Sen ucuza gidiceksin diyip güldüler..

Büyütmedim tabi ki sadece kırıldım böyle söyleyince.. Kimse anne Babamız yerini tutamaz bunu biliyorum. Bende isterim karşı taraf bana yatlar katlar yapsın ama yok diyorsa ne diyebilirim ki.. Elimdeki imkanlar dahilinde yaptırabilirim anca ben para altın VS gibi şeyler yüzünden iki tarafında kavga etmesini istemiyorum..

Benim kayinvalidemgilde de hiç para yoktu bir sene içersinde oğullarının düğününe milyona yakın para harcadılar

Baban sana mı ev alacak altınlarınla yoksa kendine mi ...

Babanız ev alacaksa şimdi alsın bari de evlendikten sonra ortak ev olur o.

3 5 tane bileziğin üstüne ev yapmak nasıl oluyor?

Düğünündeki takılara el koymuyor zaten, birinen altınların üstünü tamamlayıp konu sahibine ev yapacakmış.

Babanız ev alacaksa şimdi alsın bari de evlendikten sonra ortak ev olur o.
Karşı taraf 2 tane bilezik takacak ve akrabalardan gelen altınları da üzeirne koyacaklar ortalama 400 bin civarı olacak yani bizim tarafta 2 tane bilezik takacağız.

3 5 tane bileziğin üstüne ev yapmak nasıl oluyor?

Altın dediğin max 100-200 bin lira yapıyor adam milyonlarca lira koymaya razı kızım sıkıntı çekmesin diye. Baba bence de evi şimdi alsın kimsenin başı ağrımasın. Valla konu sahibesi bu adamın değerini bilsin, bu babaya helali hoş olsun.

herkesin şaka seviyesi farklı, babanız o şakayı yapacak karakterdeyse zaten bundan önce de çok hoşunuza giden şeyler söylememiştir sizin bu defa alınmanızın sebebi 2 bilezik takılacağına içten içe üzülüp kompleks yapmanız olabilir.

Ve inanın 4-5 bilezik bile çok değil. Bana 6 yıl önce param yok diyip 1 bilezik takan (20 gr) kayınvalidemin bugün belkide 1 milyonluk altın, borsa, vadeli hesap yatırımı var ve ben bunu yeni öğrendim. 6 yılda tarla satmadı, ev satmadı demek ki ben evlenirken de gayet vardı parası ama istemedi. Birçok insan böyle. Bilezik istiyorsanız “istiyorum” diyin, yoksa da babanıza alınıp gücenmeyin.

Kız babası gelen altınlarla kızına ve damadına ev almayı düşünüyor yaranamıyor, oğlan tarafı 2 bilezik yaptı diye kıymete biniyor. Vay anasını

Haklısın.
Bir bana kendine eğlence malzemesi bu durumu nasıl yapar ilginç.

Birde tehdit ediyor ev yapmam, gelmem diye valla pes.

Karşı taraf 2 tane bilezik takacak ve akrabalardan gelen altınları da üzeirne koyacaklar ortalama 400 bin civarı olacak yani bizim tarafta 2 tane bilezik takacağız.
Ama içinize sinmemiş bence . Valla ben düğünde takılana kadar ne takılacak bilmiyordum. Babam da aile tanosması olduktan sonra bana ayrı yerde kimseden altın isteme diye uyarmıştı. Yani bizde bu mevzu hiç olmadı. Ama siz istiyorsanız ve içinize sinmemişse bu problem olur size bence

Bunun espirisi hep döner ya sen hassas döneminde olabilir misin ? Ayrıca erkek tarafı iki bilezik takacak hadi 5 bilezik olsun baban üstünü tamamlayıp ev mi alacak ?

En kötü ev 1.5 milyon düğünde sana gelsin gelsin 300-400 gelsin 300-400 binle konusmaya utanırım ben, 2 bilezik dediğin de Gr kaç ? 10-20-30 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…