Kredi değil ya, banka kartı ve kredi kartı al. Ben geçen sene aldım, hem aynı saniye ben çayımı içerken kartları verdiler,hem de içinde 5bin TL esnek hesap vardı, hem de SGK dökümü bile istemediler.Denizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?
10 sene oldu gezi biteliBu arada içeri girme nedeni gezi olaylarında sosyal medyadan malum kısıye hakaret
Hmde hemen veriyorlar.Isbankasi da ayniDenizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?
kredi notuna bakarlar destek hesaplarda.Hmde hemen veriyorlar.Isbankasi da ayni
Kredi degil kredi karti ama ,bende sig yok aldim kartkredi notuna bakarlar destek hesaplarda.
Kredi cıkıyorsa destek hesapta acılır.Ama sgk olmayınca cıkmaz muhtemelen.
Konu sahibinin kredi notu iyiyse cıkar yani o kartlarda.,Onu demek istedim.Kredi degil kredi karti ama ,bende sig yok aldim kart
Gezi olaylarindan iceri girmis adam, gezi zamani hamileydim ben, cocugu üniversiteye kaydettiricem az kaldi hdhdhAh dediğim gibi, fake o zaman. Zaten aldiği maaşta kuş kadardi. Kist açiklamasi bile başka bir arkadaş büyükleri aliyorlar diye sonradan açikladi.
Ya burdan para alma umudu var. Ya fake konu açmayi seviyor. Cözemedim.
Ya esas soruyu kimse cevaplamıyor. Bu kadar önemli acil bir ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz değil mi?Gezi olaylarindan iceri girmis adam, gezi zamani hamileydim ben, cocugu üniversiteye kaydettiricem az kaldi hdhdh
9000 tl amelıyat kız borcuyla bırlıkte mumkunse 500 daha ıstedı eger varsa diye. Devlet hastanesi bebekten ötürü almıyor kız acısına dayanamıyor kıvranıyor. Bebekten oturu ilaçta kullanmak istemiyor durum bu. Bende ilk defa duydum hatta hamılr oldgunu bılmıyordum kisti söyleyince söyledi.Ya esas soruyu kimse cevaplamıyor. Bu kadar önemli acil bir ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz değil mi?Ayrıca 1000 tlye epilasyon yapmıyorlar ya ne ameliyatı
Adres yazarsan kaçak çay gönderirimkonunun kendisi de konu sahibinin argümanları da çok saçma ve asla akla yatan şeyler değil bunları bi geçelim önce de , bu tefeciler nerden bulunuyo ya armut'ta ilan mı veriliyo noluyo? ul*n bana kaçak çay lazım olsa bulamam
Açılmaz , sen takılma buradaki yorumlara , SGK yoksa ki yok diyorsun hiçbir banka esnek hesap da kredi kartı da vermez , bende tefeciye gitmeni doğru bulmuyorum ancak buradaki öneriler de doğru değil , tek çaren nisanlindan istemen benceDenizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?
Bunu bile tahrip ediyorlar. Şahit oldum. Yazılı yeri kazıyıp başka şey yazıyorlar ve özel inceleme yapmadan anlaşılmıyor.Teşekkü ederim basına ve sonuna kare koyup kapatırım dıye dusunuyorum.
Milana esnek hesabı bilmiyorum ama artık neredeyse her banka hiçbir geliriniz yoksa dahi kredi kartı veriyor.Açılmaz , sen takılma buradaki yorumlara , SGK yoksa ki yok diyorsun hiçbir banka esnek hesap da kredi kartı da vermez , bende tefeciye gitmeni doğru bulmuyorum ancak buradaki öneriler de doğru değil , tek çaren nisanlindan istemen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?