Elimdeki telefon maalesef para etmiyor. Son çare bu adamlar. Tehlikelı olduklarını dusunmuyorum. Daha once alan var
Ama evet bır mıktar gergınım ve korkuyorum.
En korktuğum şeyler. Yapmayın hiç mi ufacikda olsa başka bir yol yok muÇok yuksek bir rakam değil ama hiç bir şekilde çözüm bulamadım. En son çözüm bu. Yarın alacagım daha önce alıp kullanan var mı fikirlerinize açıgım
Evdekı esyalar benım değil ki ayrıca kımsenın duymaması lazım maalesef.Bulaşmayın lütfen. Neler okuyoruz haberlerde. Bakın yemin ediyorum ben olsam telefon, televizyon, kettle vs. evde para edebilecek tüm elektronik aletleri satarım ama yine de bu tarz bir para alışverişine girmem.
Hattım kontorluFatura üzerine satılan telefonlardan alın taksitle.
Aydan aya ödersiniz o telefonun kutusunu açmadan satın.
Hem işiniz gorulur hem ne olduğu belli olmayan adamlara bulasmazsiniz.
Sonrasında bu senedi nasıl ödemeyi düşünüyorsnz peki. Kredi olsa en kötü hapse girersiniz bunun en kötüsünü düşünmek bile istemiyorumEvdekı esyalar benım değil ki ayrıca kımsenın duymaması lazım maalesef.
Maasımı alınca ödeyebiliyorum. Bu arada avans bilr sordum reddedildi.Sonrasında bu senedi nasıl ödemeyi düşünüyorsnz peki. Kredi olsa en kötü hapse girersiniz bunun en kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
Vaktiniz varsa biraz daha bekleyin başka bir yol bulmaya çalışın ne bilim bide zaman o kadar kötü o senedin nasıl size döneceği belli olmazMaasımı alınca ödeyebiliyorum. Bu arada avans bilr sordum reddedildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?