Sen bizim gibisini bulamazsın had bildiren görümce

Siz çok haklısınız. Ne bu her şeyi koloni gibi yapma mecburiyetiniz mi var? Maalesef eşiniz hatalı, kardeşini düşünürken sizi ve annenizi düşünmemiş. Eşinizle halletmeniz lazım bunu. Sonradan dahil olmuş bir de yarın gidin geleyim diyor ya görümceye bak.

Bir yere gitmek olsun hemen gider ama asla çağırmaz elini cebine atmaz ,ama çocuğuna abur cubur alınmazsa küser çok farklı biri eşim çağırmış ya hemen ondan yüz bulmuş benim haddimi bildiriyor.
Keşke had bildirilen durumda olsa desem özür dilerim çok haklısın utansam .
Ama o hiç üzerine alınmıyor

elini cebine atmaması falan tama sinnir bozucuda.
ama mesafe koymalar evine gitmemeler sizi zaten cağırmayacaktık demeler.
illa görümcemi diye bunlar . sonuçta o da aileden değilmi.belki samimi olmak istiyor.
eşiniz sizin kardeşinize vaktini ayırıp araba öğretmesi iyide .nedir bu görümce önyargıları.
belki sizin bu uzak durmalarınız onu çirkefleştiriyor.

haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi, hiç gerek yokmuş bu kadar açıklama yapmaya.

Ben onu sevmiyorum çünkü çıkarcı geliyor işine gelince eşimi kötülüyor annesini herkese karşı öyle.
Komşum filan olsa hiç görüşmem ama mecbur görüşüyorz yine
Görümcem diye değil iki tane daha var onları seviyorum ama onu sevemiyorum.
Çünkü çoğu konuda hep zitlasiyoruz

Başka zaman sizle bigun ayarlarız deseydiniz bu gerginlik olmazdı bence

Hayır hem bugün gelmiyorum diyor hem de gidilecek günü o belirlemeye çalışıyor.
Ayyy böyle insanlarla baş edilemiyor malesef.
Ama sadece bir yol var, o da tıpkı görümcen gibi çemkireceksin.

Sizi aradığında,
bir kere de sen al mangallı götür bizi madem, kocamın aldığı ile bana hava atacağına... diyemedin mi?
Ya da bir kere de sen çağır evine de seni de görelim elini cebine atarken deseydin...

Ayy çok mantıklı keşke deseydim bir daha konusu açılırsa söylerim aklımda bulunsun

Hayır hem bugün gelmiyorum diyor hem de gidilecek günü o belirlemeye çalışıyor.
Ayyy böyle insanlarla baş edilemiyor malesef.
Ama sadece bir yol var, o da tıpkı görümcen gibi çemkireceksin.
O zaman yine sen suçlu oluyorsun maalesef.

Ayy çok mantıklı keşke deseydim bir daha konusu açılırsa söylerim aklımda bulunsun
O düşünüp cevabını hazırlayıp aramış seni :)
Eğer eşiniz arkanızda duracak biriyse mesajla bile yazabilirsiniz bunları.
Değilse dediğiniz gibi bir daha ki seferi bekleyin...

Başka zaman sizle bigun ayarlarız deseydiniz bu gerginlik olmazdı bence
Dedim ama biraz sinirlendim yani anlasın istedim öyle söyledim beni hiç birşey yerine koymaz ama ben onu çağırmak zorundayım o gelmese olmaz .

O düşünüp cevabını hazırlayıp aramış seni :)
Eğer eşiniz arkanızda duracak biriyse mesajla bile yazabilirsiniz bunları.
Değilse dediğiniz gibi bir daha ki seferi bekleyin...
Msj polemiği olmasın yine ama aklımda konu açılırsa emin ol söyliyicem
Hadi görüşürüz dedi teli kapattı daha çok görüşücez.

Eşine diyeceksin ben kendi ailemle senin aileni bir araya getirmek istemiyorum. . Haa sen alırsın mangallık ikisinide davet edersin o başka.. ama ne münasebet benim annem başkasının masrafını ödesin.. Üstelik haketmeyen insanlar..

KV değil onu seviyorum ben ama şu görümcem Varya keşke o biraz üzerine alınsa birşeyleri .
Ben KV mı aradım zaten gel diye ama ona eşim dedi .
Ama bir daha olmayacak inşallah gelmez bir daha
Gelince de başlıyor benim annemi kötüleme ye hem de bana .
Bende istemiyorum bir araya gelmelerini.

Görümcenin söyledikleri hoş değil belki ama kadına ben zaten sana söylemeyecektim denir mi yahu zaten sen gelme der gibi olmuş

Görümcenin söyledikleri hoş değil belki ama kadına ben zaten sana söylemeyecektim denir mi yahu zaten sen gelme der gibi olmuş
Zaten öyle anlasın diye dedim ya .
Napim belli etme ile anlamıyor , anlamazlıktan geliyor ben de açıkça söyledim ama tabi sonuna ekledim bı,i eşim götürücek Alibey parkına diye.

Anneniz kardeşiniz araba kullansın diye piknik düzenlemiş başbaşa, yani kv görümceler falan ne alaka ? Milleti başınıza toplayıp sonrada lafı yemişiniz. Mesafe koymak çok basit aramazsın sormazsın, evine gitmezsin , evine fazla kabul etmezsin, çok fazla konuşmazsın tammdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…