- 25 Şubat 2024
- 304
- 841
- 18
- 33
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Bizde bu gayet sıradan bir şakadır. Bazen eşimle bile yaparız. Çok alınılacak bir şey göremedim.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Karşılıklı güzel iletişim kurun, boş yere gerilmişsiniz düğün arefesi , ben olsam gönlünü alırdım çok uzatmazdım, bu şekilde şakalar yapılmasını istemediğini güzelce anlat ...Bize alacak lakin 1 artı 1 öyle çok lükse babamında gücü yetmez zaten Allah razı olsun bizim için çabalıyor onu görüyorum. Ama neden tehdit eder gibi yapmayacağım diyor bu beni üzüyor sadece
İmkanları ne kadar var ya da yok bilmiyorum ancak şartları zorlayın, sizin değil ama sanki ailenizin takı beklentisi varmış gibi söylenin. Evet kimse mal değil, belki bu şekilde konuşmak da hoş değil ancak gerçekten ne kadar zorlatırsanız o kadar kıymetli olursunuz.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Aman herseye alinin. Bir evleninde o iki bilezigi yokluktan takamayacagini dusundugunuz aileden neler duyacaksiniz acaba. Adam ev yapacak verecek daha ne istiyorsunuz acaba. Adam yalan bisey dememis ki her evde olur boyle sakalar yani. Benim kuzenim varlik icinde yasadi cimri aileye gelin gitti evi var arabasi var kizin. Cocuk asgari ucret aliyor onu bile sakiniyor kizdan evin herseyini dayim karsiladigi halde. Hala kocisine toz kondurmuyor. En son dayim patlatti espiriyi nerde aç var bulup kapiya getiriyorlar sen nerden buldun bu asgari ucreti dediAilem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Babası altınların üzerine para ekleyip ev alacakmış ama bunlaraBöyle bir baba olmaz ! "Ucuza gittin" ne demek. Bunun şakası da olmaz. Hem senin altınlarını babanın almaya ne hakkı var? Benim babam bana böyle kelimeler kullanmaya utanır. Onu geçtim ufak fikir ayrılığında tartıştığımız da haksız ise özür bile diler. Biz 5 dk küsebiliriz der. Ki babam 72 yaşında. Allah ona selamet versin. Sağlık versin. Babam
Kusura bakma çok sinir bozucu. Bozulmakta da haklısın yani. Baban diye her şeyi söyleme hakkına sahip değil. Her şeyini anlatmamanı tavsiye ederim. Yarın öbür gün seni darlayabilir.
Haa o zaman başka. Umarım damadı altında ezilmez.Babası altınların üzerine para ekleyip ev alacakmış ama bunlara
İlkelerine aşırı takıntılı bir feminist olarak söylüyorum ki babanızın dediği sıradan bir şakalaşma. Evet, bana da uymaz dile pelesenk olmuş cinsiyetçi ifadeler. Fakat bu biraz daha masumane bir ifade. Çünkü başlık parası değil ya, sizin olacak bir paranın şakası işte. Sizin bakış açısıyla altınlarında geline ait olmaması gerekir. Babanızın kişiliği zaten böyle şakacı ise normaldir, yani sizi başka türlü aşağılamıyorsa.Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?