Sen ucuza gidiceksin diyip güldüler..

Bize alacak lakin 1 artı 1 öyle çok lükse babamında gücü yetmez zaten Allah razı olsun bizim için çabalıyor onu görüyorum. Ama neden tehdit eder gibi yapmayacağım diyor bu beni üzüyor sadece
Bence babanın parasını şuan katma.
Daha aynı eve gırmedın nasıl insanlar bilmiyorsun.
Bu arada nişanlın ne iş yapıyor?

Babanız densiz bir şaka yapmış. Yoksa sizi mal gibi gördüğünü zannetmiyorum. Biz de arkadaşlarla şakalaşırken, tv'de böyle abartılı altınlı maltınlı düğün gördüğümüzde "ucuza gittik" diye şakalaştığım oldu. Üzerinde durmayın derim, zaten böyle "şakadan" hoşlanmadığınızı babanıza belirtmişsiniz. Boşverin uzatmayın yani. Önemli olan sizin mutluluğunuz.

800-1 milyon arası dedi rakamı ev için
Eğer sadece 200 bin vereceği kesinse, üzerini siz kredi çekip odeyecekseniz ve evi de size alacaksa neden ev almak yerine bilezik yapmıyor ortada saçma bı durum var onu anlayamadım. Bu fiyatlara ev olduğunu da sanmıyorum ama hadi var diyelim

Babanızın söylediği şey, evet hoş değil ama babalar bazen koruma içgüdüsüyle yanlış kelimeler sarf edebiliyorlar. Benim babam çok açık görüşlü bir insan olmasına rağmen yaşadığım bazı şeylerden sonra benzer bir şey söyledi bana. Başta çok alındım, 2 gün küstüm ama haklıydı. Sadece söyleme şekli hatalıydı.

Ben de karşı taraftan, imkan olduğu halde, hiç bir şey istemedim. Gelinliğin bile en uygun fiyatlısını seçmiştim, duyan şok olmuştu. Ama bzaı şeyleri ailenin içine girince, hatta lohusa dönemimde gördüm. O yüzden lütfen aman imkanları yok, aman yazık çocuk okutuyorlar falan diye üzülmeyin. Bir beklenti içine de girmeyin tabi karşı taraftan onu demek istemedim. Ama evlenmek isteyen adam bazı şeyleri göze almak zorunda. Biz kadınlar güçlü olalım derken iyice erkek gibi olmaya başladık, onlar pamuk prenses...

İmkan olsa yaparlar mı biz bilemeyiz, ancak kimse altın takmak zorunda değil, imkanı olsun, olmasın.

İmkan olsa yaparlar mı biz bilemeyiz, ancak kimse altın takmak zorunda değil, imkanı olsun, olmasın.

baba da para koyup ev almak zorunda değil, hele ki başkasının yetişkin koca oğluna barınmak sunmak zorunda hiç değil ama kızım rahat etsin diye yapıyor işte.

baba da para koyup ev almak zorunda değil, hele ki başkasının yetişkin koca oğluna barınmak sunmak zorunda hiç değil ama kızım rahat etsin diye yapıyor işte.
Herkes evladının iyiliğini düşünür tabi ki, ancak karşı taraf altın/bilezik takmak zorunda değil ki. İçinden gelirse takar, gelmiyorsa gelmiyordur.
Birde erkek tarafına 10/20 bilezik alınacak diye şart koyanlar var, ben asla kabul etmem bu tarz şeyleri.

Ben de çok bozulurdum valla.ne yapalim kimsenin kısmeti bir değil.tepki vermekle iyi yapmışsın.

Başkaları etkiliyordur.ona şu kadar takmışlar, buna bu kadar takmışlar diye konuşuyor ya ekstra elit milletimiz.

Ben evlenirken durumum yok diye takı takmayan görümce düğünden 2 gün sonra tatile gitti, bir hafta sonra kaynım, bir hafta daha sonra kaynanamla kayınbabam.bodrum Antalya falan gittikleri oteller bizde borçtan balayına gidemedik bana da durumları yok diye ağlanmışlardı babanıza darılmayın bence adam haklı

Kendi babanın sakasına bukadsr takarsan evlenirken cok üzerler seni canısı.
Babanızın size verdiği degeri siz bilirsiniz biz bilemeyiz
Ucuza gittin dedi diye size mal muamelesi yapıp ypmadıgını siz daha iyi bilirsiniz
Böyle hissettiriyorsa size zaten ev konusuna hic girmeyin.
Degilse bukadar alıngan olmaya gerek yok.

Aynısı bizde de yaşandı. Benim ailemin durumu daha iyiydi ve ev alma gibi durumları da vardı. Bende hep eşimin tarafı elinde olsa yapar diye onları savunurdum. Onların küçük görülmesine müsaade etmedim yani.
Ancak gel gör ki, eşim beni aldattı ne eşim özür diledi ne de ailesi bana destek oldu. Aksine kendi annem babam bana arka çıktı.
Kısaca ne var ne yoksa insanın kendi ailesinde var. Aileniz size kötü birşey bile dese boşverin.
Ev için ise acele etmeyin. Tanıyın eşinizi ve ailesini ondan sonra ev aldırın.
Veee ne durumu olmayan damat aileleri gördüm borçla da olsa gelinine bileziği gerektiği kadar alıyorlar.
Babanız şaka yapmış bende yapacağım alınmazsanız, ucuza gitmeyin :) karşıdan isteyin ve bırakın sorumluluk onlar da bir zahmet yapsınlar.
Tüm bu süreçte aynı senin gibi davranmış ve pişman olmuş biri olarak söylüyorum bunları. Bana da derlerdi yaptır aldır diye, dinlemedim ve pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…