntılı.Bu mesajın konusu sen değilsin. Diğer arkadaşın seni tanımadan sana yardım etmeye niyetlenmiş olması. Arkadaşlar arasında tabi ki bu olur.
ben şokSiz nisanlisinin ailesiyle birlikte kebapci islettigi ve bukusmalara kebap kokusuyla gelen sikayet eden uyeydiniz.
1000 TL icin tefeciye gidip, 2000 almaya mecbur birakilip 40% fazlasiyla 2800 odemek yerine neden nisanlinizdan borc istemiyorsunuz? En kotu ihtimal nisanda takilan 3-5 altin olmustur satin ihtiyaciniz kadar olan miktari?
Keza arkadasina soyleseniz o bile erteleyebilir.
Bana isin icinde baska sey var gibi geldi kusura bakmayin.
Daha gecen buradan bir uyenin cocuguyla ilgili bir mevzu vardi, yorumlarimla hakkına girdim diye kendisine “sadaka” niyetine bir miktar yolladim. Ama sunu da soyleleyim daha bana iban verdiginde arastirma yaptirdigimda ilk 5 dk icinde kendisinin son 3 ay icinde surekli ailece sehir disinda tatile gittigi, kaldigi otelleri, dahasi esinin tesadufen gorev icin bulundugum bu sehirdeki zincir bir isyerinin sahibi oldugu bilgisine ulastim. Akil parasi olsun olsun bile dedim. Benim icin basimin gozumun sadakasi diyecegim bir meblagdi.
Kendisi parayi aldi, kv dedikodusu yazdi sonra ne mi oldu? Whatsapp’dan beni engelledi.
Okuyorsa selam olsun. Modern dilencilik boyle bir sey.
Hım 1000 tlye ahlaksız teklif kabul mu edecektiniz anlamadımYa şey ilk yazan arkadaş yazdıktan sonra bende şey bekledim erkek üye çıksın saçma şey teklif etsin 1000 tl karşılığı falanAma şöyle arkadaş üye olmuş konuşmaları okumamış nedenini sordu sağlık olduğunu açıkladım. Sonra iyi dileklerini sundu konu kapandı.
Bu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
Neden banlandı acaba
Abi bide dedi ki üye olmayı düşünüyordum ama acil para,tefeci dedi uzldum hemen üye oldum yardım etmek isterim dediben açıktan yazayım özelle filan uğraşmayalım. Kaç tane üyeliğiniz var ? şifresini de unuttuklarınız dahil
Abi bide dedi ki üye olmayı düşünüyordum ama acil para,tefeci dedi uzldum hemen üye oldum yardım etmek isterim dedi
Meğer zaten üyeliği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?