Senet karşılığı borç alma

Aslında bu şundan kaynaklandı iyi bir gelirim vardı rahat harcamalarım evliliğe birden karar verdim ve o donemde işsizdim sonrada part iş buldum.

Evet. Zaten üye olmayı düşünüyorken bu konuyu da görünce ilgilimi çektiğinden oldum hemen. Durumun aciliyetine göre yardım etmek istedim.
yav he he.biz de inandık.kadının mağdur durumundan yararlanmaya çalışan kötü niyetli bir insan olmadığınız ne malumm

İç sesim oldun ceycey, ben söylemek istememiştim ama bence de gayet dediğin gibi görünüyor ilk bakışta
tanımadığı bir üye için koştur koştur siteye yeni üyelik açması mantıklı mı otrera?erkek diye bile düşünürdüm ben valla.çok sıkışık tefeciyi bile düşünen genç bir kadın konu sahibi.özelden yaz da yardım edeyim ne demek ?20 dakikalık üyesin yahuu.kadın niye özelden sana yazsın?

Bi sakin olur musunuz lütfen özelden konustuk kötü niyetle bişey söylemedi. Arkadaşlar lütfen neden her hareketin altında art niyet arıyorsunuz.

Bi sakin olur musunuz lütfen özelden konustuk kötü niyetle bişey söylemedi. Arkadaşlar lütfen neden her hareketin altında art niyet arıyorsunuz.
yıllar içinde kaç kere erkek üye kadın görünüp üyeleri kandırıp özellerinde ne sohbetler yaptı biliyor musunuz?uyarmakla hata yaptım haklısınızzz.

Bu arada merak edersenizde arkadaşımın ameliyatı başarılı geçmiş. Sadece doguma kadar bebekte bir sıkıntı çıkmaması için dua edeceğiz artık.

yıllar içinde kaç kere erkek üye kadın görünüp üyeleri kandırıp özellerinde ne sohbetler yaptı biliyor musunuz?uyarmakla hata yaptım haklısınızzz.
Hiç bunu düşünecek enerjim yok inanın başım çatlıyor şu an. Neyse iyi geceler diyorum herkese yarın ola hayrola. Bu arada tefeci meselesini kapattım haberınız olsun.

Hiç bunu düşünecek enerjim yok inanın başım çatlıyor şu an. Neyse iyi geceler diyorum herkese yarın ola hayrola. Bu arada tefeci meselesini kapattım haberınız olsun.
sevindim arkadaşınıza da çok geçmiş olsun.tefeci demek bela demektir zatenn.iyi geceler

Degerli Musterimiz, basvurunuzu mevcut bilgilerinizle su an icin degerlendirmeye alamiyoruz. Detayli bilgi alabilmek ve size uygun urunler sunabilmek icin sizi en yakin subemize bekleriz. Bilgi: 08502220800. SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderin. MERSIS:0292008449600341 B002

Kart basvuru cevabı

Neyse Allah buyuk bakalım.

Som bişey daha sorayım bu konuda cidden cahilim. Şimdi arkadaşım hamile diye ağrı kesici vs almayı reddediyordu ama bugun amelıyatta anestezı yapmıslar. Birde 1 2 ilaç vermişler bunun çocuga zararı olur mu?

Allah allah esas hamile diye alıyorlar o kisti. Devlet bebe yi riske atar mı sence anne karnında kistle bırakır mı..

bunu yapan zaten kadın doğum doktoru değil mi? zararlı olsa ameliyatı yapmazdı doktor zaten bu soruyu doktora danışmadı mı?

Abla şaka mısın nesin akşam akşam dalga mı geçiyorsun? Dolar olmuş 18, millet kıt kanaat geçiniyor kişi de 1000 lira borç verecek. He oldu. Kardeş kardeşe vermiyor borç bu neyin saflığı Allah aşkına.

Ameliyatı hastanenin temizlik görevlisi yaptıysa olur.

2. Üyeliğidir belki de böyle yaparak başkası da bir şeyler gönderir belki demiştir

azarlandım bir de olivia

Ben de hamileyken operasyon geçirmiştim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ameliyatı yapan doktor, riskli bir durum olsa zaten bu işe hiç kalkışmaz. Merak etmeyin, inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alır arkadaşınız

Bu direkt olarak operasyonu gerçekleştiren doktora sorulmasi gereken bir soru. Burada bir doktor bile olsa hastayı ve durumu bilmeden bir cevap vermek istemez.
Kaldı ki bu doktorlar da mesleklerini yolda bulmadılar, oluru olmayan bir şeye "hadi deneyelim bakalım" diye girişmezler. Varsa bir risk en kötü ihtimalle hasta riskler hakkında bilgilendirilir ve operasyon için imzası istenir. Umarım saglıkli bir sekilde kucağına alır bebeğini. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…