Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sorununun cozulmesıne sevındım kuyumcuyla cozmussun sorunu cok akıllıca... ınsallah toparlarsın1) Borcu sadece 1 gün erteledim. O da şöyle yüzügüme fiyat aldım 1050 adam çok zarar edersiniz dedi (tektaş) bende inanın aciliyeti var sakıncası yoksa 1 gun elınızde tutsanız ne kadsrsa yarın ben alsam olur mu dedim. Sagolsun parayı verdi 1 gunse yarın aynı parayı getirmeniz yeterli dedi.
2) Dün garanti ve deniz bankın muduru ile görüştüm kredi çıkmaz dediler biz gorus yazsakta merkeze gider sgk olmadıgı içinde direk reddedilir dedi. Bugun yengençin dediğini deneyeceğim (hesap açma) su an zaman kazandım.
3) Tefeciyi nerden buldum diyenlere nişanlımın arkadası çeken arkadaş o da daha önce adamın yanında çalışmış.
Yani nişanlıma söylesem tek yanan ben olmam.
4) Gezi olaylarının ne zaman oldugunu bılıyorum ama enteresan bir şekilde cezası yeni onanmış. Bence fake olsam sallayacagım yalan bu olmazdı.
5)Gerçekten yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler inşallah olur ama olmazsa diye denizbank dışında fikir çıkarsa beklerim.
tabıkı bırsey olmaz doktorlar arkadasınızdan da cok dusunur bebegı :) endısesı olmasın onların kontrolunde oldu sonucta kafasına gore gıdıp ılac almadıSom bişey daha sorayım bu konuda cidden cahilim. Şimdi arkadaşım hamile diye ağrı kesici vs almayı reddediyordu ama bugun amelıyatta anestezı yapmıslar. Birde 1 2 ilaç vermişler bunun çocuga zararı olur mu?
Hayır tabi ki, sıraya gir bakalımŞeyy ben de yazabilir miyim?
Y yesil peri lütfen soruya cevap verir misiniz??ben açıktan yazayım özelle filan uğraşmayalım. Kaç tane üyeliğiniz var ? şifresini de unuttuklarınız dahil
Allah aşkına ifşa edin Kazen beyaz önce bir üyelik daha aldı geldi ... şaka gibi
ikimizden nefret ediyordur kesin en çok ta benden.haklıymışım ama bakkkY yesil peri lütfen soruya cevap verir misiniz??
Pek inanmasam da beni salak yerine koymaya çalıştınız, zira hareketleriniz oldukça şüpheliydi, bunu da yorumlarımda belirtmiştim. Ama Kazen bey tüm üyeliklerinizi görüyor muhtemelen.
İlk üye olduğunuzda bakmıştım, üye olduktan 10 dk sonra profilinizi gizlediniz, bu da dikkatimi çekmişti. Siteyi kullanmayı biliyorsunuz bayağı.
Ama bence patladınız artık, kimsiniz siz kuzum??
Gözyaşlarımız pıt, dimi ceyceyikimizden nefret ediyordur kesin en çok ta benden.haklıymışım ama bakkk
burada dolandırılan arkadaşlarım oldu.hele üyenin zengin olduğunu takiple öğrenirse ovvvv.hemen ajitasyona başlıyorlar özellerden.ya da üye bdv de yazılanlara inanıp kendi teklif ediyor tüm iyi niyetiyle.yüzde 85 90 ı yalan oysaGözyaşlarımız pıt, dimi ceycey
Ben habire üyelik alarak ne yapmaya çalışıyor, şu an onu çok merak ediyorum meselaburada dolandırılan arkadaşlarım oldu.hele üyenin zengin olduğunu takiple öğrenirse ovvvv.hemen ajitasyona başlıyorlar özellerden.ya da üye bdv de yazılanlara inanıp kendi teklif ediyor tüm iyi niyetiyle.yüzde 85 90 ı yalan oysa
Ve neden ikinci üyelik alıp bu konuya yazma ihtiyacı hissettiniz? İnanılmaz merak ettim.Y yesil peri lütfen soruya cevap verir misiniz??
Pek inanmasam da beni salak yerine koymaya çalıştınız, zira hareketleriniz oldukça şüpheliydi, bunu da yorumlarımda belirtmiştim. Ama Kazen bey tüm üyeliklerinizi görüyor muhtemelen.
İlk üye olduğunuzda bakmıştım, üye olduktan 10 dk sonra profilinizi gizlediniz, bu da dikkatimi çekmişti. Siteyi kullanmayı biliyorsunuz bayağı.
dün de konuyu görür görmez üye olmaya karar verdim dedi.ilk kez üye olduğunu söylemedi mi?hayatı yalannnVe neden ikinci üyelik alıp bu konuya yazma ihtiyacı hissettiniz? İnanılmaz merak ettim.
Y yesil peri lütfen soruya cevap verir misiniz??
saf olsak bu tür üyeler bizi ayakta uyutacaklarOrtalığı kızıştırıp eski üyelerin "Hayır sen yenisin, asıl Kara Murat benim, önce ben yardım edeceğim!" demeye çalıştırdı. Özelden de mesaj atmış bana modern dilenci tanımıma içerlemiş.
Ben demiştimBen habire üyelik alarak ne yapmaya çalışıyor, şu an onu çok merak ediyorum mesela
2. Üyeliğidir belki de böyle yaparak başkası da bir şeyler gönderir belki demiştir
aaa ben yardım edeyim diyen üyenin bir sürü üyeliği var anladım.konu sahibi mi açmış yani o üyeliği ben şokkkk.öyleyse valla ben de safmışımmBen demiştim
Aldığı üyeliklerle anlattığı hikayelerle "yeni üye olmayan ..darda olan içimizden bir kadın" algısı oluşturmaya çalışıyor..nasılsa bir hafta sonra "çok ihtiyacı olan ama kendisinin parası olmadığı için yardımcı olamadığı" bir arkadaşına nasıl yardım edilebileceği yönünde para/ fikir arayışına girişirBen habire üyelik alarak ne yapmaya çalışıyor, şu an onu çok merak ediyorum mesela
Bir elin verdiğini diğer el duymuş Ceyceykızlarrr bilen bana da anlatsınn kybele nin mi aldığı üyelikti mathieu adlı üyelik?ben boşuna mı uyardım ayoll seni kandıracaklar diye?asıl kandırılan ben miydimmm?