- 6 Ekim 2024
- 353
- 1.261
- 28
- 38
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Bence babanın parasını şuan katma.Bize alacak lakin 1 artı 1 öyle çok lükse babamında gücü yetmez zaten Allah razı olsun bizim için çabalıyor onu görüyorum. Ama neden tehdit eder gibi yapmayacağım diyor bu beni üzüyor sadece
800e araba yok ya gecekondu dikemezsin bu kızın piyasadan da haberi yok.baban sana ev almış olmuyo ki böyle; ayrıca o paraya ev var mı bilmiyorum
800-1 milyon arası dedi rakamı ev içinEn kötü ev 1.5 milyon düğünde sana gelsin gelsin 300-400 gelsin 300-400 binle konusmaya utanırım ben, 2 bilezik dediğin de Gr kaç ? 10-20-30 ?
Eğer sadece 200 bin vereceği kesinse, üzerini siz kredi çekip odeyecekseniz ve evi de size alacaksa neden ev almak yerine bilezik yapmıyor ortada saçma bı durum var onu anlayamadım. Bu fiyatlara ev olduğunu da sanmıyorum ama hadi var diyelim800-1 milyon arası dedi rakamı ev için
Hangi şehir acaba çok merak ettim800-1 milyon arası dedi rakamı ev için
Para da istememiştim vallaSIze, bize yok para, işlerini gelince öyle bir oluyor ki :)
İmkan olsa yaparlar mı biz bilemeyiz, ancak kimse altın takmak zorunda değil, imkanı olsun, olmasın.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
İmkan olsa yaparlar mı biz bilemeyiz, ancak kimse altın takmak zorunda değil, imkanı olsun, olmasın.
Ben evimi komple kendim düzdüm zaten, para olmadığı için bi kere bile sormadılar bi şey eksik mi diyePara da istememiştim valla
Herkes evladının iyiliğini düşünür tabi ki, ancak karşı taraf altın/bilezik takmak zorunda değil ki. İçinden gelirse takar, gelmiyorsa gelmiyordur.baba da para koyup ev almak zorunda değil, hele ki başkasının yetişkin koca oğluna barınmak sunmak zorunda hiç değil ama kızım rahat etsin diye yapıyor işte.
Ben de çok bozulurdum valla.ne yapalim kimsenin kısmeti bir değil.tepki vermekle iyi yapmışsın.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Başkaları etkiliyordur.ona şu kadar takmışlar, buna bu kadar takmışlar diye konuşuyor ya ekstra elit milletimiz.İmkan olsa yaparlar deyip durmussunuz. Söz de çok taksınlar istiyorsunuz ve babanızla aynı fikirsesiniz bu nedenle bu kadar öfkelenmissiniz bence. Altınlara babanız ev yapacak olayonı anlamadım. Onların taktıgı altınlar sizin. Şu devirde aşiret dügünü değilse hangi tak8ya ev yapolır . Ayrıca babanıza ne onu anlamadım.
Aynısı bizde de yaşandı. Benim ailemin durumu daha iyiydi ve ev alma gibi durumları da vardı. Bende hep eşimin tarafı elinde olsa yapar diye onları savunurdum. Onların küçük görülmesine müsaade etmedim yani.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Evi kizina alacakmis, kendine degilbaban neden ev yaptırma bahanesiyle senin altınlarına çökme peşinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?