Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay adam ömür törpüsü. fırsatını bulduğunuz anda boşayın şu manyağı. küçük çocuklu ailelerde kopmalar olabiliyor eşler arasında ama bununki hakarete varmış. arada saygı sevgi kalmamış. kendinize azcık değer veriyorsanız bu heriften kurtulursunuz

Karşımda görünxe şimdi sinirlendim yine o yüzden ha eşim ha onlar.
Ya nasıl etkiliyor siizi farknda bile değil ama gerci farkında olarakta yapıyo olabilir herseyi.. erkek ya hersey hak onaa..

Gülün geçin yaa valla cddiye almayın cok üzülürsünüz sonra..

İnsallah bi işiniz olurda kıcına tekmeyi koyarsınız onun damacanaya koydugu gbi

Üzüldüm şimdi. Pırıl pırıl bir genç kadınmışsınız. Önceki sayfaları da okudum. Eşinizde öfke kontrolü problemi var.
İnsanın eşi hayatını belirliyor. Benim bu 2. Evliliğim. İlk eşim sürekli mutsuz, kanaat etmeyen, depresif bir insandı. O kadar üzülüyorum ki ona harcadığım senelere.
Tek doğuyoruz ve tek ölüyoruz. Bu hayatı başkaları için feda etmek gerçekten büyük saçmalık. Aileniz destek olmuyormuş. Çıkış yolu bulmanız biraz zor ama yaşadığınız hayat çekilecek gibi değil. Allah yardımcınız olsun

Mune çok söylüyorum hatta yaomouor

Çok söylğyprum hatta yapmıyorum bazen bilerek, çok zorlanıyorum durmuyor al çocuğu parka git diye,
Yapmıyorsa o zaman siz de evde onun hiçbir işini yapmayın kendisi de demiş senden bir şey beklemiyorum diye, çocuğunuza kadar yemek yapıp yedirin tencereler boş olsun, çamaşırlarını yıkamayın, madem derdi annelik yalnızca annelik yapmaya yoğunlaşın.

Mune çok söylüyorum hatta yaomouor
Telefonum donduğu için yazamadım. Ama dediklerini söylüyorum sakinken konuşuyoruz aöa beni anlamıyor. Telefonu elinden bıraksan yaparsın, telefonla ilgilenmek yerşne ev işiyle ilgilen vs vs dşyor. Sanki tüm işleei kendisi yapıyormuş gibi. Benim robot givi davranmamı mı istiyorsun dşyorum bu dediklerin robot givi yaşamaktan başka bşrşey değil, robot ol o zaman diyor bana. Kendisi destek almayı vs kabul etmşyor kendinde problem görmüyor. Tek sorunlu benim. Onun haftaiçi haftasonu yok. Haftada 3 gün evya 4 gün evde bir gün çalışıyor bir gün izinli. Yani çalışma şartı da çok zor değil. Ama anlamaz. Anası da poh phluyor. Oğluma şunu yap bunı yap diye.

Afedersiniz de eşiniz gibi bir dağ hayvanı için sıraya girmez kadınlar.Onu bilmem ama söz konusu birini bulmaksa sizin eşinizden daha iyisini bulacağınıza eminim.
Profil mesajlarınızı hatırlıyorum.Sürekli böyle bu adam,düzelmez.
Kendiniz ve çocuğunuz için bir güzellik yapın,boşandıktan sonra çalışıp atanın.Ataması zor bu bölümün.Aynı bölümü bitirmiş bir arkadaşım evli ve bir çocuğu varken okul öncesi öğretmenlik okuyup atandı.Kendi bölümümüzü zorlayın, olmuyorsa farklı bir bölümden deneyin ama inanıyorum sakin, kafanızın rahat olduğu ortamda başarırsınız.
Üzülüyorum böyle kadınların, böyle adamların elinde harcanmasına...

Bu saydıklarının hepsini yapan bir kadın var mıymış? Çocuğu olan herkesin evinde işler hep aksak ilerler.

Eski konularınıza baktımda en baştan manipülatif biriymiş eşiniz hep sizi eleştirmiş.Bundan besleniyor belli .Ve sizi zaman içinde iyice pasifine etmiş .İlk başlarda temizliğe hevesli bir insanken o kadar çok eleştirmiş ki yıllar sonraki konunuz temizlik yapmak istemiyorum olmuş.Şimdi de çocuğunuza bakım konusunda sizi eleştiriyor ve sizi buradan dibe çekmeye çalışıyor . Bu insani mutlu edemeyeceksiniz ne yazık ki Umarım kendiniz ve çocuğunuz için toparlanırsınız çünkü hayat kimseye üzülecek kadar uzun değil ve kimse için ölecek kadar da ucuz birşey değil.

Kendiniz destek alacaksınız o zaman ablacım, dediğim gibi evlilik için değil kendi psikolojik sağlığınız için uzman yardımı almanız iyi olur.
Laftan anlamıyor robot ol diyorsa, dediğim gibi evde hiçbir işini yapmayın o böyle istemedi mi nasılsa?
Yalnızca çocuğa yemek yapın, yalnızca çocuğun kıyafetlerini yıkayın, çocuğu sürekli parka götürün, eşiniz olacak anlayışsıza karşı tek yapmanız onu yok sayıp tüm gün hiçbir işe elinizi sürmeden yalnızca çocuğunuzla ilgilenmek.

Nasılsa bir yerden sonra isyan edecek o zaman e sen bir şey beklemiyorum, bana da karışma dedin, ben de bunu yapıyorum deyin.

O damacanayi onun agzindan sokup bi tarafından cikarsana cok rica ediyorum bak KK tek yürek destekleriz seni bu konuda bence hchfhfhhd

Kocan dayak istiyor. Keşke bir insan evladı kocanı evire çevire dövse...

Yivrim çocuk kreş çağına gelince bi iş bul, topukla sen o evden, kur kendi düzenini

Dayanıklılıktan kasıt ne acaba? 90lı yılların çocukları olarak içimize atmayı iyi biliyoruz, dayanıklılıktan kasıt buysa.
Bizim neslimizde çocuğu dövmek, korkutmak şimdiki gibi tepkiyle karşılanmıyordu. Özgüven de neymiş, ilk başta yakın çevre ezerdi zaten. Sevgi? E tabi herkes kendince seviyor evladını ama bazı aileler kendi evladının zehri oluyor, tüketiyorlar çocuğu. İşte henüz tükenmeyen, ruhsal hastalık tanısı almamış bireylere de dayanıklı diyoruz.

Bu tip kocaları anlatan konularda gözümün önüne gelen şu;suda yatan camış.
Saygıdeğer vicdanlı merhametli erkekler üzerine alınmasın lütfen Nillev bazı erkekler keşke manda kadar olabilseler, en azından onların sütünden yapılan yoğurtla kaymağın faydası var

Sonra sen kızına kızsan bağırsan sana ayar vermeye kalkar. Baban seni kapıya koymaz ya al çocuğunu git. Sen de insansın ya her gün her gün aynı şeyleri yaşamak seni de tüketecek. Boşanmasan da git biraz kafanı dinle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…