Senet karşılığı borç alma

Bu arada arkadaşlar kusura bakmayın konu sahibin üyeliği ile çok kez üyelik alan o iyiniyetli gizemli yorumcunun aynı kişiler olduğunu sanmıştım. Yanlış anlamam sonucu yukarıdaki yorumu yaptım.

Bu arada arkadaşlar kusura bakmayın konu sahibin üyeliği ile çok kez üyelik alan o iyiniyetli gizemli yorumcunun aynı kişiler olduğunu sanmıştım. Yanlış anlamam sonucu yukarıdaki yorumu yaptım.

Ayol ortalığı karıştırmışsin
Aynı kişi değiller , konu sahibi yanlış yere konu açmaktan banlandi

Ayol ne yapayım konuları hep para ile ilgili olunca,üstüne de bağlanınca peşin hükümlü davrandım
Senlik degil sadece, ben de öyle sandim, ne alaka zirt diye aninda üye ol, şak diye parayi masaya koy, yemem ben dikis makinasi alicam, bebegim öyle ben böyle acilarin kadınıyım diyen kullanıcıya kandigimdan beri yemiyorum and ictim.

nerdeyse tefecilerin eline düşecek duruma gelmişsin hala neyin hayrını yapacaksın ki? maddi olarak getirisi nerenin iyiyse orada çalış. öğrencilerin başarısını da sana asgari ücretin yarısını veren kurumun düşünsün.

Hatırlıyorum o üyeyi..o da mı aslında ihtiyaç sahibi olmayan birisi çıktı

bir tane dolandırıcı peşime
düşmedi sitede bunca yıl.bak onlar bile anlamışlar fakir olduğumuuu
Ben kaşındım gittim kadina msj attim artik kadin miydi adam miydi bilmiyorum, para yollayacaktim, gercekten icim acıdı, sonra burdan biri ifşa etti onu, yolladigi üniversite hazirlik kitaplarini satmaya mi kalkmis biseyler biseyler, gonderilenleri beğenmemiş trip yapmis, unuttum simdi ama agir dolandırıcı cikti. Daha da kimseye kanmam.

hatırladım o konuyu.

aaa ben yardım edeyim diyen üyenin bir sürü üyeliği var anladım.konu sahibi mi açmış yani o üyeliği ben şokkkk.öyleyse valla ben de safmışımm
Sakin olun yeni üyelikler bana ait değil tek üyeliğim var benim.

Ne konular dönmus ya...
Evet şu aralar fas fakir olabilirim ama düğünden sonra bileziklerimle aranıza döneceğim.

Ya ben anlamıyorum bankkaların benım peşimde koşması gerekmşyor mu?

Ne konular dönmus ya...
Evet şu aralar fas fakir olabilirim ama düğünden sonra bileziklerimle aranıza döneceğim.

Evlenicem ceyrekler bilezikler yolda, catla da patla diye bi beyanin oldu mu bankalara?

Ne konular dönmus ya...

Yavrum sen de az biraz para yönetimini öğren artık

Yavrum sen de az biraz para yönetimini öğren artık
Birikimi fazlasıyla yaparken kiralık araçla takla atmam sonucunda elimdeki avucumdaki gitti. Sonrasında da hiç aklımda yokken bu düğün meselesi çıktı. Şimdi ne desem boş biliyorum ama yaşananların mutlaka bi nedeni var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…