- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Elden alıyoruz part çalışıyorum maalesef öyle olmasa zaten kredş çıkar sigortam ykk diye bu rezillikMaaş hesabınızdan avans ćekemiyormusunuz? Hesabınıza yatıyorsa bir miktar fazladan cekilebiliyor diye biliyorum.
En yogun oldugum zamanlar işsizde değilim neden burda vakıt kaybedeyim?? Bşrde geceden sabaha? Uyumadan.Sokakta gündüz kadinlar öldürülüyor, cesarete bak. Bide tefeciye gidiliyor. Arkadaşina diyemiyormusun bende para yok diye? Kadin o seneti hastane ile imzalasin, sende her ay öde.
Bazi insanlar macerayi seviyor ne diyeyim. Sonra 3.sayfa işte. Herkes burda uyariyor sonra hede höde. Ee tamam işte yapta gör. Haa bide ekonominin durumu belli, o 2800 lira, birden 3800 lira olur, zam diye. Napacan o zaman, polisimi arayacaksin?
Ya bu konu fake. Anlayamadim, bu kadar saçmalik silsilesini.
Kusura bakma ama senin konuların para üstüne. ..geçen de arkadaşın para istemişti,sağlık raporu için..ne yapacağım diyordun..paranın kontrolü bende değil diyordun peki 1 ay sonra 2800 u nasıl ödeyeceksin ?maasini almissindir dedim ona da bir kilif buldun..şimdi gene paraya ihtiyacın var..sanki birisi çıksa da verse gibi bir durum hissettim...Ay sonunda alıyoruz maaşları geçen ayda bu evlılık muhabbetine önceddn almıstım.
En yogun oldugum zamanlar işsizde değilim neden burda vakıt kaybedeyim?? Bşrde geceden sabaha? Uyumadan.
Önceki konusunda arkadaşı sağlık raporu için para istemiş.verememiş.neden veremiyorsun dedik..çalışıyorsun ,tamam evleneceksin ama 2 parça eşyayı sonra al dedik..paranın kontrolü bende değil,annem karışıyor, parayı soruyor gibi birşeyler dedi...eeee o zaman 1 ay sonra nasıl 2800 ödenecek?annen hesap sormayacak mi?O zaman sen açikla bu saçmaliği. Arkadaşina "sadece elimdeki para bu kadar, bu kadar verebilirim" diyebilirsin. Onun sağlik sorunu, o gitsin düşünsün parayi.
Arkadaşinin kredi karti yokmuş. Niye gidip yaptirmiyor, kendi faturasi için. Sanki çok zor bir işlem.
Bana sanki kendin hamile kalip, aldirmak durumundaymişin gibi geldi. Ki yine mantiksiz. Farkli bankalardan kredi karti çikar, yine yavaştan ödersin. Gerçekten birşeyler ters bu konuda.
Biri cıksın yardım etsin diye mi acıyor diye düsünüyorm artık bu konuları.Önceki konusunda arkadaşı sağlık raporu için para istemiş.verememiş.neden veremiyorsun dedik..çalışıyorsun ,tamam evleneceksin ama 2 parça eşyayı sonra al dedik..paranın kontrolü bende değil,annem karışıyor, parayı soruyor gibi birşeyler dedi...eeee o zaman 1 ay sonra nasıl 2800 ödenecek?annen hesap sormayacak mi?
Önceki konusunda arkadaşı sağlık raporu için para istemiş.verememiş.neden veremiyorsun dedik..çalışıyorsun ,tamam evleneceksin ama 2 parça eşyayı sonra al dedik..paranın kontrolü bende değil,annem karışıyor, parayı soruyor gibi birşeyler dedi...eeee o zaman 1 ay sonra nasıl 2800 ödenecek?annen hesap sormayacak mi?
Konularımın hepsi para üzerine değil işsiz kalıp sonrada tam zamanlı iş bulamadıktan sonra ona döndü. 100 lira değil 1000 lira bu rakamın nasıl başkasından beklentisine gireyim?? Kaldı kş ailemden istemiyorum burdan birinden mi alacağım? Komik olmayın lütfenKusura bakma ama senin konuların para üstüne. ..geçen de arkadaşın para istemişti,sağlık raporu için..ne yapacağım diyordun..paranın kontrolü bende değil diyordun peki 1 ay sonra 2800 u nasıl ödeyeceksin ?maasini almissindir dedim ona da bir kilif buldun..şimdi gene paraya ihtiyacın var..sanki birisi çıksa da verse gibi bir durum hissettim...
1 tane takinda mi yok?herşeyi geçtim nisanlindan ışte..o almıştır maaşını..hem evleneceğim diyorsun hem para hesabı yapıyorsun hem 1800 tl faiz ödemeyi kabul ediyorsun..nedense herkeste sıkışık, herkeste senden para bekliyorKonularımın hepsi para üzerine değil işsiz kalıp sonrada tam zamanlı iş bulamadıktan sonra ona döndü. 100 lira değil 1000 lira bu rakamın nasıl başkasından beklentisine gireyim?? Kaldı kş ailemden istemiyorum burdan birinden mi alacağım? Komik olmayın lütfenyine diyorum daha önce bulaşan var mı diye yazdım tek yazdıgım yerde burası değil.
Arkadaşıma borç vermiyorum arkadaşımdan aldıgım parayı ödüyorum. Şimdi sen birine borç versen ve sonında acil ihtiyacın olsa senet mi alırsın borcunu mu istersin? Ben hamile değilim şükür öyle bi sorun olsa nişanlım var dusjne kalmıs 24 gun neden aldırayım.O zaman sen açikla bu saçmaliği. Arkadaşina "sadece elimdeki para bu kadar, bu kadar verebilirim" diyebilirsin. Onun sağlik sorunu, o gitsin düşünsün parayi.
Arkadaşinin kredi karti yokmuş. Niye gidip yaptirmiyor, kendi faturasi için. Sanki çok zor bir işlem.
Bana sanki kendin hamile kalip, aldirmak durumundaymişin gibi geldi. Ki yine mantiksiz. Farkli bankalardan kredi karti çikar, yine yavaştan ödersin. Gerçekten birşeyler ters bu konuda.
Denizbanka gidip direk kredi muhabbeti yaptım kadın reddedilir dedi. Banka kartı ve esnek hesap hemen açılır mı emin misiniz?Bin lira mi????
Denizbanktan banka kartı ve kredi kartı al,aynı saniye veriyorlar. İçinde 5bin TL esnek hesap oluyor kredi kartının
Ondan çekersin aninda, birkaç taksit, az faizle ödersin
Bulasilir mi, 2 verip 2800 alacakmış,yok devenin nali
24 gün sonra evlenecek biri icin ne kadar gereksiz islerle ugrasıp,evleneceğiniz kisiyi de riske atıyorsunuz.24 gün sonra evlenmiş olacağım. Kendi maaşımdan hallederim ama halledemesem de takı falan bir çok çözüm düşündüm. Mesele geri ödemek falan değil mesele süreci merak etmem.
Asıl tefeciyi nerden bulmus yahu:SDevlet hastanelerinde ücretsiz değil mi bu operasyonlar anlamadım?
Benim eşim bana sormak yerine gidip tefecicen borç alsa geri dönülmez bir tartışma çıkardı aramızda. 1000 tl bulamayıp tefeciye gitmeniz için kimsesiz olmanız gerekiyor. Sanırsın 10.000 tl. Anlam veremediğim bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?