Senet karşılığı borç alma

Denizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?
Kredi değil ya, banka kartı ve kredi kartı al. Ben geçen sene aldım, hem aynı saniye ben çayımı içerken kartları verdiler,hem de içinde 5bin TL esnek hesap vardı, hem de SGK dökümü bile istemediler.
O dönem KYK kredimi ödemek için altın bozacaktim, 5bin az altın bozdum,esnek hesaptan alıp on ayda ödedim. İyi ki de öyle yapmışım,sonradan epey kar ettim:)
Bence hemen git, al bankadan. Sorarsın icinde esnek hesap var di mi,diye.
Onu da aynı anda hemencecik ATM'den çekiyorsun. Orada bile yardımcı olurlar beceremezsen

Gezi olaylarindan iceri girmis adam, gezi zamani hamileydim ben, cocugu üniversiteye kaydettiricem az kaldi hdhdh

Gezi olaylarindan iceri girmis adam, gezi zamani hamileydim ben, cocugu üniversiteye kaydettiricem az kaldi hdhdh
Ya esas soruyu kimse cevaplamıyor. Bu kadar önemli acil bir ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz değil mi? Ayrıca 1000 tlye epilasyon yapmıyorlar ya ne ameliyatı

1) Borcu sadece 1 gün erteledim. O da şöyle yüzügüme fiyat aldım 1050 adam çok zarar edersiniz dedi (tektaş) bende inanın aciliyeti var sakıncası yoksa 1 gun elınızde tutsanız ne kadsrsa yarın ben alsam olur mu dedim. Sagolsun parayı verdi 1 gunse yarın aynı parayı getirmeniz yeterli dedi.

2) Dün garanti ve deniz bankın muduru ile görüştüm kredi çıkmaz dediler biz gorus yazsakta merkeze gider sgk olmadıgı içinde direk reddedilir dedi. Bugun yengençin dediğini deneyeceğim (hesap açma) su an zaman kazandım.

3) Tefeciyi nerden buldum diyenlere nişanlımın arkadası çeken arkadaş o da daha önce adamın yanında çalışmış.
Yani nişanlıma söylesem tek yanan ben olmam.

4) Gezi olaylarının ne zaman oldugunu bılıyorum ama enteresan bir şekilde cezası yeni onanmış. Bence fake olsam sallayacagım yalan bu olmazdı.

5)Gerçekten yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler inşallah olur ama olmazsa diye denizbank dışında fikir çıkarsa beklerim.

Ya esas soruyu kimse cevaplamıyor. Bu kadar önemli acil bir ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz değil mi? Ayrıca 1000 tlye epilasyon yapmıyorlar ya ne ameliyatı
9000 tl amelıyat kız borcuyla bırlıkte mumkunse 500 daha ıstedı eger varsa diye. Devlet hastanesi bebekten ötürü almıyor kız acısına dayanamıyor kıvranıyor. Bebekten oturu ilaçta kullanmak istemiyor durum bu. Bende ilk defa duydum hatta hamılr oldgunu bılmıyordum kisti söyleyince söyledi. O değilde burda herkes doktor. Kıst alınır mı hamıle devlet nıye almıyor vs vs. Ben sormadım bunları ayarlarım senı zor durumda bırakmam dedim cunku kızın parasını ıstemek ıcın bahane sunmasına bile gerek yok.

Bir de gelelim tefeci muhabbetine adam kendine ben tefecıyım demiyor o tanıdık oömadan (kefil olacaktı) borç vermiyor. Dun konustugumuzda olurda ödeyemeyecek gibi olursan faizi öde aynı faizle 1 ay daha atar para muhabbeti yapmıstı sadece önceden haber ver demişti.

Adres yazarsan kaçak çay gönderirim

Denizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?
Açılmaz , sen takılma buradaki yorumlara , SGK yoksa ki yok diyorsun hiçbir banka esnek hesap da kredi kartı da vermez , bende tefeciye gitmeni doğru bulmuyorum ancak buradaki öneriler de doğru değil , tek çaren nisanlindan istemen bence

1000 tl için mafyaya bulasmak allah akıl fikir eylesin gerçekten.. Çıkıp sokakta mendil satsanız daha az tehlikede olursunuz yapmayın gözünüzü seveyim o adamlar size bile değil sevdiklerinize musallat oluyorlar sizi daha cok yakmak için milletinde basını yakacaksınız

Milana esnek hesabı bilmiyorum ama artık neredeyse her banka hiçbir geliriniz yoksa dahi kredi kartı veriyor.
Bence de yapması gereken nişanlısından istemesi, birkaç ay önce de yine bir para sorunu yaşayıp bileziğini bozmaya karar vermişti diye hatırlıyorum, işsizlik, düşük maaş vb sorunları var ama sanki para yönetimini de tam bilmiyor gibi.
Sürekli bir açığı kapatmaya çalışırken bir yerden sonra tıkanırsa, yakında evleneceği nişanlısıyla da sorunlar yaşar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…