• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bizim gibisini bulamazsın had bildiren görümce

Anneniz kardeşiniz araba kullansın diye piknik düzenlemiş başbaşa, yani kv görümceler falan ne alaka ? Milleti başınıza toplayıp sonrada lafı yemişiniz. Mesafe koymak çok basit aramazsın sormazsın, evine gitmezsin , evine fazla kabul etmezsin, çok fazla konuşmazsın tammdır
İşte dediklerimiz yapıyorm ama mesafe koyulmuyor aksine kavga çıkıyor evine bayramda gittim evime çağırmam TL yok deyip aramam ama yoookkk olmuyor.:olamaz:

İşte dediklerimiz yapıyorm ama mesafe koyulmuyor aksine kavga çıkıyor evine bayramda gittim evime çağırmam TL yok deyip aramam ama yoookkk olmuyor.:olamaz:
Pekala pikniğe neden çağırdınız , demekki mesafeyi koyamamışsınız

Bu cümleye baktığımda ilk hatalı sensin malesef (bana göre) . Abla biz ayarladık herseyi o zaman başka zamanda senle gideriz deseydin boşu boşuna bi gerginlik olmazdı

Sanirim aranizdaki iliski boyle. Eger sen biz "zaten seni cagirmayacaktik" dersen oyle cevap alirsin.

Gercekten gorusmek istemiyorsan mesafe koy. Hic muhatap olma. Biz boyle plan yaptik, sizinle de baska zaman gideriz de, gec.

Ayrica kac kisi olabilir ki fazlalik? 2 kilo kanat ne kadardir? Bunun hesaplarini yapmayin. Sonra karsina "sen bizim gibisini bulamazsin" olarak cikar.

Bir ben değilmşim. 1 senelik evliyim görümceler bir kere oturmaya çağırmadı. Baska meseleler de var ben de arayıp sormuyorum artık onları. Sadece kvnın evinde görüşüyoruz

Sanirim aranizdaki iliski boyle. Eger sen biz "zaten seni cagirmayacaktik" dersen oyle cevap alirsin.

Gercekten gorusmek istemiyorsan mesafe koy. Hic muhatap olma. Biz boyle plan yaptik, sizinle de baska zaman gideriz de, gec.

Ayrica kac kisi olabilir ki fazlalik? 2 kilo kanat ne kadardir? Bunun hesaplarini yapmayin. Sonra karsina "sen bizim gibisini bulamazsin" olarak cikar.
Ben istemiyorum ki zaten, mesafe koyulur bununla oda koyulmuyor evime geliyor kalmaya ya istemediğini belli ediyorum mesela sizde kaliyim bir kaç gün diyor ses çıkarmıyorum tamam abla kal diye ama yok gene kalıyor yani .

Back